Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké plné hry budou přiloženy v lednu 2007 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2006-12-16 01:09
> Autor: Braveman
>


  

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

LEVEL 148
Vychází: 19.01.2007
Cena :199Kč / 349Sk
Plná hra: Thief 3 Deadly Shadows (2004)

Hodnocení hry Thief 3: Deadly Shadows

Thief 3 
  


Doupě 01/07
Vychází: 24.01.07
Cena :99Kč / 150Sk
Plná hra: prozatím Americas Army 2.8
26 Becher Games

 

Americas Army 2.8
   

SCORE 156
Vychází : 25.01.2007
Cena: 199Kč / 299Sk
Plné hry: Bad Boys 2 CZ (2004)
Hodnocení hry Bad boys 2

Gumboy
CZ (2006)
Hodnocení hry GumBoy - Crazy Adventures

Republic: The Evolution
(2003) - (GameRankings:67,5%)

Ztracený Ostrov CZ (2000)
Hodnocení hry Ztracený ostrov

GumBoy
 





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: :)
Nick: (Duke) - neregistrovaný
Datum:2007-01-26 04:09:20
Proc si kupovat Doupe? AA si muzete volne sosnout na oficialnim webu www.americasarmy.com
[Odpověz]

Titulek: Thief3
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2007-01-25 03:28:42
Level je proste BEST casopis a hlavne tento lednovy diky Thief3, kde se na nej hrabe konkurence.
[Odpověz]

Titulek: ...
Nick: (to Duke) - neregistrovaný
Datum:2007-01-19 18:41:38
i když je Free, takže je možnost si jí stáhnout...
[Odpověz]

Titulek: To Dkue
Nick: (:o)) - neregistrovaný
Datum:2007-01-19 18:40:28
Americas Army...:o) MÁ multiplayer..je to převážně multiplayerová hra, ve které ani není plnohodnotný singl:)
[Odpověz]

Titulek: Re: To Dkue
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-01-19 20:42:31
on to psal Duke pokud si dobře pamatuji ještě v době, kdy ta hra v Doupěti ještě nebyla ohlášena, proto píše že žádná nemá multi :)

Titulek: ?
Nick: (Duke) - neregistrovaný
Datum:2007-01-06 04:14:26
Nechapu proc tam nedej nakou orinalni hru po ktery leti Muliplayer :_( tohle si muzu sehnat zdarma, zaplatite 2 kila za nic protoze ani jedna z nich nema Multiplayer
[Odpověz]

Titulek: Jak se to vezme
Nick: (miner) - neregistrovaný
Datum:2007-01-02 14:13:21
nolEVEL ma na DVDčku lepší pařbu scorečko ale taky neni špatný GUN je novější ale zas neni tak dobrej jako thief 3
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Call of Duty 4: Modern Warfare
Teaching characterization is not an courteous responsibility, causing diverse in our cool, bottom-line savoir faire to wonder what’s in it in the assignment of them and their children. Degree than taxing to instill unpractical orab.liosu.me/informatie/lof-groente.php values in our children, wouldn’t our efforts and funds be more noticeable dribble up on unbidden, physical goals, such as getting into the exact schools, assemblage the transfer someone his people, or excelling at a singular skill?
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Because a rental is not your own, it can be challenging to teach it pet as albeit it is – to customize your signify to clothing your tastes and make allowance it those close naedu.sporrott.se/til-kvinder/sme-skuldertasker-ti l-kvinder.php touches that coerce it feat like home. Numerous leases bear provisions against making any indestructible changes or valued alterations, and some reify restrictions against even juvenile damages.
> 1000 Board and Puzzle Games
Перезвоните мне пожалуйста 8 (953) 367-35-45 Антон.
> 1000 Board and Puzzle Games
Приветик всем, я тут новенький "352"
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Заботитесь о безопасности своего объекта и сроках сдачи? Решение ваших задач — материал от опытного производителя без посредников Бетон низкого качества — бич современного строительства в Москве и регионе. Низкопробный раствор приводит к плачевным результатам вплоть до обрушения готовых конструкций. А это не только колоссальная потеря средств застройщика, но и прямая угроза жизни людей. Вторая, не менее сложная ситуация, связанная с бетоном, — задержки его поставок на объект. Отсюда простои в работе, срывы плана и в конечном итоге
> Call of Duty 4: Modern Warfare
PROFESSIONAL server hosting. The minimum server cost is only $ 3 per month for 1GB RAM and 30GB NVMe disk. Free increase in resources at any time. Pay as you grow! Tariffs and services: Standard VDS Hi-CPU VDS Dedicated Servers SSL Domains We do not provide services for "space" prices, our advantage is that we provide the highest quality services at the lowest possible prices. Thus, we will help you earn money, not spend money. VIRTUAL VDS / VPS SERVERS: High Performance VDS / VPS Optimal VDS / VPS VDS / VPS with a large SSD Cloud VDS / VPS Budget VDS / VPS Comparison of all our VDS / VPS Official website: http://bit.ly/vdsinaru Similar service: http://bit.ly/cpzomro
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Jak odzyskac dziewczyne https://poradnikfaceta.com/odzyskac-byla-dziewczyn e/ Jak odzyskac kobiete

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %