Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ČERVNU 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-06-04 14:46
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc květen 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

LEVEL 192
Vychází: 04.06.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka

LEVEL 187


LEVEL 187

Plná hra:

Mass Effect (2008)
Hodnocení hry Mass Effect

Mass Effect - GamePlay

ABC č.12/2010 - Edice PC Her
Vychází: 08.06.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plná hra:
HUGO: Hrdinové Savany

& Ďábelské zrcadlo

ABC č.13/2010 - Edice PC Her
Vychází: 22.06.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
CRC - Cross Racing Championship (2005)
Hodnocení hry Cross Racing Championship

Cross Racing Chamionship - GamePlay

SCORE 197
Vychází: 23.06.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

SCORE 192


SCORE 193

Plné hry:

Penumbra Anthology (2007 - 2008) =
Hodnocení hry Penumbra: Overture
Hodnocení hry Penumbra: Black Plague
Hodnocení hry Penumbra: Requiem

Mount and Blade (2008)
Hodnocení hry Mount and Blade

4x4 Hummer (2009)
Hodnocení hry 4x4: Hummer

Penumbra Overture - GamePlay

Mount and Blade - Gameplay

4x4 Hummer - Gameplay

LEVEL 193
Vychází: 29.06.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka

LEVEL 187


Plná hra:

Ghost Recon: Advanced Warfighter (2006)
Hodnocení hry Ghost Recon: Advanced Warfighter

+ klíč do MP betaverze Medal of Honor

Ghost Recon: Advanced Warfighter - GamePlay





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: néni možné
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-08 17:00:53
Level má tento měsíc konečně po dlouhé době povedený obal, dokonce se mi líbí víc než Score. Ale kupovat si ho nebudu..
[Odpověz]

Titulek: shrnuti pareb
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2010-07-08 16:12:13
tenhle mesic se celkem poved,... Mass Effect super hra, sice bych ji ubral trochu na arkadovosti a linearite + vic rozvinul RPG vyvoj postav a inventar, ale atmosfera se povedla, je to takova adventura se silnym pribehem (adventury nesnasim, ale tahle ma silnej pribeh a aspon naznak rpg). Hned jsem si koupil dvojku. Penumbra trilogie je taky hodne dobra hra, zatim dopareny 2 dily a nakousnutej treti - skoda ze neni zadnej duvod ji hrat znovu, ale aspon ze jsou 3 dily. + velky plus za moznost nechat puvodni dabing - zkousel jsem cesky dabing a atmosfera se neda srovnat. Mount and blade je uchazejici, jen se mi zda hodne nedodelana, pripada mi ze autori udelali jen engine boje na koni (ten je vic nez dobrej), pak do nej nejak placnuli boj bez kone a nakonec v rychlosti mapu a nejaky ty questy s UI rozhranim v preAlfa verzi. Kazdopadne to je v celku dobra hra. Level mam zatim 25 :) Pak se jeste stoji za to zminit o GhostRecon, ale jelikoz je pouze s ceskym dabingem, tak jsem ho jen spustil, pozvracel, uninstal.
[Odpověz]

Titulek: Re: shrnuti pareb
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-08 16:55:48
Ve všem s tebou souhlasím.

Titulek: LEVEL Bonus
Nick: (Metin) - neregistrovaný
Datum:2010-07-06 21:14:35
Můžu se zeptat jaký je to ten "bonus s vojenskou tematikou" v LEVELu 193?
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL Bonus
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 00:26:23
myslim že je tam jako bonus klíč do bety medal of honoru

Titulek: Příběh
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-02 14:26:12
Braveman: Mám chuť napsat sem jednu pařmenskou historku. Ale musel bys na ni dát odkaz hned na úvodní stranu - aby to nebylo zašité někde kde to nikdo nenajde.. Jo a žádné cenzurování prosím. Co Ty na to??? ;-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-07-02 15:54:55
Musíš psát ale slušně.Penis a vagína dovoleny. :D Schváleno,piš.

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-02 16:38:13
Nebudu slibovat nic co potom třebas ani nebudu chtít splnit :) Můžeš se však o to pokusit a čím méně hanlivých slov tam použiješ, tím máš větší šanci, že svého cíle dosáhneš :)

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-02 17:24:21
OK díky, až budu mít náladu tak se do toho pustím, možná dnes večer..

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-03 04:57:56
Braveman: Tak už sem poslal ten pařmenský příběh na tvůj meil. Dyštak prosimtě nech zachovaný styl písma, ať se to líp čte. Uplně bez vulgarismů to sice neni, ale to víš - takový je život. Ve hrách je to taky tak. Dík a zdarec.

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-03 19:03:11
pošli mi to pls na aresu braveman@seznam.cz - prodloužený víkend, všichni volno, spousta možností.. zkrátka na místě kde ted budu nemám nastaveného klienta na hh mail :) Díky

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-03 19:38:07
Braveman: odesláno, máš to tam

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-07 17:18:20
Tak jak jsi na tom? Čtenáři čekají..

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-07 18:01:20
Poslal jsem Ti maila, vydání mohou návštěvníci čekat s největší pravděpodobností během dnešního dne...

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-07 20:14:15
Braveman: Tak jsem Ti odepsal.

Titulek: Re: Příběh
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 23:18:16
hej Piggsy, doufam ze to nebude nic trapnyho a bude to zabavny, protoze se uz celkem tesim. Uz si ani nepamatuji, kdy jsem cetl nejakou parmenskou historku. Asi nikdy:D

Titulek: Re: Příběh
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-08 01:05:11
Radši se moc netěš norty, je to moje prvotina. Ale jestli se to bude líbit tak toho napíšu víc.. Snad už to sem Braveman konečně nahodí. Slibuje slibuje, a furt nic.. :´-(

Titulek: Bioware body
Nick: (Zairus)
Datum:2010-07-01 19:18:58
chtěl sem se zeptat jetli někdo nví jak je to s těma bioware bodama co slibovali v levelu...
[Odpověz]

Titulek: Re: Bioware body
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-01 20:09:15
Bioware body v tomto čísle (=193) nejsou, místo nich je jiný bonus (budou zařazeny nejspíš do dalšího čísla).

Titulek: Re: Bioware body
Nick: (Zairus)
Datum:2010-07-01 20:36:10
aha tak já sem to pochopil že nebudou ve 192 ale budou ve 193...

Titulek: GhostRecon dabing
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 17:25:28
nevite nekdo o stazitelnym anglickym dabingu? Zkousel jsem hru z Levelu a hrat se da leda s vypnutym zvukem, ale to neni ono. Proc ti <censored> musej namluvit hlasky? Proc nestaci jen prelozit text? (idealne s moznosti zachovat puvodni) :-( Takhle si se zapnutym zvukem pripadam jak v amaterskym divadle na predstaveni pro deti.
[Odpověz]

Titulek: Frag
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-01 12:43:28
Co si myslíte o tom FRAGu - půjčování her online? Půjdete někdo do toho? Neni to tak trochu pi**vina?
[Odpověz]

Titulek: Re: Frag
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 13:15:05
Nehorázná podivnost.Četl si příspěvky lidí?.Ty hry co tam jsou,spíš patří do muzea,nemáš lepší?myslím že máš..:D

Titulek: Re: Frag
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-01 14:05:35
No právě.. Kdyby tam byly nejnovější pecky, tak neřeknu. Ale proč platit 300 kč paušál za půjčení her starých několik let, když si je můžu za pár stovek koupit? Nějak mi nedochází smysl tohoto projektu.. Dávám tomu pár měsíců a potom konec šlus, zvlášť když 90% republiky stahuje hry z netu..

Titulek: Re: Frag
Nick: (Mikolas Tucek) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 19:36:47
Uznavam, ze je to naprosta novinka a netradicni koncept, ale pojdte to na Frag.cz nejdriv zkusit, nez pujcovnu budete recenzovat, plz. Mame tyden zdarma na vyzkouseni, tak to nic nestoji a troufam si tvrdit, ze budete spokojeni.

Titulek: Re: Frag
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-07 21:54:27
Odvážný projekt. Já osobně bohužel nemám motivaci zkoušet to ani zadarmo. Před týdnem jsem si objednal 4 relativně nové hry (1080kč i s poštovným), které mi vydrží minimálně do Vánoc. Podle mě by měl FRAG možná úspěch před 10 lety, kdy byla o hry přece jen větší nouze než je teď. Dnešní hráči mají rozehraných 20 her najednou a ve Score je každý měsíc nášup 4 plných her, takže tak trochu konkurujete sami sobě. Chtěl bych si zahrát Drakensang, Mount & Blade, Penumbru, Sama a Maxe, ale nedá se to všechno stíhat.. natož tak ještě hry z FRAGu. (Mimochodem, jak to vypadá se slibovaným Planescape Torment?) FRAG by se snad mohl zamlouvat méně náročným, příležitostným hráčům, ovšem ti se zas vyřádí na ksychtbooku. Třeba jsem ale úplně mimo mísu a FRAG bude úspěšný - každopádně držím palce. Určitě to stálo spoustu času, peněz a starostí, takže ti přeju, ať se to podaří. A hlavně ať je Score pořád tak super časák jako do teď!

Titulek: SCORE
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-06-30 18:29:56
Je SCORE na stancich??Nejspis ne.....
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 10:16:02
Score už jsem ve stánku koupil včera. Nevím jak ostatním ale mě Nod 32 objevil v DVD A v autorunu trojskýho koníka.

Titulek: Level fullka
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-06-30 15:51:59
Čus lidi nevíte jaká plná hra bude v Levelu 193? Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Level fullka
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 10:17:10
Buď se koukni nahoru nebo níž v diskuzi 193 vyšla včera.

Titulek: score
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2010-06-29 20:05:51
tak mate uz to score?aspon predplatitele?tak co je snim bude zitra?level uz je tu hru uz mam tak usetrim ale priste koupim
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-30 02:27:02
Předplatitům přišlo s menším zpožděním a bez plakátu v pondělí...

Titulek:  
Nick: (wojo) - neregistrovaný
Datum:2010-06-29 17:32:14
Jakie plne hry V ABC 13/2010?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-30 00:14:54
Vyšlo Cross racing championship a příště bude Heavyweight Thunder

Titulek:  
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-06-29 12:36:59
score na stánku ještě není!!!
[Odpověz]

Titulek: Level 194
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-29 12:04:19
Srpnový Level 194 najdete na stáncích již 30.července s plnou hrou, tajuplnou detektivní adventurou Memento Mori a jako bonus dostanete ještě jednu plnou hru navíc.
[Odpověz]

Titulek: Score a Level
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-29 09:58:35
Tak nevím jak u vás, ale v našem městečku ani Level ani Score v trafice !!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Score a Level
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-06-29 12:57:25
Takhle brzo ted asnad u stanku nikdo nebyl :D s časem 04:58:35 ses rekordman.Ano nikde jeste nic hrozny a ja se tak tesil :(

Titulek: Re: Score a Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-29 14:10:24
No třeba tam byl. V této diskuzi je totiž už delší dobu chyba - čas je posunutý o hodinu zpět. Takže to nepsal v 5 hodin, ale v 6.. ;)

Titulek: Re: Score a Level
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-29 17:03:56
Piggsy má pravdu byl jsem tam před šestou

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-28 17:07:23
V Score 198 plne hry Jade Empire Special Edition CZ Death Track: Ressurection CZ Sam and Max: Season One CZ Vychází 21.7.2010
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 17:28:38
Dík za info. Další měsíc, co ušetřím. :-)

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 19:35:38
Poslední dobou tam mají jen samé béčkové kraviny a jediný co je tam AAA jsou RPG, který ale nehraju...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-28 19:57:38
Jade Empire mám už pár let dohrané, ale ten Sam a Max by nemusel být špatný. Beztak jde hlavně o časopis.

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 20:12:07
ehm ehm, no možná tobě....

Titulek: Re:  
Nick: (medalofhonorář) - neregistrovaný
Datum:2010-06-29 00:22:30
Taky ušetřím.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-29 01:21:49
Škoda, že Sam a MAx je v češtině, protože ten překlad není povedený a někdy nedává smysl. Jade Empire mě možná naláká.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-29 14:07:41
No to víš že jo.. I když to už moc nedělám, tak jakoukoliv plnou hru si můžu kdykoliv stáhnout z netu. Zato časopis stáhneš těžko..

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-29 17:22:34
bo si zloděj

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-30 16:13:52
Xenon: Zrovna tobě může být uplně jedno, jaké budou plné hry. Beztak paříš akorát Word of Warkraft :-P

Titulek: Re:  
Nick: (an) - neregistrovaný
Datum:2010-06-30 16:32:03
To mam naruby... sam a max byl pred rokem u levelu, a jade empire sice mam, ale jen anglicky ze steamu. Ne ze bych vyslovene stal o cestinu, ale svy misto ve fyzicky sbirce si zaslouzi ... a mozna se casem zablyska na lepsi casy a dojde i na KOTORy ... k vydani TOR by se to mozna mohlo hodit .. (:

Titulek: A co LEVEL??
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 14:36:06
Predplatitele LEVELu co dalši fullka???Zejtra vychazi uz dalsi cislo a SCORE nema jeste ani na tenhle mesic omg.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-28 13:57:08
Je už Score na stáncích?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-28 14:07:38
Nevim, běž se podívat a pak mi řekni.

Titulek: Re:  
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-06-28 15:09:57
není v 9 sem byl v trafice. prej chodí jenom v úterý a středu.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-28 15:17:19
Hm, víc než týden spoždění, to už je fakt divné. To už bude spíš červencové číslo než červnové.. :-/

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-28 16:40:37
Právě jsem mluvil s mamou a Score už mám prý doma. Takže zitra se už snad dočkáš i na stáncích.. ;-)

Titulek: Re:  score
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 19:36:15
neni ale zitra snad uz bude mit tak nane tel:ta by odemne nic slusneho neslyseli

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-06-27 21:46:58
Delnik -dekuji za odpoved ja myslel ze to vychazi kazdy mesic
[Odpověz]

Titulek: Games
Nick: (Goliatus) - neregistrovaný
Datum:2010-06-27 15:55:40
Tak co ma byt za fullky v cervenci, neprosaklo uz nekde neco?
[Odpověz]

Titulek: score
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 10:26:09
tak zas sem byl v trafice a score nikde kdybych se netesil cely mesic na prmudu tak se jim nato vikaslu
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-26 11:06:29
Aspoň se projdeš.

Titulek: Re: score
Nick: (medalofhonorář) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 13:26:51
:D

Titulek: Re: score
Nick: (jara) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 15:38:25
nechci ti kazit iluze ale vazne si myslis ze score prijde do trafik o vikendu??? Jak naivni

Titulek: Re: score
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-27 02:32:43
Sou to idioti.

Titulek: score
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 22:14:06
uz mne to pekne stve od stredy chodim kazdy den do trafiky a score nikde zitra zas a doufam ze uz bude bo jinak jim budu muset napsat neco sprostyho
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 01:13:56
u vsemocnych bohu uklidni se...tim ze si tady budes otvirat pusu prece nic nezmenis

Titulek: Re: score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-26 05:12:35
Objednej si předplatné a máš po starostech ;)

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-25 20:18:47
Za jak dlouho se dohraje Mass Effect?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-06-25 20:35:26
mno já sem to dohrál tak za 12 hodin

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-25 23:22:45
takže hra není moc dlouha

Titulek: Re:  
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-06-26 02:32:09
Dá se hrát né jen jednou a hraní je to parádní.

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-06-26 15:49:41
mne to vydrzalo nieco viac ako 32 hodin

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-26 21:57:21
pokud hru neproletíš ale užíváš si i postranní questy tak je herní doba v řádech desítek hodin (u mne rovněž přes 30 h)

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 18:23:27
Dobry den mohl bych se zeptat co tento mesic vyslo na pc-cd a pc fun?Dekuji predem zza odpoved.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 00:22:16
Poslední PC-CD a PC Fun vyšel tuším v dubnu, tak si myslím že další čísla vyjdou až začátkem července.

Titulek: Re: bude nebo nebude
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-24 18:45:22
Penumbra je vynikající hororovka, každý díl má ale své mouchy. První díl je graficky a co do ovládání pekelný, zato má skvělou (dost nenapodobitelnou, musí se to zažít) atmosféru. Ovládání je šílené zejména v soubojích. Druhý díl vypadá o generaci lépe, podporuje až 1680:1050 a atmosféra je rovněž výtečná. Třetí díl sice vypadá dobře, ale atmosféra je pryč, chybí nepřátelé. Dej pak pozor, jestli máš ATI kartu, mohou se ti vyskytovat v prvních dvou dílech otřesné grafické bugy (ale já to dohrál i s nima ). Celkově si myslím, že Penumbra k časopisu je výtečná věc, pokud nad ní uvažuješ, dej jí šanci.
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: bude nebo nebude
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-06-24 23:40:16
jo tak jo doufám že to zítra konečně koupim, fak se klepu že to zítra nevýde. Mam dotaz, jaká je podle vás přmenů nej hra co kdy vyšla s časákem? já nejčastějc spouštim armu ale všechny časáky fakt nemám.

Titulek: Re: Re: bude nebo nebude
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-25 00:10:35
Vlajda: Za sebe říkám Planescape Torment.

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-24 17:32:38
Braveman:PERFEKTNÍ PRÁCE.Ten odkaz na příspěvek je suprovej.To tu prostě chybělo.Děkuji moc. Když se člověk slušně zeptá a protistrana reaguje,jde vše dohodnout.Na některých webech ani nikdo neodpoví.Ty lidi považuju za nemluvící roboty.Braveman,není člověk,je to bůh. Pěkný den.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-24 17:34:05
Moje řeč.

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-24 20:20:52
nz, to já děkuji za nápady. Nemám to tedy úplně na svědomí já, ale "skrytý" webmaster tohoto webu který má podobné věci na starosti, já mu to jen přeposlal jako přání lidu :) Od příštího týdne očekávejte postupné doplňování profilů k článkům a , které zde chybí (včetně hodnocení z magazínů) a rovněž v brzké době přidám již tradiční článek/články o plných hrách. Teď mám trochu fofr ve studiu, leč od příštího týdne se můžu již takřka plně zaměřit na stránky. Mějte se

Titulek: bude nebo nebude
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-06-24 02:14:20
Doufám že to score bude do pátku na stánku, jinak se naseru mass effect mam dohrané dvakrát... Je penumbra k hraní???
[Odpověz]

Titulek: Re: bude nebo nebude
Nick: (Medalofhonorář) - neregistrovaný
Datum:2010-06-24 02:33:45
Penumbra?ale jo...návod se bude hodit.Taky budeš nadávat na ovládání.

Titulek: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-23 14:59:27
Přišlo už někomu SCORE?
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-23 17:49:44
Na diskuzi na Score píšou že vychází podle Sendu až 24. 6. Takže jako obvykle zdržení. No nic musím to vydržet.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 11:00:30
Diskuse Send : Dobrý den, číslo 6/2010 obdržíte nejpozději v pondělí 28.6. Omlouváme se za zpoždění, v celém nákladu časopisu byla bohužel chybou výrobce vložena chybná DVD, proto byla expedice časopisu pozastavena do dodání nových příloh.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Radomirson) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 13:59:04
Dělník: To jste ovšem opsal odpověď na otázku, kdy předplatitelům přijde nové číslo Extra PC. Nikde se tam nepíše, že by se to mělo vztahovat i na Score.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 16:22:09
Ale diskuze se vztahuje k časopisu Score, díval jsem se i na diskuzi Extra PC a to vyšlo už okolo 15. 6.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Radomirson) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 17:15:49
Na diskuzi o Score byl jeden vychýlený dotaz na vydání Extra PC, které sice vyšlo onoho 15. 6., ale se špatným dvd. Nyní se vydavatel zavázal k tomu, že předplatitelům to číslo, nebo spíše pouze správné dvd, znovu zašle a tato oprava by se jim ve schránkách měla objevit právě v pondělí.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 17:46:33
Tak to se omlouvám za "šíření poplašné zprávy" :-)))

Titulek: Re: SCORE
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-25 18:54:10
No a vyšlo už to Score, nebo ne?

Titulek:  
Nick: ( namtuollaF) - neregistrovaný
Datum:2010-06-23 14:44:40
Braveman:Předběžně hry v časopisech na červenec? Děkujem
[Odpověz]

Titulek: ABC
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-22 13:01:44
V dalším ABC Heavy weight thunder
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lukin9) - neregistrovaný
Datum:2010-06-21 00:17:27
Ja nevim jestli si mam ve středu koupit to score.poraďte mi někdo?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (pulkilavysočiny) - neregistrovaný
Datum:2010-06-21 02:16:07
Jestli chceš vyhodit peníze,kup.Lepší bude,když mi je pošleš na účet.

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-06-21 12:46:23
Toť otázka, Mount & Blade bych možná aj zkusil, ale ten zbytek mě moc netankuje =\

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-06-21 13:07:09
Ja teda jednoznacne do SCORE jdu Penumbra me laka + tam budou dojmy z E3 jiste a na prazdniny pocteni to neni k zahozeni :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-21 14:28:19
Určitě kup, já už na to čekám jak babka na důchod.

Titulek: Re:  
Nick: (Gun)
Datum:2010-06-21 18:16:25
No já mám první díl penumbry ještě od Levelu docela ušlo,ale nej je Mount and Blade já mám doma origošku a je to celkem slušná hra sice grafika nic extra ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Já to mám jistý score bohužel nekupuju...

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-12 15:38:10
Piggsy:Někteří lidičky ti prostě řeknou,že to zabírá moc paměti,že mu hry lagují.Drsná odpověď viď,když už dnes má každý v PC 4GB RAM a více.Hlavně že má* na ploše kurvárny co měří výkon a debiloviny různých tveaků a hodin.Stejně na to nečumí,když je na netu,ne?já teda prohlížeč nevypínám,potažmo nečumím pořád na plochu,abych viděl kolik je hodin,nebo jaký je počasí.Lol sem se rozepsal jak lolek.:D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-06-12 16:41:22
a niekto ti proste povie ze to k hraniu nepotrebuje. hry sa daju spustit aj bez toho. nejaku dobu som to aj skusal, ale bolo mi to k hraniu asi tak potrebne ako facebook k zivotu.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-13 03:18:45
mr:T: Já bych teda X-Fire s facebookem nesrovnával. Pomocí X-Fire si můžeš psát s kámošema, posílat soubory, típat screensoty, natáčet videa z hraní, nakupovat hry, vidíš jestli jsou kámoši on-line a co hrají, podporuje i hlasovou komunikaci atd.. Na co instalovat 5 různých programů, když to máš všechno v jednom. Neříkám, že to všechno každý využije na 100%, ale zbytečnost to rozhodně není.

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-06-13 14:18:08
piggsy: v principe su is podobni, akurat x-fire je zamerany na hry. A nepisal som ze je to uplna zbytocnost, len ze to nie je tak potrebne ako tu niektori pisu, ze kto nema x-fire ani nehra poriadne

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-11 23:24:39
Piggsy:Xfire zapínám pokaždé,když začínám hrát.Vypínám s kompem.Vidím na Xfire mraky ale fakt mraky účtů.Típám si zajímavý věci,prostředí..atd.. Opravdu si myslíš že to používá málo lidí?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-11 23:26:11
Sry že je to nahoře.Asi bys to nenašel.Mám co dělat abych našel předchozí reakci.

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-06-12 03:48:03
Já si to myslím pořád, konkrétně v česku to používá hodně málo lidí narozdíl od jiných zemí.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-12 14:13:52
Falloutman: Používám X-fire stejným způsobem jako ty, ale mám hodně kámošů, co hrají hry a ani neví, co to je. Taky mi přijde, že se to v ČR nějak zvlášť nechytlo, i když nevím proč.. Možná je to i tím názvem X-fire - zní spíš jako název nějakého viru než kvalitního programu.. :-)

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-09 18:06:10
Braveman:A,jsi živý a tady.ok :)Já tě nebudu někde nahánět,na icq ahoj,jsi tu?lol není mě 15 :) K věci.Neplánuješ do budoucnosti vylepšit diskuzi?kliknu na text a chci vidět onen text přímo v linku.Nebo jsem bláhový?a drzý?.Zkus to,klikni na větší text,a hledáš kde to vlastně je. Pěkný den přeji.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-09 18:20:37
reakce pls příště poprosím přes "Odpověz", ať tu není moc zbytečných jednotlivých větví. Abych se přiznal úplně jsem asi neporozuměl tvému návrhu, myslíš to tak, aby se např. po kliknutí na příspěvek "Z diskuze" z hlavní stránky návštěvník dostal hned na konkrétní příspěvek a nemusel ho potom tak v celé diskuzi hledat?

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-09 15:06:02
Bravem,jsi zde přítomný?nebo jsi robot? Rád bych se na něco zeptal.Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-09 17:45:29
přítomný robot :) Příkazy můžeš zadávat buď zde nebo na ICQ (nalezneš v horní části stránek v sekci "Kontakt")

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-06-09 00:33:18
přijít a držkovat? jj, to přesně děláš ty =DD a kdo říká, že nás to někdo nutil číst? já neříkal nic ve stylu kdo to má sakra číst O_o
[Odpověz]

Titulek: ABC č. 13
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-08 17:45:46
Další hra Cross racing Championship 2005.
[Odpověz]

Titulek: Score pro dívky
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-08 16:57:02
Vyšlo Score Girl, plná hra Dogz.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-06 14:17:49
Jak je to s tím mass effec jde insalovat nebo jsou s tím problémy?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Huan) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 20:57:27
Mě to šlo v pořádku.

Titulek: Re:  
Nick: (Nobody1957) - neregistrovaný
Datum:2010-06-07 16:13:27
Jde to v pohodě.pokud má někdo problém tak to budou ovladače.

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-07 17:57:15
Přímo v Levelu je někde upozornění, čet jsem ho, na nějakejch grafikách ta hra neběhá.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-06 02:41:04
Na obalke Levelu 193 ma byt ArmA 2: Operation Arrowhead
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-06 04:16:48
Tak to by mohl mít Level konečně po letech pěknou obálku..

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 01:00:18
lidi mam problem ...mam hacklí PSP s verzí 3.90 a chci si do toho dat novou 5.50 .. muzete mi potvrdit ze to de,když si koupi original hru třeba dantes inferno
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (NOBODY1957) - neregistrovaný
Datum:2010-06-05 23:49:07
iNSTALACE o:o: A JEDE TO NA wIN 7 NAPROSTO V POHODE
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-07 01:45:27
Huan + Xenon: Hoši a vás dva to tu někdo nutil číst? A nebo, jak by řekl xgandalf - on vám snad někdo drží pistoli u hlavy?! Tak proč sakra nepřijdete s nějakým lepším tématem? Já bych se už taky strašně rád bavil o něčem příjemnějším než je Level. Jenže přijít, držkovat a nic nevymyslet - to umí kdejaký pitomec..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-07 01:46:22
Sakryš - trochu vedle.. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (jara) - neregistrovaný
Datum:2010-06-10 22:44:28
mi rekni kdo v dnesni dobe nema xfire a hraje hry alespon prumerne:D....a kdybych se na to mel podivat objektivne tak piqqsY ma komp nic moc...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-10 22:55:38
jara: Však já se taky se svým komplem nikde nechlubím, i když jsem s ním maximálně spokojený.. Jediné co časem plánuju je koupě modernější grafické karty kvůli novým DirectX. Zatím mi většina her jede na plné detaily..

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-06-11 15:24:12
kdo v dnešní době nemá xfire a hraje hry? no skoro nikdo kamaráde, znám jen hodně málo lidí co xfire využívá nebo alespoň zná. A že má komp nic moc? Co by tě tedy potěšilo, kompl z NASA? =DD Jasný, není to žádné extra dělo, ale na dnešní hry je jeho výkon více než dostatečný a o to de =]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-11 17:24:05
Taky si myslím, že X-fire moc lidí nepoužívá a je to škoda. Nevím, co by ještě chtěli..

Titulek: Piggsy
Nick: (mk) - neregistrovaný
Datum:2010-06-05 23:16:16
Pigssy , svůj odpor k Levelu dáváš najevo v každém svém přízpěvku , ale už jsi s tím trapný .
[Odpověz]

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Huan) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 00:48:27
Už? S tímhle byl trapný vždy. Plamené diskuze Score x Level byly aktuální tak před osmi lety...

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-06 04:22:40
Nevim co je trapného na tom, že píšu svůj názor. Napíšeš tady jednu větu za měsíc a ještě držkuješ..

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 16:56:47
Svůj názor? Tak schválně, jestli na to máš - vyargumentuj tady svůj názor, to si strašně rád poslechnu. Řekni, proč je toto číslo Levelu objektivně horší než Score, jaká recenze je špatně napsaná, atp. - nebo že by ty argumenty chyběly? Anebo jinak - že by si Level vlastně vůbec nečetl? A chceš hodnotit? Mimochodem si protiřečíš - nejdřív napíšeš větu v duchu, že každý má právo na svůj názor a hned ve druhé větě naznačuješ, že když sem napíše někdo jeden příspěvek, tak má laskavě držet hubu (přičemž věř tomu, že hodnota příspěvků rozhodně nemá souvislost s jejich četností)

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-06 17:34:23
:-D Tak to po mně chceš teda moc. Jak ti asi mám uvést konkrétní příklad z tohoto čísla? Vypadám snad na to, že kupuju Level??? :-D Za ty prachy, co za to chcou, jsem si koupil raději trilogii Splinter Cell a jsem maximálně spokojený. A jak tady čtu ohlasy na Level, tak jsem udělal moc dobře. Co mi konkrétně na Levelu vadí jsem psal už v květnovém článku plných her, tak si to tam najdi. A že si protiřečím? Nikomu jsem nikdy nenapsal, ať laskavě drží hubu. Já si naopak rád přečtu něco od ostatních. Ale když už tady napíšeš jednu větu měsíčně, tak by to aspoň mohlo mohlo mít trochu úroveň a ne hned nějaké ubohé urážení..

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 18:54:17
No právě že nevypadáš, proto mě fascinuje, že Level kritizuješ. Kdyby si kritizoval cenu, budiž, když kritizuješ design, fajn, věc subjektivní, ale podívejme se na to, co si napsal v týhle diskuzi: "Však taky Level dodává pouze 75% hry, protože na celý Mass Effect už neměli peníze. Zbytek vyjde ve Vánočním čísle. Tos nevěděl?" "A to ještě když přimhouříš obě oči, že? :-D" - reakce na "Hra v Levelu ok, instalace taky ale počteníčko v časáku = za 4 (jak ve škole)". Takže kritizuješ v podstatě přiložení plné hry (o čemž ale nic nevíš, protože jak si sám řekl, Level nekupuješ a navíc, jak sám tvrdíš "Mass Effect je nadhodnocená pičovina") a kvalitu článků v Levelu (o nichž ale taky nic nevíš). To není konstruktivní kritika, tvoje kritika má asi tak stejnou hodnotu, jak když někdo řve na stadionu nadávky na konkurenční tým. Bod další - srovnávání časopisu s nabídkou her na trhu (viz Splinter Cell trilogie). To snad nemyslíš vážně? Máš snad dojem, že podobné srovnání neplatí i u Score, kdy za dvě stovky velmi často seženeš hry novější nebo kvalitnější? K závěru svého příspěvku - buďme upřímní, můžeš si za to sám. Informační hodnota tvých příspěvků je většinou nevalná (např. "Ty jdi do prdele s Mass Effectem.."), prakticky nic se z nich člověk nedozví kromě faktu, že nemáš rád Level (což tady okolo všichni už dávno vědí a evidentně to některým lidem leze na nervy). Ty totiž nekritizuješ Level jako konkrétní časopis prostě proto, že o něm nic nevíš - protože si ho nekupuješ, což bych i pochopit dokázal. Ale vysvětli mi, co ti na Levelu tak vadí? On ti snad někdo drží pistoli u hlavy a nutí tě, aby sis ho kupoval, že ho tak nenávidíš?

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-06 20:31:08
Tak s těmi 75% hry to byl vtip, to snad každému došlo. Nemusíme tady být všichni tak strašně smrtelně vážní, ne? A když už tady kopíruješ různé reakce, tak jsi nějak pozapoměl skopírovat, že to moje "Ty jdi do prdele s Mass Effectem.." byla pouze odpověď na něčí "A s horrorama jděte do prdele." Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Splinter Cell Trilogii a Level jsem srovnával pouze cenově. Se Score se to srovnat nedá, protože bys těžko sehnal 4 plné hry za 200 kč. Jsme tady v diskuzi o PC magazínech, takže nechápu, proč bych tu nemohl psát svůj názor na Level. O čem se chceš tady bavit, o počasí? Level jsem kdysi občas kupoval a nebo jsem ho viděl u kámoše, takže vím o co jde. Verdikty některých her jsou v něm opravdu podivné. A jednoduše nevidím důvod, proč platit 250 kč za Level s jednou plnou hrou, když koupím Score za 200 kč se 4 plnými hrami. Že je ta jedna hra lepší než ty 4 je blbost - podívej se co vychází ve Score: Drakensang, Mount & Blade, The Void - o nic horší hry než v Levelu. Prostě více muziky za méně peněz + větší šance, že dostaneš hru, kterou jsi ještě nehrál.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Huan) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 20:52:26
To, že v každém příspěvku napíšeš jak je Level na hovno, není diskuse. To je pouze nudné pořvávání fanboye, který si myslí, že když jednou za měsíc vyplázne dvě stovky za Score, tak se pak za něj musí na fórech bít, ač o to vůbec nikdo nestojí. Těžko říct, jestli je to tím větším počtem her, nebo tím, že redakce Score mnohem více tíhne k fórkům o s e x u (co je proboha na tomhle slovu nevhodného?), ale člověk aby se při čtení výplodů těch jejich válečníků ve svatých válkách skoro až styděl, že si stejný časopis taky kupuje.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 21:49:09
Evidentně to všichni nepochopili, když se tu lidi ptaj, jestli jsou problémy s instalací Mass Effectu..:-))) Tak můžeme zkopírovat jinou reakci " Měl by ses přihlásit do redakce Levelu (jestli tam už nejsi) - tam jsou proti všeobecně uznávaným hrám stejně zapčklí jako ty. Určitě bys mezi ně skvěle zapadl." Problém totiž je, že když někomu začneš odpovídat ve stejném duchu, jako byl napsanej původní příspěvek, tak klesneš na jeho úroveň. Jestli ti to nevadí, tvoje věc. Tvoje averze vůči Levelu je přitom evidentní, přitom ji nechápu, nikdo ti přece netlačí, že Level je lepší a Score trapnej odpad. Dále ke srovnání her a časopisů cenově - nebudeme si nic moc namlouvat - nevím jak u ostatních, ale u mě se většinou podaří trefit u Score do vkusu tak max. jednou hrou, vyjímečně (a to je tak jednou dvakrát do roka) jsou to dvě hry. Takže srovnání je relevantní. Uznávám, že model Score mi vyhovuje víc, protože se tam občas propašujou hry, o který by jinak člověk mohl přijít (The Void), na druhou stranu chápu lidi, kterým vyhovuje víc model Levelu - je to jenom věc názoru. A ano, jsme tady u diskuze k PC magazínům - a kdybys napsal svůj názor ve smyslu například srovnání plných her co tobě víc vyhovuje a proč, tak nikdo neřekne ani popel. Ale nemůžeš srovnávat něco, co si sám nečetl, protože to hodnocení už z principu nemůže být podložený faktama. (sám si to napsal "Level jsem kdysi občas kupoval") Pojem lepší/horší hry je strašnej, já netvrdím, že ve Score vycházejí horší hry - buď mi ta hra vyhovuje nebo nevyhovuje, o tom to všechno je. Typickej příklad ti uvedu. Budu-li milovník FPS, tak tenhle měsíc budu nahranej, protože nedostanu ani prd - kterej magazín je potom lepší? Ale schválně, srovnejme hry, které vyjdou tento měsíc: Level - Mass Effect - 93% Score - Penumbra - OK, cca 78% Mount and Blade - 71% 4x4 hummer - 35% Čistě z matematickýho hlediska - Level je jasnej vítěz, Mass Effect je opravdu lahůdka par excelance. Z čistě pragmatického hlediska - Mass Effect je sice lahůdka, bohužel lahůdka, kterou už mám. U Score mě zaujme Penumbra Anthology, zbylý hry jsou celkem passe. Ale rozhodně se neodvážím tvrdit, že Level je odpad, doporučil bych tuhle hru každému milovníkovi příběhových RPG (např. ve srovnání s Drakensangem je ME trochu někde jinde).A jinej měsíc to může být zase obráceně, rozumíme si? Věc další - píšeš to z pohledu někoho, kdo je fanda jednoho časopisu. Uvědom si, že velká část lidí kupuje časopis podle plné hry. Doby, kdy se kupoval časák a k tomu byla jako bonus plná hra, jsou dávno v háji, dnes je to přesně naopak. Na to svého času dojelo například Doupě, které sice plné hry dávalo, ale spíše staršího rázu a velice rychle skončilo.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 22:27:50
hezkýý, slohové práce tu jedou jak na běžícím pásu na extrémně nudné, nezáživné a trapné téma ScoreVsLevel. Přestaňte se tu hádat, stejně tu každý jen budete házet proč to a proč ono, ale tím se nikam nedostanete. Pravda, Piggsy začíná tím být trochu trapný, ale rozhodně nemínim se tu hádat o takových pointless kravinách. Nelíbí se ti Score/Level? Fajn, tak si to nech pro sebe, domluvil sem, howgh

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-07 00:53:26
xgandalf|: To máš pravdu, je asi fakt hodně lidí, co si vybírají časopisy podle plných her. Já osobně to nějak neřeším, prostě jednou má lepší hru Score, jednou Level - rozhodně to neni tak jak tu někteří psali, že má Score vždycky 4 sračky a Level vždy jednu super hru. Je fakt, že Level se tento měsíc vytáhl s Mass Effectem. Sice si myslím, že už ho předtím asi 95% lidí hrálo, ale za to Level nemůže. Myslím si, že i v tomto tkví větší prodejnost Score - prostě když někdo vidí v Levelu plnou hru, kterou má dávno dohranou, tak si dobře rozmyslí, jestli má vypláznout 250 korun jenom za časopis. Ve Score je přece jen víc z čeho vybírat a ještě o 50 kč levněji. Ale to je jedno, protože JÁ KUPUJU HLAVNĚ ČASOPIS. Hru, která mě zajímá, si buď koupím v obchodě nebo stáhnu z netu. Level se mi zprotivil hlavně tím, že často uděluje nízké hodnocení kvalitním hrám, které jinde dostaly třeba 90%. Jinýmy slovy - kdybych se řídil recenzemi Levelu, tak bych si nikdy nezahrál spoustu opravdu povedených her. Každý občas přestřelí, ale v Levelu se to stává podezřele často. Příklady jsem uvedl v květnovém článku, dalším příkladem je skvělý datadisk C&C Kanes Wrath (na který jsem mimochodem napsal uživatelskou recenzi) - nejhorší hodnocení si odnesl z kama jinama než z Levelu.. :-/

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-07 11:13:04
Já osobně kupuju podle plný hry, takže mám možnost srovnávat a u mě vede z hlediska obsahu časáku Score, ale Level nehaním. Co se týče obsahu DVD mimo her zase vede Level ty DVDčka jsou líp dělaný (engine).

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-08 03:39:33
2piggsy: Nomen omen, pokud ti jde o časopis, tak samozřejmě vybíráš jinak..:-)) Ještě k tomu hodnocení. To máš těžký - můj osobní názor třeba je, že hodnocení jako takový je jak v časopisech, tak na webu trošku posunutý. No schválně, co si řekneš, když nějaká hra dostane 50%? Že se jedná o slušnou průměrnou hru (čemuž matematicky odpovídá hodnocení) nebo že jde o brak (čemuž skoro odpovídá dnešní standartní hodnotící postup)? Nebo když hra dostane 80% resp 85% - že se jedná o velmi dobrou hru už i t5eba s nějakými inovativními prvky, nebo tohle hodnocení dostane dnes každá trochu lepší hra? Ne, obecně mi snižování hodnocení u her nevadí, někdy mám skoro pocit, že se onen žebříček redukoval na 50-100% a v tom se orientuj. (stačí se podívat třeba sem http://bonusweb.idnes.cz/recenze/section.1.idn , už z hlediska statistickýho je tohle hodnocení nesmyslný, už na první pohled se až na pár vyjímek pohybujeme v hodnocení nad 50% - ať mi nikdo netvrdí, že jsou všechny tyhle hry nadprůměrný, namátkou Settlers 7 - 80% - wtf?)

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-08 13:45:35
Je fakt, že hodnocení v recenzích přesně neodpovídá matematickým počtům. Ono zase záleží na úhlu pohledu. Že nějaká hra dostane 50 %, může znamenat víc věcí než jen to že je průměrná. Například že bude bavit každého druhého člověka (neboli 50 lidí ze 100 :-) Nebo že v ní polovina věcí funguje tak jak má a polovina věcí je špatně. Můj osobní dojem je ten, že průměrné hry dostávají spíš těch 7/10, naprůměrné 8/10 a opravdu povedené hry 9/10. Hodnocení 10/10 je kult, bohužel se téměř nevyskytuje,maximálně 2x do roka :-( Hry, které dostanou 50 nebo 60%, jsou většinou propadáky - aspoň tak to vidím já. Extrém je, když dá někdo hře hodnocení 3/10 jen proto, že se mu na jeho počítači sekala... viz: http://www.eurogamer.cz/articles/red-faction-guerrilla-pc-cz-recenze

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-08 16:03:27
Dobře, tak člověk už se vyzná, takže si to do normálního hodnocení spolu s recenzí převede, ale nechápu důvod, proč to hodnocení ja takhle nastavený. Kdybych jako někdo, kdo se ve hrách nevyzná se podíval na recenzi, ve který je plno odborných pojmů (a řekněme si na rovinu, ony to odborné pojmy pro laiky=nehráče docela jsou) tak jsem v háji, protože v recenzi se moc nedočtu, ale žjooova, ono to má 70%, to bude něco hodně slušnýho - prdlajs. Skoro mám pocit, že prvních 40% se dává za fakt, že hra existuje a pak se navyšuje. Darmo nadávat. Hodnocení Red Faction 3 mi opravdu nepřijde odpovídající, osobně bych zůstal spíš u 1/10 - nebo jaký hodnocení bys dal hře, která je prakticky nehratelná (nebo hratelná jenom někdy a někde)? Jako recenze mi to přijde hodně slušný, navíc recenzent to poměrně obsáhle vysvětlil. (viz závěr "To není hra, to je prachsprostá betaverze.") Osobně bych zuřil, kdybych si takovou hru koupil za drahý prachy a ona mi vyváděla něco takového.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-08 17:36:34
To si děláš srandu, ne? Tobě fakt připadá normální, že někdo dá hodnocení 3/10 hře, která všude jinde dostala minimálně 7/10, jen proto, že se to zrovna na jeho sestavě nehýbe tak jak má? Já jsem tuto hru dohrál bez problémů a skvěle jsem si ji užil. Ze začátku jsem měl také nižší počet fps, ale stačilo vypnout jedinou položku v nastavení - rozmazání pohybu - a pak bylo všechno až do konce naprosto plynulé. A to nemám žádnou super sestavu. Proč toho recenzenta nenapadlo hru vyzkoušet na jiném počítači? Proč to hrál na 64-bitových Windowsech, u kterých hra neuvádí podporu? Asi proto, že je nejjednodušší dát domu 3/10... Kvůli jednomu blbečkovi si tuto hru nikdo kdo četl jeho recenzi nekoupí, protože se každý bude bát, že mu to nepojede. A s těmi hodnoceními pod 40% to taky není tak docela pravda.. nevím jak v Levelu, ale ve Score nebo na Tiscali se nebojí dávat opravdu špatným hrám 20 nebo i 10%. Není jich mnoho, ale buďme rádi, že je her s tím vyšším hodnocením více.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-09 16:03:17
Ne, nedělám - jak si četl v recenzi, problém nebyl zdaleka na jednom počítači a když jsem se mrkl na google, tak se to tam problémama taky docela hemží. Při vší úctě, jestliže hra není optimalizovaná pro 64-bit systémy (viz diskuze na Eurogameru, explicitně je napsáno Win XP/Vista) a nikde to není uvedeno, tak to pokládám za podraz - 64-bit systém má dnes plno lidí, mimo jiné třeba já a když už si kupuju hru za nějaký prachy, tak očekávám určitej standart - a ne jako první věc začít honit po netu, jestli je problém u mě, nebo ve hře a jak to vyřešit (nijak). To už se můžu vrátit do starejch dobrejch let, kdy jsem si hry pirátil a vyjde mě to nastejno. A když půjdu hru vrátit s tím, že mi nefunguje, tak co myslíš, že prodejce udělá? Objektivní možnosti hodnocení jsou tady dvě - buď dát dvě hodnocení (např. 8/10 po opravě chyb, 1/10 před), nebo hru hodnotit jako 0/10 s tím, že tahle hra není hra, ale betaverze a jako taková není hodnotitelná. (a provést recenzi opravené verze). Opakuju - nejsme za dob Daggerfallu - pokud hra není hratelná na docela slušný části konfigurací (64-bit systémy) a nikdo mě na to předem neupozorní, tak to vidím jako podraz.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-09 16:33:59
Ano, když mi hra nejede, tak ji prostě nebudu recenzovat. Nebudu si na ní vybíjet zlost a rozhlašovat "tato hra je špatná, raději si ji nikdo nekupujte, protože na mém PC se mi seká". Půjdu ji vrátit do obchodu, kde jsem ji koupil, protože na to mám právo. Když koupíš auto, které nejede tak jak má, taky ho půjdeš vrátit. Na fórech se dočteš u spousty her, že je někdo nerozjel, tato není ani zdaleka jediná. Co třeba GTA 4? To se v době svého vydání sekalo každému na sebelepší sestavě. Všichni na to nadávali, ale nikdo kvůli tomu neházel celou hru do odpadu.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-09 17:52:13
A můžu ti dát ještě jeden příklad. Před lety jsem si koupil originálku Mass Effect za 999,- Hra mi asi každých 30 minut spadla do windowsu, na což jsem neměl nervy, takže jsem ji přestal hrát. Taky jsem se na různých diskuzích dočetl, že nejsem jediný, komu se to stává (mrkni třeba na Bonusweb). Taky jsem byl naštvaný, že to nejede tak jak by mělo. Ale rozhodně by mě nenapadlo psát na ni recenze a zatratit ji jen proto, že jsem s ní měl problémy, protože vím, že to spoustě lidí běželo bez padání. Nešel jsem ji vrátit do obchodu ani jsem nekopal kolem sebe a neradil lidem, ať si to nekupují, protože to podle mě není fér. Raději si počkám až vyjde nějaká oprava nebo až budu mít jiný počítač, případně aspoň přeinstalovaný windows. Upřímně mě tato hra vůbec nechytla a je podle mě nadhodnocená, má velice povrchní rpg systém,nezáživné střílení a předem vytyčenou cestičku kama se pohybovat. Ale až se mi ji podaří rozjet bez padaní, tak jí dám ještě šanci..

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-10 00:09:21
Půjdeš ji vrátit do obchodu? Fakt? A do jakýho, v jakým obchodu ti tu hru vezmou zpátky s tím, že ti nechodí? Já to asi dvakrát zkusil a jaksi úspěch se nedostavil (byl by to docela zajímavej test, kdyby ho někdo provedl u nejznámějších obchodů, kde ti vrátěj prachy). V tomhle případě jde ale o něco jiného, jde o fakt, že hra má problémy se 64-bit systémy. To srovnání s Mass Effectem tady pokulhává - můžeš 100x reinstalovat svůj OS, zkoušet různý fígle, ale na 64-bit systémech prostě budeš mít problém. Už jsem četl docela dost recenzí, kde se zmiňovalo doporučení, že tuhle hru teďka ne, protože není odladěná (možná i někde u GTA4, nevím). Ale jak říkám, já bych u takhle "zmršených" her dával třeba nulový hodnocení, což by bylo dostatečně vypovídající a holt by se musel dotyčný řídit podle recenze. Je totiž si nutný uvědomit, že ne každej hráč je dnes počítačově zdatnej a uživatelů typu "mám počítač a chci si hrát" pořád přibývá. Naopak se můžeme ptát jinak - proč v některých jiných recenzích (třeba na Bonuswebu) nebyla ani zmínka o tom, že hra má problémy s 64-bit systémy? To mi přijde jako natolik závažná informace, že může rozhodnout o koupi/nekoupi hry. Není to zase neprofesionalita recenzenta na druhé straně, že si nezjistil všechny údaje a nevyzkoušel hru na více konfiguracích? Nebo se prostě musíme smířit s tím, že i recenzenti jsou jenom lidi a nemůžou si zase dovolit řešit všechny problémy, které hru můžou postihnout - přeloženo do češtiny, když to chodí, tak to recenzent většinou dál neřeší a když to nechodí, tak si taky nemůže dovolit dva dny tím, že by hru zprovozňoval.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-10 13:15:53
Je fakt, že jsem ještě žádnou hru do obchodu nevracel, takže s tím zkušenosti nemám. Žádná hra ale nemůže za to, že ti prodejce nechce uznat reklamaci, na kterou máš právo. To už jsme trochu někde jinde.. To, že má RFG problémy se 64bitovým windowsem, není úplně jisté. Uvedl jsem to jako jednu z pravděpodobných možností, ale chyba může i jinde. V grafické kartě, v ovladačích, v nainstalovaném softwaru.. Však to můžeš zkusit sám, jestli ti to pojede. Podívej se na to z mého pohledu - hrál jsem tu hru bez problémů a skvěle jsem si ji užil, takže nechápu, proč by měla od někoho dostat hodnocení 3/10 jen kvůli tomu, že se mu sekala. Neřeknu, kdyby to bylo nehratelné úplně pro všechny - jenže tak to není. Proč ta hra dostala v deseti jiných recenzích minimálně 70%? Protože druhým to jelo v pohodě. Případně ubrali 10% za špatnou optimalizaci. Ale nikdo nehodil do odpadu celou hru, protože celá hra odpad prostě není. Na světě jsou miliony různých počitačových sestav a hra, která by bez problémů běhala na všech počítačích planety, snad ani neexistuje. S každou hrou má více či méně lidí problémy, ale to neznamená, že si zaslouží hodnocení odpad. Kdyby to tak fungovalo, tak by mohla každá hra dostat 0%. V případě recenze na RFG si myslím, že recenzent neměl vůbec číselně hodnotit - stačilo upozornit na možné problémy, namísto ze zlosti všechny hráče odradit od povedené hry.. http://www.xfire.com/video/185bb3/

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-06-10 19:29:16
áá tady má někdo xfire, supr =] btw máš celkem slušnej kompl =D (www.xfire.com/profile/xenonzorr)

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-10 22:49:08
JJ X-fire je skvělá věc, nedám na něj dopustit.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-06-11 02:11:02
Aneb teorie vs praxe - teoreticky má člověk nárok na reklamaci, prakticky to u počítečových her moc nefunguje. A aby člověk začal obvolávat distributora, výrobce, prodejce a nechal se od jednoho přehazovat k druhýmu (ověřeno zkušenostmi), to se na to radši vybodne a hru hodí do šuplíku. Ano, hra samotná za to nemůže - ale kdo za to teda může? Co udělat se hrou, která má takovéhle problémy? Zase on to je docela ořech - je jasný, že se nikdy nepodaří hru optimalizovat pro všechny počítače, ale kde je ta míra, kde se ze hry stává nehratelný zmetek? Když to nepůjde na 10% PC, nebo na 20% PC? Nebo ještě víc? A proč razantně nesrážet hodnocení za špatnou optimalizaci? Když si koupíš auto (viz tvůj příklad), který skvěle vypadá, má skvělej motor, veškerou výbavu, ale bohužel ho jaksi nenastartuješ, tak jak takový výrobek budeš hodnotit? Se hrou je to to samý, bohužel čím dál častěji vycházejí hry s tím, že to jsou nedodělky a už dopředu se počítá s vydáváním patchů. Není vyjímkou, že hra vyjde a výrobce už má na svý stránce první patch. To mi teda zase nepřijde tak úplně normální. Samozřejmě tlak na výrobce je možný jenom ze strany lidí - mimo jiné i recenzentů. Když bude hra dostávat takovéhle hodnocení kvůli špatné optimalizaci, tak si příště dá každej bacha, co pustí. Ovšem je mi jasný, že žiju ve světě iluzí, protože to, na co si stěžuju, je dnes úplně normální.

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-11 17:18:54
Tak co, už jsi zkoušel RFG?:) Ohledně toho příkladu s autem jsou dvě možnosti. Pokud by teoreticky někdo vyrobil takové auto, které by opravdu vůbec nikomu nejelo, pak by si samozřejmě zasložilo nula procent a zatracení. Ale pokud si koupíš auto, které nejede jen tobě, tak to ještě neznamená, že je špatná celá automobilka. Prostě ho půjdeš reklamovat. Chyba se může stát každému - nikdo není neomylný. V případě aut je situace o něco jednodušší, protože než se model pošle do výroby a do prodeje, tak projde stovkami různých testů, takže nakonec každému jede tak jak má. U hry ale těžko před vydáním někdo vyzkouší, jestli jede na všech počítačích světa. Proto se může stát, že určitému procentu lidí hra neběhá tak, jak by měla a teprve až na základě stížností a připomínek hráčů vycházejí opravy. Není to ideální, ale je to prostě tak a jinak to asi ani nebude. Já osobně to řeším tak, že si hry kupuju aspoň rok po vydání - nechám je "uležet", počkám až vyjde několik patchů, původní cena spadne na polovinu... a až pak jdu na nákup :) Vem si další věc - výrobci uvadějí u svých her minimální konfiguraci počítače, na kterém ji lze "hrát" - už je ale nezajímá, jestli budeš mít na nejnižší detaily 30 nebo 5 snímků za sekundu. Je to vlastně podvod - prostě jsi tu hru spustil a to ti musí stačit. Celkem běžná věc a nezkušený zákazník samozřejmě zapláče, ale viděl jsi už, že by kvůli tomu hry dostávaly odpad? S těmi auty to asi nebyl zrovna ideální příklad, automobilový průmysl je zkrátka trochu jiná liga než ten herní. Když kupuješ auto, tak bereš jako zamozřejmost, že pojede jak po másle. Ale když kupuješ hru, tak musíš být připravený na všechno.. Proč by měla jedna hra dostat odpad za to, že se některým lidem seká, když jsou stejné problémy s desítkami jiných her, které dostaly třeba 9/10? Recenzent na Eurogameru udělil hře hodnocení 3/10 jen proto, že měl nízký počet fps, čímž odradil zhruba 90% lidí, kterým by hra běžela normálně. Celkem sobecké, nemyslíš? Závěrečný verdikt by se měl odrážet od všech aspektů hry, ne pouze od optimalizace.

Titulek: hua
Nick: (vlajda) - neregistrovaný
Datum:2010-06-05 04:22:54
Hra v Levelu ok, instalace taky ale počteníčko v časáku = za 4 (jak ve škole)
[Odpověz]

Titulek: Re: hua
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-05 04:48:17
A to ještě když přimhouříš obě oči, že? :-D

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-06-04 21:53:39
lidi v žádném případě nekupujte ten level s mass effect instaloval jsemto a v 75 procentech hry to napíše..run error of disk mass effect ..prostě se to nenainstaluje
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-05 00:33:50
Však taky Level dodává pouze 75% hry, protože na celý Mass Effect už neměli peníze. Zbytek vyjde ve Vánočním čísle. Tos nevěděl?

Titulek: Re:  
Nick: (xD) - neregistrovaný
Datum:2010-06-05 01:05:35
Musíš vložit DVD B, level to psal v časopisu. Já nevím já ještě instaluju.

Titulek: gameplay
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-04 16:31:39
To video na youtube je z Mass Effect 2 a ne z jedničky.
[Odpověz]

Titulek: Re: gameplay
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-04 17:01:56
díky za upozornění .. tak dlouho jsem se snažil najít nějaké lepší video k prvnímu dílu až jsem stejně nakonec udělal chybu. Opraveno

Titulek: Re: gameplay
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-04 17:28:54
jj taky jsem si říkal, že tam ta grafika vypadá nějak moc dobře než jsem si všiml, že je to dvojka.. :)

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %