Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v KVĚTNU 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-04-26 22:34
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google
Přejít na měsíc duben 10
Přejít na měsíc červen 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

LEVEL 191
Vychází: 07.05.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka

LEVEL 187


LEVEL 191

Plná hra:

Stranglehold (2007)
Hodnocení hry Stranglehold

Stranglehold - GamePlay

ABC č.10/2010 - Edice PC Her
Vychází: 11.05.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plná hra:
Avencast - Zrození čaroděje (2007)
Hodnocení hry Avencast: Rise of the Mage

Avencast - GamePlay

ABC č.11/2010 - Edice PC Her
Vychází: 25.05.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Mashed (2004)
Hodnocení hry Mashed

Mashed - GamePlay

SCORE 196
Vychází: 26.05.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

SCORE 192


SCORE 196

Plné hry:

Drakensang (2008)
Hodnocení hry Drakensang: The Dark Eye


Death to Spies (2007)
Hodnocení hry Death to Spies

Stalingrad (2005)
Hodnocení hry Great Battles of WW2: Stalingrad

Classic Car Racing (2008)
Hodnocení hry Classic Car Racing

Drakensang- GamePlay

Death to Spies - Gameplay

Stalingrad - Gameplay

Classic Car Racing - Gameplay





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (halfboy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 19:17:46
už aby vyšel half life 2 episeode three nebo možna half life 3... no to se dozvime po 31.prosinci
[Odpověz]

Titulek: červen
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-04 13:46:50
Braveman: Prosimtě, nemohl bys sem už dát článek na červen? Díky..
[Odpověz]

Titulek: Re: červen
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-04 13:53:42
kdybych se nepokoušl najít nějaké podrobnější specifika Huga z ABC tak už je vydaný (neboli už na tom makám)

Titulek: Level 193
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-03 10:18:57
Level 193 S týmovou taktickou akcí Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter jako plnou hrou vychází již 29.6.2010!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (BOREC) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 20:45:28
LIDI NA INTERNETU SE ŠÍŘÍ ZPRÁVA ŽE OD SRPNA BUDOU AŽ DO KONCE ROKU 2010 VYCHÁZET VOPRAVDU S DURAZEM VOPRAVDU PECKA HRY....OD ROKU 2009 010
[Odpověz]

Titulek: Re:  BOREC
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 20:54:19
Z jaké stránky konkrétně to víš?

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-02 21:14:55
A koupit si je budeš moci na Xzone vid ? :D

Titulek: Re:  
Nick: (mk) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 21:52:13
To jako budou vycházet ty hry v Haló novinách nebo kde ? Tvůj přízpěvek sem nepochopil .

Titulek: Re:  
Nick: (BOREC) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 21:52:37
PROSTE BUDOU VYCHAZET HRY V LEVELECH A SCORE TOHO ROKU

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-06-01 22:26:41
KDY VYJDE NOVÝ SCORE-TA PENUMBRA A 4X4 HUMMER SUPER MNO MOŽNA I TA DALŠÍ-----..........HLAVNE NAPISTE KDY VYJDE.........TO SCORE...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-01 22:31:07
23.ČERVNA

Titulek: Edice ABC her
Nick: (PANkHARD) - neregistrovaný
Datum:2010-06-01 02:26:44
Ahojte. Neviete preco uz nedostat spominanu ABC ediciu her na Slovensku? Relativne dobre hry za rozumnu cenu.
[Odpověz]

Titulek: Level 192
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2010-05-31 17:30:37
V casopise Chip je upoutavka na Level 192 - vychazi 4.cervna s MassEffect
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 192
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-01 01:54:54
Tak tos objevil Ameriku.

Titulek: Drakensang
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-31 13:47:26
Tak co hoši, hráli jste už někdo ten Drakensang? Jaké to je? Dá se to hrát? A co ta betaverze češtiny, kolik je tam toho přeloženého? Pište..
[Odpověz]

Titulek: Re: Drakensang
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2010-06-02 00:09:02
Na češtinu, co tam je, kašli, stáhni novou betu na stránkách http://www.volny.cz/farflame/drakensang.htm Jestli máš rád Stíny nad Rivou a Baldur's Gate, budeš v sedmém nebi.

Titulek: Re: Drakensang
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-02 01:18:40
OK, díky. Vidím, že se na češtině začalo intenzivně pracovat. Počkám si až bude hotová na 100% a potom to zapařím..

Titulek: červen
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-31 13:44:01
Květen je pryč, už by to chtělo červnový článek..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kristovanoha) - neregistrovaný
Datum:2010-05-28 16:31:41
Wow..to bude nářez,ne? Já bych spíš CoD 1,2 :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-28 14:47:28
Score Příšte plné hry: Mount and Blade CZ Penumbra Anthology CZ 4x4 Hummer CZ Ja sem velmi spokojenej :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-28 15:56:03
U mě taky spokojenost..

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-05-29 00:26:55
ta penumbra je luxusna. kto ma rad horor tomu povinnost

Titulek: ?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-28 00:09:51
Tak to je teda opruz nejvyššího kalibru - někdo nám tady maže diskuzi! :-/
[Odpověz]

Titulek: Re: ?!
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-28 00:12:44
Taky koukám, komu si můžeme stěžovat? =S

Titulek: Re: ?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-28 00:16:03
Jak může někomu vadit, že si tady povídáme? Nechápu..

Titulek: Re: ?!
Nick: (Score) - neregistrovaný
Datum:2010-05-28 00:20:56
Aspoň by se moh přiznat a sdělit důvod.

Titulek: Re: ?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-28 00:27:42
Buď se nám to bude bát říct, a nebo příjde s nějakým kecem, že jsme se nebavili k tématu.. s tím ať na mě nechodí.

Titulek: Re: ?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-28 00:29:53
Braveman: Nebyls to náhodou ty? Přiznej se a uleví se ti ;-)

Titulek: Re: ?!
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-05-28 01:19:11
Já?! Já nic, já muzikant! Měli jste se bavit k tématu O:)

Titulek: Re: ?!
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-28 01:24:37
No, víceméně to k tématu bylo =P. Hele lidi, buďte pls tak hodní a zejtra zkoukněte trafiky estli tam už je score =]

Titulek: Re: ?!
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-28 01:25:44
A stejně to bylo podlé =X

Titulek: Re: ?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-28 11:38:11
Braveman: V tom případě bys měl vytvořit diskuzi, kde se budou lidi moct bavit na jakékoli téma..

Titulek: Re: ?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-28 13:39:41
Braveman: Kdyby sis radši opravil tu chybu na přední stránce..

Titulek: fakt plevel
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 23:29:23
Ježiš ta obálka plevelu se nehodí ani jako tácek pod pivo. Fakt děs, blééé :-P
[Odpověz]

Titulek: Re: fakt plevel
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 23:37:02
annoying troll is annoying

Titulek: Re: fakt plevel
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 23:46:56
Ja pozor, mr.T vstal z mrtvých.. :D

Titulek: Re: fakt plevel
Nick: (mr.T)
Datum:2010-05-28 00:01:39
nj, treba aby aj teba niekto otravoval >=)

Titulek: Score
Nick: (Ivan) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 17:51:34
Nabuduce plné hry Bioshock a MAX Payne 1 a 2
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 17:56:02
To se mi nějak nechce věřit...

Titulek: Re: Score
Nick: (Kristepane) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 17:59:03
Když doložíš fotku,věřit budeme. Fotit se dá mobilem,kamerou,foťákem.Že zrovna nemáš čím,nevěříme. :D

Titulek: Re: Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 18:03:48
Třeba je to pravda. Když byl v plevelu Mass Effect, tak proč by nemohl být ve Score Bioshock? Obě hry teď klesají na ceně, protože nedávno vyšly druhé díly. A Max Payne je už stará hra..

Titulek: Re: Score
Nick: (lodivod) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 20:25:27
bo score jako fullky dava plevel :)

Titulek: Re: Score
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 22:33:56
noo bioshock aj max payne teraz vysli v kolekcii klasiky kde aj drakensang, ale ze by ich score dalo naraz... neverim

Titulek: Re: Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 23:27:15
Za sebe můžu říct, že by mě tyto tři hry zrovna moc nepotěšily, protože jsem je už dávno všechny dohrál :-/

Titulek:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 17:03:26
A jsou oznameny pristi fullky??
[Odpověz]

Titulek: super
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 16:42:45
Score povedená obálka.
[Odpověz]

Titulek: Stav score
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 13:07:07
Tak jak to vypadá, je už score na stáncích nebo ne? Ať tam neletim zbytečně =]
[Odpověz]

Titulek: Re: Stav score
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 16:38:38
Tak dík za reakce, náhodou sem šel kolem, takže sem se tam koukl a score nikde, mám to ale pech =\

Titulek: Re: Stav score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 16:41:53
Tak si ho předplať a dojde ti až domů o pár dní dřív než na stánky ;-)

Titulek: Re: Stav score
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 17:22:18
To mě netáhne, já si kupuju score/level podle toho jaká tam je/sou plné hry a podle toho se pak rozhodnu. Já to beru spíš jako hra/hry s časopisem jako bonus =D

Titulek: Re: Stav score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 17:38:28
XeOn: Hezky napsano, presne jak ja :)

Titulek: Re: Stav score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 17:40:35
Kua tak co je s tím Score?! Volal sem mamě dom a prý to ještě furt nepřišlo! :-(

Titulek: Re: Stav score
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 17:55:04
Tuším, že dneska už asi ani nepříjde. Tohle mě štve, ale chápu, že občas něco nevychází tak jak má (u mě čas kdy něco budu mít = čas kdy se na to poprvé mrknu =D). Btw 777 nesnáším když mi někdo komolí nick! Vychází ze slova Xenon pouze je o nahrazeno dvěmi závorkami (mně se to tak líbí =]). Takže bacha jinak vemu BFG9000 a pudu tě navštívít! =| (a to sem ho eště zjednodušil, originálně to je Xen()nzorr ^^)

Titulek: Re: Stav score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 18:05:52
Já se to snažím brát tak, že čím později vyjde, tím míň budu muset čekat na další číslo - v případě, že nebude mít taky spoždění..

Titulek: Re: Stav score
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 23:17:35
Taky pravda. Ale nejvíc mi vadí jak pak lítám do trafiky jak magor estli už přišlo nebo ne =\

Titulek: Re: Stav score
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 23:33:52
...to preto lebo level vychadza pravidelne ;) ale inac suhlas so Xen()nem :)

Titulek: fullky score
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 03:21:31
Plné hry: DRAKENSANG: THE DARK EYE, DEATH TO SPIES, realtime strategie STALINGRAD a retro závody veteránů CLASSIC RAC RACING.Prej
[Odpověz]

Titulek: recenze
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-26 17:14:29
Braveman: Uživatelské recenze už nefungují?
[Odpověz]

Titulek: Re: recenze
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-05-27 14:36:54
fungují, jen ji musím vždy schválit

Titulek: Re: recenze
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-27 15:20:52
Ale ještě jsem tam něco zapoměl napsat :-(

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-25 17:45:54
neviete ci bude Drakensang v cestine dik
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-25 18:24:57
Bohužel nebude, ale na češtině se pracuje.

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-05-26 01:53:43
Asi tak, jinak by přišlo už v pondělí.

Titulek:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-24 16:28:34
SCORE neprislo predplatitelum??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-24 17:05:50
Mně taky ještě nepřišlo, snad zítra..

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-05-25 17:32:42
Podle send.cz přijde ve čtvrtek...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-25 19:21:16
Tak na stáncích má být ve středu a předplatitelům až ve čtvrtek? To je teda pěkné..

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-05-25 20:44:20
To spíš hádám, že se celkově posunul termín vydání.

Titulek: instalační klíče
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-21 17:50:57
Mohl by mi někdo prosím poradit? U levelu 186 a 189 jsou nějaký instalační klíče? časopisy jsem boužel už dal pryč a nevšiml jsem si tý první stránky kde jsou.Předém dík
[Odpověz]

Titulek: RE: instalační klíče
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-21 18:29:55
a ještě u levelu 188

Titulek: instalační klíče
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-21 18:38:20
Mohl by mi někdo prosím poradit? U levelu 188 a 190 jsou nějaký instalační klíče? časopisy jsem boužel už dal pryč a nevšiml jsem si tý první stránky kde jsou.Předém dík

Titulek: Re: instalační klíče
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-23 23:40:26
186 GPBJ-SRL9-FFL8-R7PD TWO WORLD

Titulek: Mass Effect v květnovém Levlu
Nick: (ha) - neregistrovaný
Datum:2010-05-20 03:51:35
Potvrzeno a tipuju že budou navíc i Bioware body http://www.hrej.cz/novinky/2010/05/19/mass-effect-jako-plna-hra-u-levelu-192-22102/
[Odpověz]

Titulek: Re: Mass Effect v květnovém Levlu
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2010-05-21 03:04:29
jj souhlas, ty Bioware body ma taky okamzite napadly!

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-18 02:50:04
Zdravím všechny zde přítomné.:D Ano!web je skutečně nejlepČí :) pod sluncem.Mám ho jako domovskou stránku.Mě zajímají HRY tak proto víš :D Braveman :Prosím tě,když kliknu na poslední zprávu v diskuzi,tak mě to automaticky hodí do diskuze,né však na určitý příspěvek.Vždy musím na něho zajet.Kdyby to nebylo označeno DNES / VČERA,nenašel bych to :)Nešlo by to nějak vyladit?Mimochodem,co hraješ za hry? :) díky za kladný vodpovědi.Přeji Ti pěkný večer/den.Klid a mír
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-05-18 07:01:42
zkusíme nad touto feature popřemýšlet a případně s tím něco udělat, díky za tip. Co se týče her, tak už v nich nejsem tak aktivní jako dříve a to především kvůli dalším prioritám jako je škola, soukromý život či právě tyto stránky :). V poslední době jsem usedl k Bioshock 2 a nejnovějšímu dílu NFS.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-18 13:11:15
Braveman: A mně se zase v diskuzi nelíbí, že když chci odpovědět na nějakou větu, tak musím hledat "Odpověz" až nahoře u toho prvního příspěvku. Když má pod sebou třeba 20 odpovědí, tak se v tom dost špatně orientuje..

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-05-19 14:56:22
Zprvu bylo "odpověz" u každého příspěvku, ale lidé pak neví na co klikat a vzniká tím chaos. A osobně myslím, že kdyby se dala diskuse více větvit tak to se v tom nevyzná potom už nikdo...

Titulek: abc
Nick: (Gun)
Datum:2010-05-17 17:40:23
nevíte co bude v abc ?
[Odpověz]

Titulek: Re: abc
Nick: (Gun)
Datum:2010-05-17 18:12:53
někdo dole psal že příště výjde masched ale to se mi zdá jako kravina protože vždycky když si při spuštění jakehokoli abc dáte cd bonus nebo jak to je tak tam je vždy v bonusech ,tak by jí tam přece nedávali...

Titulek: -mimo téma-
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-16 21:04:19
Nevím kam to napsat, tak to napíšu třeba sem. Hodnoceniher jsou fakt uplně skvělé stránky, kterým se nedá témeř nic vytknout. Snad jen jedna věc mi tu chybí - hodnocení starších herních legend, jako je např. Diablo, Starcraft nebo Baldur's Gate. Takovéto klasiky by neměly na žádném herním serveru chybět a docela by mě zajímalo, jak si tenkrát vedly v recenzích. Snad se časem dočkáme. A ještě jeden dotaz - co znamená záložka "karma" v uživatelském profilu? Nic pod tím není. Už jsem se tu na to sice jednou ptal, ale bez odezvy.. Díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: -mimo téma-
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-17 00:15:49
Nazdar kámo :D Ano,tady to začíná žít.Nedej bože,aby se změnil disajn*stránek.Když už,tak ať je malinko ale fakt malinko jiný.Bílé pozadí bych uvítal a nechal ho tak.Jdu dopařit nejlepší hru pod sluncem.Čus..

Titulek: Re: -mimo téma-
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-05-17 01:07:21
Díky za sympatie :) Co se týče starších legend - plánuji (snad brzké době) přidat i pár starších her, leč to momentálně není prioritou a hlavně - v té době kdy byly vyrobeny Tebou zmíněné hry tak byly herní servery ještě v plenkách a jediný kdo hry recenzoval byly papírové magazíny. Co se týče karmy - nyní je mimo provoz, dříve se sčítaly body za ohodnocení hry, příspěvek do diskuse apod. ale mělo to i svých pár much, takže je nyní tato funkce vypnuta. // Falloutman: pokusíme se Tě v případných změnách nezklamat :)

Titulek: Re: -mimo téma-
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-18 02:17:07
Braveman: Celkem mě překvapilo, že tu chybí i hry, které nejsou až tak moc staré. No One Lives Forever 2, Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast, Silent Hill 2, Gothic, Chrome, Half-Life, PC verze Half-Life 2 a další.. Dohledat recenze na některé starší hry dá asi hodně práce. Chtělo by to najít někoho, kdo má doma kompletní sbírku časopisů. Jinak jsou pro mě tyto stránky jedny z nejcennějších z celého internetu, protože pařím o 106 a tady najdu všechny informace o hrách pěkně pohromadě. Jen tak dál.. Jak píše Falloutman, design stránek je opravdu povedený, bílé pozadí bych taky za jinou barvu neměnil. Chceme to tu mít všechno pěkně černé na bílém.. :)

Titulek: Re: -mimo téma-
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-18 04:07:21
Já mám... :D Kompletní sbírku časopisu... LEVEL :D Chceš půčit, Piggsy?? :D

Titulek: Re: -mimo téma-
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-05-18 06:57:18
já mám kompletní sbírku Levelu v papíře od roku 1999 a rovněž by nebylo těžké sehnat číselné hodnocení recenzí ze Score (avšak ty již bez verdiktů). Rád bych, aby v budoucnu u nás byly recenze minimálně od založení prvních herních serverů jako je games.tiscali či bonusweb.

Titulek: Re: -mimo téma-
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-18 13:03:43
MaMs: Jestli dobře hoří, tak jo.

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 16:41:45
Já ještě Mass Efekt nehrál.Přišel sem o něco? :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ha) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 04:43:13
Příští měsíc se může jít skóre vycpat, u Levlu bude Mass Effect!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 21:19:45
Skvele RPG, jenze nejvetsi problem je ze ho uz kazdy aspon trochu RPG hrac ma.

Titulek: Re:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 23:25:13
Přesně, jak říká Tom - každý RPG hráč už ho má dávno doma. :( V tomhle směru smekám před Score - Drakensang je naprosto špičková volba.

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 23:45:39
Dost by mě pobavilo, kdyby v dalším Levelu Mass Effect nebyl :-) Nějak se mi nechce věřit, že by redakce to odhalování hry dělala tak zdlouhavě, pokud by to bylo tak jasné, jak se zdá. Cítím v tom nějaký chyták a možná té spoustě jasnovisců sklapně :-) Ale i kdyby ME byl, je to dobrá hra, hlavně pro ty, kteří mají rádi velkolepé sci-fi filmy (protože ty samotné herní mechanismy a jejich opakování v ME zas taková pecka nejsou). Asi ji hodně lidí hrálo, a to i opakovaně, ale to není argument proti, ale kolipak z nich ji má oficiálně, co?

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-15 03:58:47
Já mám originálku - tenkrát ještě za 999,-, ale kdybych věděl, že mi to každou půl hodinu spadne do windowsu, tak bych za to nedal ani korunu.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-15 11:56:08
A přoč jste si tak jistí touto hrou? Myslíte si, že EA jako vydavatel začne dávat své hry do časopisů? V zahraničí možná, ale u nás bych tomu moc nevěřil.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-15 14:59:03
hlavne ze vydavatel v Cesku je CDProjekt

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-16 21:09:03
Já si myslím, že tam ten Mass Effect nakonec bude. Kdyby to bylo něco obyčejného, tak by kolem toho nedělali takový humbuk. A když už chcou za takový sračkoidní časák 250 kč, tak ať k tomu aspoň přidají něco pořádného.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-17 00:30:02
mas to popletene vzdyt score stoji jen 199kc

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-17 01:23:35
Popletené to máš ty, já tady nemluvím o Score ale o plevelu..

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-17 05:03:37
Já nevím, ale pokud sledujete ty napovědy na Hrej, tak už je na 100% jasné, že je to Mass Effect a musí to poznat ai největší ňouma, co hraje jednu hru za rok... Btw už sem si taky poslal odpověď, tak mě třeba vylosujou a budu mít Level na rok zadara :D I když asi ne.. :(

Titulek: Re:
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-17 05:08:45
Jo a ještě, Piggsy, neurážej Level!!! Až se odporoučí Poláček a sbalí si polovinu redakce, třeba se kvalita zase zdvyhne.. Snad sou to jen dočasná selhání, za které může právě ten pseudometalista/japanolog :D (sorry Petře, ale fakt se mi nelíbí ty změny, cos udělal)... Dokud tam vládl král Herodes, a pážata Bulíř s Průšou (to zní fakt dokonale :D :D :D(, tak byl Level nej čtení. Ještě i za Bacha to mělo něco do sebe, ale jak to vzal do pracek ten Poláček... Tak neurážej, třeba bude zase líp (a není to předvolební agitka)...

Titulek: Re:  
Nick: (tt) - neregistrovaný
Datum:2010-05-17 15:25:34
No ak level nezlacnie, tak uz tam nebude ziadna ina redakcia, staci si pozriet ich predajnost, za posledne mesiace ide prudko dole (od kedy zvysovali ceny), Score ma uz o dost vyssiu predajnost,

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-05-17 16:59:23
Piggsy: prosím o zminimalozivání vulgárních výrazů, aby diskuse měla alespoň malinkou úroveň. Máme (nejen) pro části těla spoustu nehanlivých výrazů :) Díky

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-17 17:26:59
OK..... V tom případě končím s diskuzí, protože bavit se o Levelu bez použití vulgárních výrazů je nadlidský výkon.. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-18 04:09:44
Já bych se dokázal bavit o Levelu bez vulgarit.. Znamená to, že jsem nadčlověk?? :D Cool! Je to super pocit, zjistit, že si něco víc, nadčlověk... :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-18 12:59:24
Máme se tu bavit slušně, neslyšels? Což znamená, že bysme měli přestat používat sprostá slova jako "Level" atd..!!!

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-18 18:25:48
Stejně nechápu, co tě na něm tak štve.. Tenhle zápas Score vs. Level byl aktuální tak před sedmi lety, dnes už to moc in není.. A navíc autoři a redaktoři se stejně mezi sebou znají, pracují na stejných věcech a i kvalita obou časáků je víceméně srovnatelná (jeden má něco, druhý něco jiného, ale vy výsledku to je hodně podobné).. Je fakt, že Level je trochu dražší na stánku, ale předplatné za 180,- kč je stejné jako u Score. Nejlepší je určitě číst oba, ale kdybych měl volit jenom jeden, beru Level. Ale o Score bych nikdy neřekl, že je jenom na podpal, nebo že je to s**t..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-18 21:32:32
MaMs: Tak na to ti velice rád odpovím. Za prvé se mi nikdy nelíbil Level design. Nevím jak vypadá teď, ale co si pamatuju, tak býval ze všech časopisů (Score - GameStar - Doupě) nejhorší. To by ale ani tak nevadilo, protože každému se přece líbí něco jiného. Nejpodivnější je na Levelu to (nebo aspoň mně to tak připadá), že si tam nějak oblíbili hodnocení 7/10, a cpou to i všeobecně uznávaným hrám, které by si zasloužily daleko víc. Uvedu příklad: Titan Quest 7/10, Hitman Blood Money 7/10, C&C Tiberium Wars 7/10, Splinter Cell Double Agent 7/10, skvělý Chameleon dokonce jen 6/10 atd. atd. a pozor, tady je třešnička na dortu: 1.díl Splinter Cell, který v žádné jiné recenzi nedostal pod 90%, v pLevelu ovšem jen 78% - ve srovnání s nemasným neslaným Shellshock Nam´67, který dostal v pLevelu plných 84 procent (!!!) je to naprostý výsměch kvalitním hrám. Přijde mi to, jako by chlapi v Levelu byli tím nekonečným hraním unavení, a tak už se jim žádná hra pořádně nezavděčí. Další věc, která je mi na Levelu krajně nesympatická, je to jejich neustálé zdražování. Vzhledem k tomu, že prodávají čím dál méně výtisků, by měli svůj časopis spíše zlevnit než zdražovat. Přijde mi to úplně proti logice - přece když nemůžu něco prodat, tak to nabízím za výhodnější cenu a ne naopak. Dle mého názoru je těch 250 korun poslední hřebíček do rakve pLevelu a dobře mu tak...

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-19 00:22:03
imho titan quest, c&c3 a double agent si ani nezasluzia viac ako to 7/10. Ad. cena: nie je mala to uznavam, ale za 250kc (180predpl.) dostaneme aspon kvalitne plne hry, videomaterial, a vela zaujimavych clankov v casaku (hlavne rozne temy a uvahy)...

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-19 00:36:24
a ked uz sme pri "třešničkach na dortu". Score anno venovalo The Longest Journey (najlepsej adventure ever) len 1 stranu oproti repetitivnemu klikfestu Diablu 2 ktory bol snad aj na 20tich. TO je prosim vysmech kvalitnim hram

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-19 03:23:16
Mr.T: To všechno máš i ve Score, akorát za méně peněz. The Longest Journey dnes už skoro nikdo nehraje, Diablo 2 paří statisíce lidí. The Longest Journey dohraješ jednou, projdeš příběh a konec, Diablo 2 můžeš hrát pořád dokola a pořád tam objevuješ něco nového. Nejde srovnávat adventuru a RPG, The Longest Jourey je samozřejmě kvalitní hra, ale pokud je Diablo 2 podle tebe jen "repetitivný klikfest", tak je mi tě upřímně líto..

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-19 11:56:40
ano je to repetitivny klikfest. po prvom akte tam nie je nic nove, akurat nejake tie zbrane a kuzla. stale je to o tom istom, ze kolkokrat zvladnes kliknut za jednu sekundu... ak toto povazujes za kvalitne, tak ta uz chapem

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-19 14:19:19
mr.T: Měl by ses přihlásit do redakce Levelu (jestli tam už nejsi) - tam jsou proti všeobecně uznávaným hrám stejně zapčklí jako ty. Určitě bys mezi ně skvěle zapadl. Diablo je klasika všech klasik a že to neumíš hrát, je pouze tvůj problém. Ta hra za to nemůže.

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-19 16:24:36
score fanboy: a kde som pisal ze to neviem hrat? praveze som pisal ze sa tam len klika a nic ine. to vie snad aj cvicena opice. Ale ano, davam ti za pravdu. je to klasika. "trochu" nadhodnotena, ale klasika :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-19 17:36:55
mr.T: Že se Diablo nelíbí jednomu člověku z milionu ještě neznamená, že je nadhodnocené. Kdyby tomu tak bylo, tak by to po 10 letech asi nehrály tisíce lidí. Já jsem tomu taky nepřišel na chuť hned v prvním aktu, ale později jsem se od toho nemohl vůbec odtrhnout. Tak co tebe vlastně baví hrát?

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-19 18:38:19
Piggsy: ja som mu praveze prisiel na chut uz v prvom akte. aj ma to bavilo... akurat v dalsich troch aktoch to bolo o tom istom ako v prvom, len v inych kulisach a len kvoli videam som to dohral. A inac bavi ma dost vela hier, ale ked uz hovorime o rpgckach, tak radsej typu Fallout(1-2), Deus Ex alebo KOTOR ktore su predsalen rozmanitejsie, maju nejaky ten pribeh a nezalezi len na schopnosti klik/sek

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-21 22:27:15
mr.T: Tak to buď pěkně kecáš a nebo jsi světový unikát. V životě jsem neslyšel o člověku, který by hrál hru, která ho nebaví, jen aby viděl videa.. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-22 02:41:59
piggsy: ano. kecam :) ved co nepoznas, to neexistuje, co? :D btw, jedna otazka na teba. aky bol tvoj dovod to dohrat :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-23 03:44:41
mr.T: Důvodů hrát a dohrát Diablo bylo pro mě hodně, hlavně hledání lepšího vybavení, vylepšování postavy, získávání nových dovedností, objevování světa a nových nepřátel, zábavné souboje atd. atd... Už aby vyšlo Diablo 3!

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 19:29:30
Piggsy:Pokud tam bude Planescape:Torment/nebude/ tak jasná koupě,viď.Dead Space?..to má prý zhnojený ovládání?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-07 19:50:07
To víš že jo, ale Planescapea mi dluží Scóráci. Zmršené ovládání u Dead Space by mi ani tak nevadilo, s tím už bych se nějak popral.. Hlavně že je to horor! :)

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-08 12:55:35
Na ovladani v Dead Space se da s prehledem zvyknout a urcite neni tak spatne jak nekteri mene schopni jedinci povidaji. Jediny mensi problem je s mensi citlivosti mysi a prilis zazoomovanym pohledem na Isaacovu postavu, ale neni to nic, na co by se nedalo nejen ze zvyknout, ale po prvni ci dvou misich dostat nalezite do "krve". Ovsem pochybuji, za se DS objevi jen tak v casopise.

Titulek:  
Nick: (Cos) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 13:09:02
Řek bych že příští hra bude Mass Effect páč byl u zahraničního LEVELU někdy před 3 měsíci.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (tt) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 15:22:25
ze by konecne hra kedy sa level vzhladom k cene oplati kupit?

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-07 16:41:12
Mass Effect nevim, s tím by se asi víc chlubili. To spíš to nudné Space Siege, UFO Trilogy nebo starší Area 51. No uvidíme, možné je všechno. Ať tak či tak, Level si každopádně nekoupím. Ledaže by tam dali Dead Space...

Titulek: Re:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 17:12:37
Area 51 to urcite nebude, vzdyt je na stahnuti uz pres rok(mozna i vic) zdarma.

Titulek: Re:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 17:13:38
Sorry ja si to spletl s jinou hrou :-)

Titulek: Re:  
Nick: (Fun1k) - neregistrovaný
Datum:2010-05-12 19:38:32
Bude Mass Effect. V podcastu uniklo v souvislosti s další hrou zcela zřetelné "M", poslední strana aktuálního čísla to ještě upřesňuje a neznám žádnou jinou pecka hru, kde by hrdina kosil emzáky a její název začínal na M.Jenom zírta to ještě oznámí oficiálně na Hrej.cz . A s horrorama jděte do prdele.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-12 21:54:19
Ty jdi do prdele s Mass Effectem..

Titulek: Re:  
Nick: (Fun1k) - neregistrovaný
Datum:2010-05-12 22:48:37
Stejně bude Mass Effect, ať se ti to líbí, nebo ne.

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-12 23:06:51
Abyste nebyli zklamani.Mass Effect je sice ve stejny cenovy relaci jako aktualne plna hra, ale moc bych tomu neveril.A argumentovat tim ze byl u tureckyho levelu nevim nevim :D

Titulek: Re:  
Nick: (Fun1k) - neregistrovaný
Datum:2010-05-12 23:15:05
Není to zatím 100% jisté, ale podle indicíí je to Mass Effect na 95%.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-12 23:48:28
Já zklamaný určitě nebudu, protože si plevel nekupuju. Mass Effect mám doma originálku, hrál jsem to, ale vůbec mě to nechytlo. Je to nadhodnocená pičovina.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-13 00:08:15
Nejsi náhodou Skóráček? Pro ty, co ještě Mass Effect nemají, by to bylo vážně skvělé.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-13 01:10:31
No jen aby nebyli zklamaní stejně jako já.. To víš, že si raději koupím lepší časopis za míň peněz a s více plnými hrami. Nejsem hlupák, abych kupoval Level..

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-05-13 19:52:59
ten piggsy je ale vtipalek :)

Titulek: Re:  
Nick: (ha) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 04:46:10
To já si radši koupím časopis s jednou pořádnou hrou, než s několika srágorama co nestojej ani za puštění

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-14 11:58:21
Blbost, ne všechny plné hry ve Score jsou špatné. Třeba v dubnu The Void a Helldorado - dvě hry s nadprůměrným hodnocením, v Levelu dvě slabší hry: Cryostatis 68% a Silverfall 65%. V květnu vyjde ve Score Drakensang, který má taky o fous lepší hodnocení vež levelácký Stranglehold, plus minimálně další 3 hry navíc. V červnu vyjde v Levelu s největší pravděpodobností Mass Effect, který už beztak 90% lidí hrálo, takže jim bude k hovnu. Ve Score si vybere každý tu svou a ještě za to zaplatí o 50 korun méně. Tak a teďka mluv, ty chytrolíne..

Titulek: Re:  
Nick: (Fun1k) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 13:28:46
Na hodnocení tolik nezáleží než na tom, jestli tě to bude bavit. Navíc Level často dává i nedoceněné herní zlato, jako např. Psychonauts nebo Beyond Good and Evil. A za kvalitu článků si klidně připlatím. Navíc Level má i sympatickou redakci, která se nebojí dělat vlastní video obsah, vyhlašuje např. Hard Level a jsou vůbec hodně aktivní.

Titulek: Re:  
Nick: (dzinda) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 15:44:23
nejste nic jiného než hlupáci. budete se tu urážet jen proto, že čtete jiné časopisy... já si kupuju level i score a jsem spokojený.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-14 16:04:23
Když na to máš..

Titulek: Re:  
Nick: (Fun1k) - neregistrovaný
Datum:2010-05-14 18:54:56
To říkej fotbalovým chuligánům, tam jim jde o hovno a jsou ochotní pro to hovno zabíjet. Tady jde taky o hovno, ale zabíjet pro něj nikoho nebudu. BTW to máš dobrý.

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-14 22:29:01
Heh, fakt nevím proč se hádáte.. Já kupuju taky Level i Score (Level za 120,- Score za 100,- :D) a sem spokojený.. Sice Mass Effect taky už mám na XBOX, ale i tak se hodí (za těch 120 kč :D).. A navíc je Mass Effect 19. nejlépe hodnocená hra na Metacritic.com s 91%, resp. 89% pro pc (MF 2 dokonce 4. na XBOX a 8. na PC). Takže je to pro Level určo akce, jaká tady nebyla od dob, kdy vydali Fallouty v CZ. Je jasné, že každý fanda RPG to už má doma, ale i tak je to hezké (i když jinak sou to šumáci)..Tohle Scorko trumfne, když mi vydá complet Half-Life nebo Bioshock nebo F.E.A.R. :D Ale ne Scorko stejně RULEZ!!!

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-14 22:32:22
Nebo všechny Commandos dohromady.. To by bylo něco. Jesi to teda tady čte pan Tukan, tak Commandos (šecky), jo? :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-15 03:55:33
Score za 100 a Level za 120?! A kde to jako kupuješ???

Titulek: Re:  
Nick: (Gun)
Datum:2010-05-15 12:49:24
S tím commandos musím souhlasit rád bych si to zahrál...

Titulek: Re:  Piggsy
Nick: (MaMs)
Datum:2010-05-15 19:35:54
Level mám předplacený ještě před zdražením (studentské doporučeně) a Scorko kupuju od týpka, co si ho přečte, a za polovic mi ho střelí o týden později než je v trafice - pořád ale výhodnej kauf :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-16 20:51:23
Hm máš to dobře vymyšlené, to by se mi taky líbilo..

Titulek: fulka LEVEL
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 16:06:12
Jaka je dalsi fullka v LEVELU 192??Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: fulka LEVEL
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 16:08:49
Tak to by ma taky zajimalo!!

Titulek: Re: fulka LEVEL
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 19:59:40
Tak sem koukal do LEVELU na pristi fullku, ale neni primo oznamena.Je tam par sloganu, neco ve smyslu o vesmirnem hrdinovi, jehoz nepratele sou vetrelci, emzaci a ze s nimi bojuje ve dne v noci.Ze by MASS EFFECT???Pry se dovime 13.kvetna na hrej.cz

Titulek: Re: fulka LEVEL
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-06 21:19:37
alebo Space Siege... :/

Titulek: Re: fulka LEVEL
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 22:03:52
Taky me to n2apadl oa bude to adi nejpravdepodobnejsi :D.

Titulek: Re: fulka LEVEL
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 12:31:27
ja bych byl raad, kdyby tam bylo radsi Dead Space :-)

Titulek: Re: fulka LEVEL
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-07 16:16:07
a co třeba Crysis?

Titulek: Re: fulka LEVEL
Nick: (Šprýmař) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 18:07:59
Ja myslim, ze chteji hracum udelat velikaanskou radost, placnou se pres kapsu, a daji nove Aliens vs. Predator. Tak to vidim ja!

Titulek: Dotaz mimo článek
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-06 15:15:06
Co znamená v mém uživatelském panelu záložka "karma"? Nic pod tím není...
[Odpověz]

Titulek: ABC č. 10
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-27 12:18:16
Další hra v ABC Cold War
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC č. 10
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-05-11 12:18:41
Tak změna je život dnes u ABC Avencast : Zrození čaroděje a příště oznámená hra Mashed

Titulek: Re: ABC č. 10
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-06-04 10:58:26
Pokračujeme hrou Hugo : Hrdinové savany

Titulek: fff
Nick: (fff) - neregistrovaný
Datum:2010-04-27 11:36:39
silverfall není drakensang:) Chybička u videa, tak to prosím oprav:)
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-04-27 11:36:27
Místo Drakensang je tam video ze Silverfall, opravit prosím..
[Odpověz]

Titulek: Re: chyba
Nick: (fff) - neregistrovaný
Datum:2010-04-27 11:39:31
lol 12 vteřin

Titulek: Re: chyba
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-04-27 15:56:23
díky chlapi, opraveno

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %