Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ČERVENCI 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-07-08 06:35
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc červen 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.14/2010 - Edice PC Her
Vychází: 07.07.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plná hra:
Heavyweight Thunder (2005)
Hodnocení hry Heavyweight Thunder


Heavyweight Thunder - GamePlay

ABC č.15/2010 - Edice PC Her
Vychází: 20.07.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Port Royale (2003)
GameRankings.com = 80%

Port Royale - GamePlay

LEVEL 194
Vychází: 30.07.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka


Plná hra:

Memento Mori (2008)
Hodnocení hry Memento Mori

+ ještě jedna prozatím neohlášená hra

Memento Mori - VideoRecenze (Indian)

SCORE 198
Vychází: 4.08.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

SCORE 192


Plné hry:

Jade Empire Special Edition (2007)
Hodnocení hry Jade Empire

Sam and Max: Season One (2007)
Hodnocení hry Sam and Max: Season 1

Death Track: Ressurection (2008)
Hodnocení hry Death Track: Resurrection

Jade Empire - GamePlay

Sam and Max: Season One - Gameplay

Death Track: Ressurection - Gameplay





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 21:40:19
budou tam ješte nejaký hry nebo jenom ti gobliiins.....
[Odpověz]

Titulek: score 199
Nick: (Stan307) - neregistrovaný
Datum:2010-08-06 03:08:59
Ve score 199 bude Gobliiins 4. Obsahující všechny díly 4,3,2,1. Má vyjít 25.8.2010
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-08-05 17:03:09
co bude ve score 199
[Odpověz]

Titulek: Level
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-03 20:15:55
Jsou Bioware body nebo ne?
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-03 23:03:18
zatím stále Bioware body u Levelu nejsou...

Titulek: Re: ??
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 19:56:36
Braveman ty jsi zaspal??:):)
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: ??
Nick: (Menu) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 20:03:33
Braveman ten spí pořád:):)

Titulek: Re: Re: ??
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-02 21:14:35
Dobré ranko, nesháněl mě někdo ? :) w8

Titulek: Re: Re: ??
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 21:59:07
Oooo:)Včera jsi na mě,na nás zapomněl...aktualizace stránky na měsíc srpen,doplnit pc hry z července z trafiky a co je s PC CD,PC FUN v trafice??

Titulek: Re: Re: ??
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-03 02:37:31
Nebojte se, na návštěníky serveru nezapomínám, jen jsem byl po víkendu tak nečekaně unaven, že by ten článek v případě vydání stejně nedával nai hlavu ani patu :)

Titulek: Re: Re: ??
Nick: (Véčkař) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 03:13:18
jo chlast je svina! :)

Titulek: ??
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-01 17:18:36
Braveman pls aktualizace stránky plus co je s PC CD,PC FUN v trafice??Dík za odpověd...
[Odpověz]

Titulek: Re: ??
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-01 18:42:20
Jasně, mrknu na to v dnešních pozdních hodinách (snad :) )...

Titulek:  
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 19:00:20
V LEVELU 195 ktery vychazi ve stejny den jako MAFIA 2(27.srpna) :-) je jako plna hra Rainbow Six:Vegas!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 20:00:15
WOW tomu se říká HIT a ne jak ty vykopávky co dávají poslední dobou do Score a ještě se jsou dopisech čtenářů arogantní, když někdo požádá o díl nějaké známé série...

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 20:46:00
Sakryš..já ušetřím.Za chvíli si budu moci dovolit koupit palác v Nůjorku :D

Titulek: Re:  mafia2
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2010-07-30 10:00:17
ahoj neni uz nekde demo mafia 2?level uz mam a score uz nechci kdyby bylo dnes tak ho beru jinak nane kaslu

Titulek: Re:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-30 12:22:05
demo mafie až 10.srpna

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 18:05:23
send.cz :)

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 18:06:37
to patri k expedici score...nak to tu blbne...

Titulek: level 194
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 00:26:24
Čus lidi je na stánku k sehnání nový Level? dik
[Odpověz]

Titulek: Re: level 194
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 00:43:29
Bude až v pátek

Titulek: Mám toho dost
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 19:13:52
Já končím s předplatným SCORE, doběhne mi to letos a kašlu na to. Je pro mě 1000% pohodlnější když už jsem v obchodě kouknout zda náhodou nevyšlo a v případě že ne, koupit konkurenci, než se každej večer těšit a pak zas nic!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 23:38:09
na twitteru score je toto: Nové SCORE 199 (plné hry Jade Empire a Sam & Max: Season One) bude v prodeji až příští středu, předplatitelé ho dostanou zřejmě v pondělí.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 14:56:04
To si dělají prdel, v časopisu bylo uvedený že má vyjít 21.7. To jako červencové Score vyjde 4. srpna? Žena mi dala předplatné Score jako dárek minulé vánoce, rozhodně ho ale neobnovím, spíš se budu až v obchodě rozhodovat kterej časák koupit a když holt Score ještě nevyjde, koupím Level ;-)

Titulek: Re:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 15:00:48
podle mě je to kvůli tomu že ještě chtěli do tohoto čísla zařadit recenzi na starcraft 2

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-28 16:05:20
Ale hovno, Score vyjde tento týden, s nejvyšší pravděpodobností ve čtvrtek. A bude to číslo 198, ne 199..

Titulek: Re:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 16:15:32
tak ja nevim lae na facebooku je zase tohle: Jan Modrák Zdravím všechny věrné čtenáře, podle aktuálních informací bude SCORE v pátek rozesíláno předplatitelům (tj. budou ho mít nejspíš v pondělí), na stánku bude příští středu. K posunu došlo kvůli minulému zpoždění, a taky kvůli jednomu článku. takze to asi opravdu vyjde až příští středu :(

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-28 16:24:35
Tož to snad neni možné, doufám, že je to jen zas nějaká ksychtbůkovina. Jestli je to pravda, tak se jim na to předplatné můžu vykašlat. 2 týdny spoždění, to už je fakt síla.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-28 16:30:38
"K posunu došlo kvůli minulému spoždění" Takže další měsíc bude spoždění kvůli spoždění v tomto měsíci a pořád tak dokola? Asi si z nás dělají prdel, s takovou vyjde vánoční číslo až tak někdy v únoru. "a taky kvůli jednomu článku" 14denní spoždění kvůli jednomu článku?! Tak to už nemám slov...

Titulek: Re:  
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 19:59:39
Panove ja nevim proc si stezujete ted. Dyt zpozdeni to je klasicky "hidden score skill"

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-07-28 20:47:42
Jó, jó, tak to máte, když pořád říkáte (hlavně Piggsy), jak je Score nej... :) Já mám 100% jistotu, že zítra nebo v pátek mám nový Level ve schránce, mrknu na videa, podívám se co a jak zrecenzovali a možná se i zasměju Rybkovu komentáři... To ale nic nemění na tom, že si stejně koupím i nové Score, až (jestli) vyjde. Ale do té doby budu mít Level přečtený. BTW: Souhlasím s Petrovým komentářem a MPV: That's right, man!!! V Levelu byla kdysi taková reklama: "Jiné herní magazíny padají jako mouchy po dešti..." A Scorko padá dodnes...

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-07-28 20:50:23
MVP: Sorry za chybu u tvého jména u předchozího příspěvku.. Ruka byla rychlejší než oko...

Titulek: Re:  
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 02:42:21
popravde? ja uz si Level nekoupil ani nepamatuju, ale ono je to hlavne zpusobene tim, ze na mem soucasnem pocitaci hraval Masaryk.... takze je mi politika Score s vice plnymi hrami milejsi. Pro koupi je pro me jedinym kriteriem plna hra/y a casopis si "jen" prihodim an hromadu (Score od prvniho cisla, Levelu je celkove vic). Pac si kupuju par cisel rocne, tak se kralovsky bavim u kazdeho zpozdeni a prus... a objektivne musim priznat, ze jich ma Score mnohem vic. Ta organizace a tym lidi, ktery stoji za Levelem je proste profesionalnejsi. Nerikam, ze lepsi ale kdyz reknou A, tak se to A stane (s vyjimkami potvrzujicimi pravidlo). Kdy rekne Score A, tak clovek nevi jestli se stane A, B C nebo Q.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-29 12:50:37
Ale to, že má Score spoždění, ještě neznamená, že je to horší časopis než Level. Score většinou chodívalo včas a předplatitelům ještě několik dní před termínem. Problémy jsou až v poslední době. Nevím co se děje, ale třeba to ani není chyba Score, ale jejich vydavatelství. Každopádně si radši měsíc počkám na Score než vyhazovat peníze za Level..

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 15:34:44
Tak to vypadá že Level zase bez těch Bioware bodíků :-)))

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-07-29 20:55:42
Jak jsem říkal včera - Level mám doma a než skore vyjde, bude přečtený. Jenom škoda toho RS VEGAS; mám ho na xboxu. Ale i tak... K příspěvkům MVP a Piggsyho: Já netvrdím, že je lepší Score nebo Level, kupuju oba a nedovolil bych si na některý z nich nadávat. Jde mi sice spíš o časopis, ale co se týče plných her sou fajn staré klasiky (kde vede Score) ale i nové věci (kde vede Level a Score je dává potom taky s ročním - a více - spožděním). Je fakt že se semtam objeví naprostá ptákovina, ale u Levelu tak jednou za rok (viz minulý rok Battlestation Midway), u Score ale skoro u každého čísla, aby dodrželi to své motto: min 4 plné hry... S tím, že je Level profesionálnější souhlasím, ale souhlasím i s tím, že za spoždění Scorka může asi vydavatel (ono je to dokonce i logičtější, protože asi čeká větší zisky z té bomby kvůli které celý ten humbuk je - v opačném případě by se takovým manévrem o peníze jenom připravil).

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 13:00:39
score prijde predplatitelum v utery...na stanky ve ctvrtek

Titulek: Re:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 13:55:16
a jak to víš ?

Titulek:  
Nick: (Xandr) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 19:39:14
Kde jsou edice PC CD,PC FUN hry v trafice??Už to do trafiky nevychází??Co bude v edici ABC příště??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 00:06:11
To musíš slušně poprosit BravemanA.Ten se stará o zdejší.

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 00:54:28
Nikde jsem PC Fun ani PC-CD nenašel, za týden v ABC má být podle obalu předchozího CD Pacific storm, podle zdrojů na netu Aurora Watching

Titulek: Re: Druha hra v LEVELU?
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 18:46:52
Tip průměrná hra závodní,strategie ne žádná pecka ale klasická možná méně hraná,známá,ale hlavně starší hra protože hlavní plná hra je Memento Mori!!
[Odpověz]

Titulek: Druha hra v LEVELU?
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 14:56:05
Cau, nevi nekdo jaka ma byt ta druha fullka u LEVELU??
[Odpověz]

Titulek: Re: Druha hra v LEVELU?
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 17:30:23
Zítra už snad bude jasno :-))

Titulek: Re: Druha hra v LEVELU?
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 18:03:51
na zítra ale hlásí deštivo

Titulek: Re: Druha hra v LEVELU?
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 10:09:27
Jak jsem říkal už se vyjasnilo :-)) Druhá fullka UAZ 4x4 racing.

Titulek: Score 198
Nick: (Joska) - neregistrovaný
Datum:2010-07-26 15:40:24
zdar lidi. mam dotaz.....vyslo uz Score 198?
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 198
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-26 15:57:50
zdrabím Tě, zatím nevyšlo. Předplatitelům by mělo dojít až 29.7, takže na stáncích snad rovněž ve čtvrtek či v pátek

Titulek: Re: Score 198
Nick: (Joska) - neregistrovaný
Datum:2010-07-26 16:59:52
díky

Titulek:  
Nick: (SSDAD) - neregistrovaný
Datum:2010-07-22 15:40:50
CO BUDE V DALŠIM SCORE 199...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-22 17:16:41
Nejméně 4 plné hry.

Titulek: Re:  
Nick: (Zdenek) - neregistrovaný
Datum:2010-07-25 23:14:35
Taky by me zajimalo co bude v srpnu, osobne bych mel chut na nejakou dobrou diablovku, treba takovy Torchlight nebo Sacred 2 bych si nechal libit :) Ale to je jeste asi brzy.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-22 01:47:19
v těch časácích vycházej srajdy nad sračky...srr za výraz,,ale nemohu si pomoct,abych vyplazl 200 za 100 let starou srajdu??,ani obsah časáku navyváží ty srágory,co k něm přibalujou...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-07-22 13:45:24
ty ses low

Titulek: Re:  
Nick: (LOLek) - neregistrovaný
Datum:2010-07-22 18:42:39
takže co je nové to je dobré. a co je z před 2009 je již sračka. chápu... :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-22 19:05:17
Nj to je ta nová generace rozmazlenců, co hledí akorát na grafiku..

Titulek: Re:  
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2010-07-23 11:24:19
Osobně mám raději starší pecky, ale je fakt, že červenec je u mě taky silně podprůměr. Z týhle nabídky mě nezaujal ani jeden titul.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-23 12:01:23
Náhodou ten Sam a Max Season 1 a navíc v češtině je hodně dobrá plná hra..

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-07-23 13:11:11
Jo a Level ji dal jako plnou už před nějakými 17 měsíci :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-23 13:18:16
Level mám v paži.

Titulek: Re:  
Nick: (easrt) - neregistrovaný
Datum:2010-07-23 13:19:43
Já v koleni :D

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-23 16:41:43
Piggsy: Sam a Max je jistě dobrá hra, ale tu češtinu bych moc nevyzdvihoval, protože překlad je příšerný a dělaný evidentně otrockým překladem textů bez znalosti souvislostí, což je někdy dost zavádějící.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-23 17:10:14
To je nemilé, ovšem pořád lepší než nic, protože jsem se někde dočetl, že angličtina v této hře je opravdu dost náročná. Takže aspoň tak, snad to bude lepší než drátem do oka..

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-07-24 01:07:06
Přeložit "bilion" jako "bilion" by se ale nemělo stát ani žáčkovi na základce, takový překlad si Sam a Max nezasloužili. Čeština měla být přiložena pro zájemce, já jsem Epizodu 4 (vydanou zadarmo) hrál v EN s občasným nahlédnutím do slovníku a ostatní epizody už jsem bohužel musel hrát v češtině. Naštěstí aspoň pár fórů jsem pochopil díky dabingu, ale určitě mi spousta zbytečně unikla...

Titulek: Re:  
Nick: (Saphro) - neregistrovaný
Datum:2010-07-24 17:12:57
Ale no tak. Trochu realismu. Pred sto lety by jsi byl rad za drevenyho panacka. Memento Mori je pomerne cerstva zalezitost a Jade Empire si nejdrive zahraj, pak zmenis nazor (to same plati o Sam a Max).

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-24 17:58:08
Mynny: Tak s tím bilionem tomu moc nerozumím. Jak jinak bys to teda přeložil?

Titulek: Re:  
Nick: (Reno Brainz) - neregistrovaný
Datum:2010-07-25 20:15:33
bilion (en) = miliarda

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-26 01:15:23
Možná tak v Americe, v Anglii je bilion normálně bilion..

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-26 02:32:29
piggsy: no prave. v anglii je bilion. u nas miliarda.

Titulek: Re:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-26 13:23:41
v anglii je taky miliarda = milliard a bilion se tam rekne normálně bilion

Titulek: Frag
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-21 15:17:56
Tak co hoši, už jste si někdo předplatili ten FRAG?
[Odpověz]

Titulek: Re: Frag
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-21 16:30:48
Piggsy:To víš,kvalita se cení.Ten kdo to vymyslel-sednul ke kompu a začal malovat*,by měl pobírat doživotní rentu za umělecké dílo.Tady ale nevím,zda těch děl není víc.Ale to je na delší debatu.Máme tady,baldury*,icewindy*Fallouty.Až potom další izometrie,fakt hluboko za nima. Braveman:Nějakej kecací koutek zde je?vytvoříme?aby sme nebyly OT? díky za reJakci

Titulek: Re: Frag
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-21 16:46:48
Planescape je umělecké dílo ve všech směrech, jak po vizuální stránce, tak po stránce rozhovorů mezi postavami, zajímavý příběh, vyvážená hratelnost - prostě dokonalost! Icewind Dale A Baldurs Gate taky perfektní, ale Planescape Torment už nic nepřekonalo a myslím, že ani nepřekoná.. Ne nadarmo je to hra s nejvyšším hodnocením na HodnoceniHer.cz....

Titulek: Re: Frag
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-21 18:48:22
dneska jži mám den naplněn, ale zapřemýšlím nad tím, byli byste raději pro online komunikaci nebo na offline podobě které by bylo podobné fórům (viz. http://web.archive.org/web/20051120171423/www.hodnoceniher.cz/forum/ )

Titulek: Re: Frag
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-21 18:53:42
Spíš normální diskuzi, online chat by asi moc nefungoval, protože zas tak moc lidí sem nechodí..

Titulek: Re: Frag
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-22 00:53:07
Tady to má forum?som v šoku.Vůbec sem si ho nevšiml.Já sem taky pro normální diskuzi,ALE jak bude vypadat?bude to klasický strom?bude to přehledné?budou se motat hrušky s hadama a boty s kytkama.Když přídu,že chci poradit jak zapojit TV do zásuvky a nějakej borec mě odpoví že si koupil půl kila brambor.salátu,bude to trololol.Chodím na jeden web,kde je oddělený chat*.Kliknu na ikonu a přenesu se portálem :D do chat místnosti.Ale platí registračka z webu.Udělej chat*která je platná s registrací.Regnu se :D.Chat jako na seznamu,třeba..uff.sem se rozepsal v tom horku,jdu si pro pívo do ledničky.

Titulek: Re: Frag
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-22 03:00:36
fall: Mívalo, ten odkaz co jsme tu dával je z archivu webu před pěti lety. Potom bylo forum z důvodu nepoužívanosti zrušené. Zbytek tvé zprávy je vskutku chaotický, ale tuším že tuším o čem jsi psal a to co ty popisuješ je právě ta online verze o které jsem mluvil.

Titulek: Re: Frag
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-22 12:04:52
Není divu, fall už prostě napsal příliš mnoho vět.. Na jeho příspěvku se dá krásně vysledovat, co dokážou vedra udělat s člověkěm. Zpočátku to má ještě jakžtakž hlavu a patu, ovšem postupně to jde od 10 k 5, až do úplného vyčerpání. Snad ty horka konečně aspoň trošku poleví..

Titulek: score 199
Nick: (Gun)
Datum:2010-07-21 14:54:05
Ví už někdo co bude v příštím score?? Docela jsem zvědav na září krásné kulaté číslo 200 doufám,že se pochlapí s pořádnýma hrama :)
[Odpověz]

Titulek: Re: score 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-21 15:06:02
Score by mělo vyjít už dnes, ale nejspíš bude mít zase spoždění. Na send.cz píšou, že vychází až 25.7. Doufám, že do čísla 200 dají hlavně slibovaný Planescape Torment. Když byl už v jubilejním stém čísle, tak by to mohli po letech zopakovat..

Titulek: Re: score 199
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-21 15:26:27
jj, ještě včera jsem se lekl, že jsem zde uvedl špatné datum, ale v časopise bylo skutečně dnešní datum a na sendu Tebou zmíněný pátek. Zatím jsem zde tedy nechal datum původní... ale asi tu moc dlouho nevydrží :)

Titulek: Re: score 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-21 16:03:12
Piggsy:To vidím zeleně.Kup si ho v anglii. http://www.dvd.co.uk/Games/Plane-Scape-Torment-PC/PLSCTOR/product.htm Dokud jsou..:)

Titulek: Re: score 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-21 16:04:50
Aby tam nedaly Poldy a tetris lol.Vidím to na nějakou dosovku

Titulek: Re: score 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-21 16:19:20
Já jsem se spletl, podle send.cz Score číslo 198/2010 vyjde až 29.7.2010. To je příští čtvrtek.. :-/

Titulek: Re: score 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-21 16:22:07
fall: Z Anglie za 13 euro? To mi přijde jako dost přemrštěná cena na hru z roku 1999. Radši si ještě počkám jestli nevyjde ve Score..

Titulek: Re:  
Nick: (No) - neregistrovaný
Datum:2010-07-17 22:41:36
U nás v krámě Aliens vs Predator za 700..takže tenle měsíc žádnej časák.....
[Odpověz]

Titulek: ???
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-09 18:55:32
Braveman: "Do 19.6 bude stránka bez aktualizací" Nespletl sis datum? Podle mě to má být do 19.7... Nebo to snad potrvá až do 19.6.2011? :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2010-07-08 16:31:23
hm, tak tenhle mesic si neskrtnu, samej shit. Mozna Jade Empire, aspon tematikou rpg, ale vypada to na styl manga (nebo jak se tomu rika) veleshit. Jeste mrknu nekam na videa.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-07-08 16:38:09
Tak,tak..samej shit.Tady v Navarru je dnes děsný vedro.Zdravím do Czech Republic

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-08 17:08:07
Jade Empire jsem dohrál už před pár lety a celkem se to dalo. Sice je to taky víceméně adventura než RPG, ale hrát to jakžtakž šlo. Moje hodnocení je 75% (tenkrát..)

Titulek: Re:  
Nick: (CCCP) - neregistrovaný
Datum:2010-07-09 17:20:31
Tak to taky pro tenhle mesic usetrim

Titulek: Re:  
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2010-07-09 18:32:47
Taky mě tyto plné hry moc neberou, proto zaměřím pozornost na slevy - namátkou - Bioshock, Assasin Creed, Shaun White Snowboarding, Colin Dirt 1, všechno pod 300,- !!!

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-13 15:27:58
Jade Empire doporučuju, sou to takový kotoři akorát z prostředí číny a bojových umění, občas je dokonce i překonávají

Titulek: Re:  
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2010-07-16 16:23:46
diky, ale stacilo videt video a nemusim ani zkouset. Mece co svitej jak lampicky, asijsky bojovy umeni mixnuty elektrickejma sokama a nesmyslnejma vybuchama,... aspon ze tam nelitaj vzduchem jak to asijci maj radi. Z toho jsem uz vyrost.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-16 16:49:42
svitici mece? fuj, to musi bejt hrozna hra

Titulek: Re:  
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-07-16 19:40:48
svitici mece - blbost? omezeni ignoranti...

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-07-17 22:40:00
podle toho by se dal odsoudit i Zaklínač (meč potřený olejem, výbuchy, hopsání přes potvory...). Jade Empire můžu doporučit, jedná se o zjednodušený KOTOR s překvapivě zábavnými souboji, okouzlující atmosférou (spíše stará Čína než Japonsko, s jRPG nemá nic společného), několika opravdu originálními questů (hledání manželky buranovi, hraní politicky závadného divadla nebo utěšování zoufalého minotaura) a jedním z nejlepších příběhů, na které jsem kdy v RPG narazil. Za mě 90%, nepřekonal ho ani jeho nástupce Mass Effect. K tomu Sam&Max a budgetové závody, Score tentokrát jednoznačně zabodovalo (škoda že JE a S&M už mám).

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-07-18 05:11:26
Mynny: tak tak... Score se vytáhlo. Jade Empire jsem sice hrál (naprosto bomba hra, zdejší komentáře jsou silně od cesty) ale klidně si dám repete. Sam and Max mě minul, takže jsem za celou sérii rád a na oddych si zajezddit mi taky vyhovuje. Death Track jsem hrál jako demo u score a pamatuju si, že na mé staré mašině se děsně sekalo ale přesto mě bavilo a tak se celkem těším na plnou.

Titulek: ABC č. 15
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-08 15:24:01
V dalším ABC snad Port Royale
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC č. 15
Nick: (Prase) - neregistrovaný
Datum:2010-07-19 23:17:37
To už tam ale jednou bylo, tak nevím. Každopádně je mi to jedno.

Titulek: Re: ABC č. 15
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-20 13:11:12
Opravdu v reedici Port Royale, příště Pacific Storm

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %