Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v DUBNU 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-03-19 20:41
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google
Přejít na měsíc březen 10
Přejít na měsíc květen 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.8/2010 - Edice PC Her
Vychází: 13.04.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plná hra:
Breed (2004)
Hodnocení hry Breed

Breed - GamePlay

LEVEL 190
Vychází: 09.04.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka

LEVEL 187


LEVEL 187

Plné hry:
Cryostasis (2009)
Hodnocení hry Cryostasis: Sleep of Reason

Silverfall (2007)
Hodnocení hry SilverFall

Silverfall - GamePlay

Cryostasis - GamePlay

SCORE 195
Vychází: 21.04.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

SCORE 192


SCORE 192

Plné hry:

Helldorado (2007)
Hodnocení hry Helldorado: Conspiracy (Desperados 2: Conspiracy)


Dawn of Magic (2007)
Hodnocení hry Dawn of Magic (Blood Magic)

The Void (2009)
Hodnocení hry The Void (Tension)

Chrome Specforce (2005)
Hodnocení hry Chrome Specforce

Dawn of Magic- GamePlay ukázky (německy)


The Void - GamePlay

ABC č.9/2010 - Edice PC Her
Vychází: 27.04.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Schizm (2001)
Hodnocení hry Schizm Mysterious Journey

Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry

Extra Publishing
Vychází: 10.4.2010
Cena: 99Kč

Plná hra:
Machinarium (2009)
Hodnocení hry Machinarium

Machinarium - GamePlay
PC-CD
Vychází: 12.04.2010
Cena : 99Kč

Plné hry:
Street Racer Europe (2007)
Hodnocení hry European Street Racing

Street Racing Europe - GamePlay
PC Fun
Vychází: 13.04.2010
Cena : 199Kč

Plné hry:
Code of Honor 3 - Desperate Measures (2009)
Hodnocení hry Code of Honor 3: Desperate Measures

Code of Honor 3 - GamePlay




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-04 19:39:24
(Piggsy):To dávají do Score takový hry se Starforce?že se nestydí.Taková plcka*z časáku by se vůbec neměla strkat do mechaniky,chceš-li hrát.
[Odpověz]

Titulek: Chrome Specforce
Nick: (LordV) - neregistrovaný
Datum:2010-05-04 16:07:12
Ahoj, potřebuju radu. Koupil jsem si score, nainstaloval CHrome a háže mi to tabulku s nějakou ochranou od Starforce, jak se toho hajzla zbavit a zahrát si tu hru ? mám win 7 64x , poraďte prosím.
[Odpověz]

Titulek: Re: Chrome Specforce
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-04 16:14:14
Toho hajzla se už nezbavíš.Bohužel se zahryzne tak do systému,že pomůže nový HDD :D Musíš aktualizovat http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip Pokud Starforce odstraníš :D hru si nezahraješ http://www.diit.cz/clanek/jak-odstranit-z-pc-starforce/11330/0

Titulek: Re: Chrome Specforce
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-04 17:18:50
Daji se pak ze systemu odstranit jednoduseji podobnou utilitou viz: http://onlinesecurity-on.com/downloads/sfdrvrem.zip

Titulek: Re: Chrome Starforce
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-04 18:24:31
Taky mám nové Score s touto plnou hrou, naštěstí jsem se to ani neodvážil instalovat. Kdysi jsem hrál první díl a bylo to opravdu hodně nezáživné střílení. Sám sobě se divím, že jsem to vůbec dohrál. Pro mě jedna z nejnudnějších FPS..

Titulek: Re: Chrome Specforce
Nick: (Rop) - neregistrovaný
Datum:2010-05-05 00:52:56
Prd, tyto removery mi žádnou ochranu starforce nenašly. A spustit to nejde dále. Obrázek od dalšího, co mu Specforce nejde - http://hry.poradna.net/q/view/6448-chrome-specforce-ze-score-nefunguje . Že by jsem zkusil reklamovat? :-)

Titulek: Re: Chrome Specforce
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-05 04:27:57
Rop: Asi si presne nerozumime, sice tuto hru ze Score nemam, ale pokud mas OS Vistu nebo W7 (jako ze asi ano) tak potrebujes u starsich her ktere pouzivaji tuto nechvalne znamou ochranu po nainstalovani hry taktez zaktualizovat starforce ovladace na novou, kompatibilni verzi - a to udelas tim starforce updaterem (sfdrvup.zip). Pak by mela jiz uz hra spustit. Po dohrani a odinstalovani hry se jich zase zbavis tim removerem z meho odkazu. Zkousel jsem to nedavno u starsich her jako King Kong a dalsi a funguje to bezproblemove a predpokladam (sam mam Visty), ze tady jde o stejny pripad.

Titulek: Re: Chrome Specforce
Nick: (Rop) - neregistrovaný
Datum:2010-05-05 18:41:32
(777): Mám Visty 64x. Zkoušel jsem tvůj postup, mám zašitý origoš King Konga, takže jsem ho nainstaloval a jak píšeš, musel jsem updatnout Starforce ovladače a pak King Kong jel. Ale Specforce ze Score stále ne, stále stejná hláška. Mimochodem, Visty mi po instalování Starforce ovladačů nenaběhly kvůli neověření digitálního podpisu ovladače, nefungovala USB klávesnice, takže jsem nemohl ani povolit Vistám, aby načetly neověřený ovladač. Takže jsem půl dne sháněl klávesnici PS2, ale nakonec se povedlo, odzkoušel Konga a Specforce a okamžitě Starforce vyhodil:-).

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-04-22 01:43:49
braveman-dekuji za odpoved
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-04-21 19:17:27
:D Máš recht.Jednou sem si předplatil Level/x let zpátky/byly tam hry,že sem brečel.Z oněch placek CD/ještě byly CD/jsem dělal tácky*pod kafe.Taky se to dá použít jako *plaš n´plaš ptáka na balkon.
[Odpověz]

Titulek: Cože?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-04-21 16:14:23
To si z nás snad dělají prdel, místo Planescape Torment jakási sračka s průměrným hodnocením 59.82 %, tož to běžte vy čuráci do prdele, už lituju, že jsem si to Score předplácel, fakt...
[Odpověz]

Titulek: Re: Cože?!
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-05-03 16:51:54
Nevím, proč nadáváš. Tak vyjde PT přiště nebo někdy později. Dawn of Magic není špička žánru ale já ho neznal a docela mě chytlo. Já jsem celkově rád za každou né moc známou hru. Nemusí se ti to líbit, ale nejhorší tohle sprostý nadávání. Buďtě rádi lidi, že se na to všechno nevyserou!

Titulek: Re: Cože?!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-03 19:08:14
Nj už jsem klidnější. To byla jen prvotní reakce a zklamání z nesplněného slibu. Moc jsem nepochopil, když to ve stém čísle Score šlo, proč to najednou nejde. Pevně doufám, že to snad někdy příště vyjde..

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-04-20 07:24:58
Braveman-Prosim nemas nejake informace o techto titulech?Pc cd a pc fun nebo jak se to jmenuje jeden je za99kc a druhy myslim za 199lc.Vzdy tu byli a uz je tu delsi dobu nevidim.Diky moc za odpoved.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-20 11:30:16
Jestli se nepletu tak PC Fun je čtvrtletník a poslední číslo bylo v lednu takže by se mělo objevit v dohledné době. Ale máš pravdu, na stáncích nejsou vidět.

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-20 11:36:22
Tak podle DVD informu 12. 4. PC-CD Street racer Europa, 13. 4. Code of Honour 3: Desperate Measures

Titulek: Re:  
Nick: (Delník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-20 11:37:39
Chybička se vloudí 13. 4. PC Fun s titulem který jsem psal

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-04-20 19:31:49
Vše známé doplněno do seznamu. Co se týče PC-CD a PC Fun -> dříve, myslím, vycházely každý měsíc a teď ty intervaly nějak prodloužili.

Titulek: staci hledat....
Nick: (viz score twitter) - neregistrovaný
Datum:2010-04-20 01:56:56
Nové SCORE už bylo doručeno předplatitelům, v trafikách bude ve středu. Plné verze: Helldorado, The Void, Chrome SpecForce a Dawn of Magic.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 20:34:01
proc uz tu nejsou hry co vychazi na pc cd a pc fun?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 19:15:02
Muze sem nektera dobra duse hodit dvd obal ci obalku dikes :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Fallouttrans) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 19:35:11
Jako čeho?té hry?google řiká http://superstarshop.cz/index.php?id=122431 http://lmgtfy.com/?q=Dawn+of+Magic Stačí?nebo ještě jinak?

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-19 19:51:02
myslel sem score :D

Titulek: Re:  
Nick: (Transfallout) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 20:22:36
Sorky :D .Obálku?to chceš moc.To je jako chtít mapu oblasti 51 v usa :D

Titulek: Re:  
Nick: (Ondra) - neregistrovaný
Datum:2010-04-20 03:45:18
Tak s mapou Area 51 problém není http://maps.google.cz/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=Area+51&am p;sll=49.930008,15.369873&sspn=3.465572,9.876709&ie=UTF8&hq=Area+51&h near=Area+51,+Nevada,+USA&ll=37.241334,-115.811434&spn=0.066963,0.154324& t=h&z=13&brcurrent=5,0,0 :-)

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-04-20 04:01:01
Zítra, ehm tedy dnes se pokusím o update seznamu na tento měsíc a pokusím se sem dostat i tu obálku :)

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-04-20 04:03:45
Ale pokud by Tě zajímalo, jaký artwork je použit na obálce, tak je to ten, který je na poslední verzi boxu hry (= http://hodnoceniher.cz/obaly/original/mafia-2.jpg )

Titulek:  
Nick: (Fallouttrans) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 18:42:27
Tak to sem nečekal.3D patlanice,jo.Aspoň ušetřím.
[Odpověz]

Titulek: SCOE fullky
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 18:12:03
Ty oznamene ,jen krome Planet Escape: Tournament je DAWN OF MAGIC
[Odpověz]

Titulek: Re: SCOE fullky
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 21:23:02
tournament..he

Titulek: Re: SCOE fullky
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 21:37:58
Nj koukam na to ale neni to ode me sem to od nekoho zkopiroval :D

Titulek: Re: SCOE fullky
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 23:20:16
Příště Drakensang + další neoznámené

Titulek: Re: SCOE fullky
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-20 14:31:25
To je škoda že planescape nebude aspoň nie v tomto čísle ale ten drakensang v budúcom čísle mi to bohato vynahradí(keď to tiež nezrušia :-))

Titulek: Re: SCOE fullky
Nick: (Berzeger) - neregistrovaný
Datum:2010-04-21 23:19:59
Jsem ted na mobilu v tramvaji, lidi se po mne divali fakt divne, kdyz jsem se tu od srdce zasmal:-D Planet Scape: Tournament je vazne zabijak:-D

Titulek:  
Nick: (Falloutgirl) - neregistrovaný
Datum:2010-04-18 12:23:22
Berzeger:Já nevím,jen sem chtěl vyvolat debatu.Byl bych nesmírně šťastný kdyby daly.Pokud by daly adekvátní náhradu,nic mě nenapadá.Možná tak RTCW :D což je nesmysl,že.BG i ICWD byly.Možná tak ten Herous..je jedno jaký.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-04-17 18:03:11
Tak že stále nevíme co bude na místo P.Torment? To je škoda..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Berzeger) - neregistrovaný
Datum:2010-04-18 05:26:32
Takze tam P. Torment nedaj?

Titulek: ABC
Nick: (napakorto)
Datum:2010-04-14 00:10:39
V dalším ABC to vypadá na Schizm
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Rolník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-13 19:39:32
Nick: neregistrovaný Nevěř tomu.Pirát si hru nekoupí ani kdyby stála 1,-
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (jan) - neregistrovaný
Datum:2010-04-14 00:33:05
Taky myslim, pripomel jsi mi jednoho warezaka na foru co ma u sveho nicku "stahl bych si i rohlik kdyby to slo" :)

Titulek: Re:  
Nick: (Franta) - neregistrovaný
Datum:2010-04-14 12:41:15
Tomu taky nevěř. Není pirát jako pirát. ;) Nepaušalizuj.

Titulek: To:Neregistrovaný
Nick: (Rolník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-12 19:31:59
cože? v jaké edici to vychází? http://www.eurogamer.cz/articles/machinarium-za-99-kc-na-stancich Pořádně si prohlídni obrázek,jo. Pro ty co neví,hra je už v prodeji.Ano,stojí 99,- :D
[Odpověz]

Titulek: Re: To:Neregistrovaný
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-13 18:39:33
Super, už sem ji koupil. Kdyby tak i ostatní hry vycházely za takové ceny :-) Myslím, že by to byl jeden z nejúspěsnějších způsobů, jak omezit pirátství. Ostatní totiž bohužel nefungují.

Titulek: Machinarium a Samorost 2 v trafikách
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-12 13:21:54
V trafikách je Machinárium za 99 a Samorost 2 za 49 Kč. Machinárium je super, doporučuju koupit!! :=))))
[Odpověz]

Titulek: Re: Machinarium a Samorost 2 v trafikách
Nick: (Rolník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-12 16:34:13
Víme.Kupujeme :)

Titulek: Re: Machinarium a Samorost 2 v trafikách
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-12 18:56:00
cože? v jaké edici to vychází?

Titulek: Re: Machinarium a Samorost 2 v trafikách
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-05-03 16:55:23
Jojo, mám ho taky doma. Pro Čecha-hráče, který má o hru zájem, je skoro povinnost si tuhle hru koupit a ne stáhnout.

Titulek: Level 191
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-08 10:21:17
Květnový Level 191 se střílečkou Stranglehold vychází již 7.5.!
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 191
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-04-09 01:18:03
Tak na to sa fakt tesim.

Titulek: Re: Level 191
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-09 13:52:10
Stranglehold je již delší dobu za 200 Kč, tak proč ho kupovat v Levelu za 250 ? Radši by měli přidat další plné hry, tak jako Score, aby si Level vůbec někdo kupoval. Osobně nejsem fanoušek ani jednoho z časopisů, ale většinou si spíše vyberu Score, protože si mám z čeho vybrat - v aktuálním čísle u mne o koupi rozhoduje Planescape a Void.

Titulek: Re: Level 191
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-04-09 15:08:47
Taky dávám přednost Score. Level si kupuje čím dál míň lidí, a tak nám ho ještě víc zdražili. Zajímavá strategie..

Titulek: Re: Level 191
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-04-10 03:10:34
Tak ja mam predplatne este pred zdrazenim, tak me vyjde jedno cislo tak na 135kc, takze za takovou sumu je Stranglehold paradni.

Titulek: Videa
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2010-04-06 23:43:12
Máte nějaký rozjetý videa
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (marlm)
Datum:2010-04-06 19:46:53
Planescape Torment je klenot a chcem ho mat v zbierke.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Kroutímhlavou) - neregistrovaný
Datum:2010-04-06 22:39:30
Hlavně aby ses dočkal.Proč?protože je v jednání.Ještě to není jisté.Jak to?nevím.Je to napsané: O přiložení této hry ještě není zcela rozhodnuto.Kde to čtu?tady.Je to napsané nad obdélníkem u hry :D ještě něco? Že sis toho všiml?dobrá.Tak ať to ví aspoň ostatní.

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2010-04-07 13:26:27
schýza? xD

Titulek: Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-31 15:32:25
Právě jsem si objednal 12 čísel předplatné Score, tak doufám že tam ten Planescape Torment dají, jinak mě asi pěkne naserou.. :-/
[Odpověz]

Titulek: Další ABC
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-03-30 12:28:39
V dalším ABC podle info na obalu Breed
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-29 18:23:12
(Piqqsy)Máš moje sympatie.Počkáme kdo to rozsekne.:) http://www.youtube.com/watch?v=ZJ32sPtuTOQ čas 0:00-0:06 :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-29 21:15:26
Tak aspoň na těchto stránkách je vítěz jasný. Fallout 2: 85.60% X Planescape Torment: 94.20% ;-) Skoro o 10 procent víc :-P

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-03-29 16:23:43
(Piggsy):Tady bych byl opatrný.Važ slova :D nej hra všech dob?myslíš k dnešnímu datumu?já považuji za nej hru právě tížený Fallout 2 :D imho,tady jsou dvě nezodpovězené otázky.Která hra to vlastně je.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-29 17:33:08
Nenapsal jsem "nejlepší hra všech dob", napsal jsem JEDNA z nejlepších. A s tím už se dá souhlasit, ne? :-)

Titulek: aa
Nick: (aa) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 22:50:18
na score..audity..nebo prostě, score.cz/phorum.php
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (krakora) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 21:28:18
Piggsy:Stačí prohledat Score forum.Teda pokud se tam dostaneš.Mají to krásně udělané(málem sem zešílel)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 14:37:31
V Dubnovém score pravděpodobně Planescape:Torment nebude.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-28 15:35:51
Jakto že ne?

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 23:44:19
Jak je řešeno výše na Score fóru psal Tukan že se objevil ještě jeden majitel práv na PT ale že jednají a kdyžtak prý bude adekvátní náhrada :-))

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-29 00:10:33
Hm to bych chtěl teda vidět, co může být adekvátní náhradou za jednu z nejlepších her všech dob - Planescape Torment.

Titulek: Silverfall
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-23 13:32:35
No a jaký je ten Silverfall, např. ve srovnání s Titan Questem nebo Sacred? Podle recenzí to vypadá celkem jako propadák.. :-(
[Odpověz]

Titulek: Re: Silverfall
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2010-03-23 14:48:07
Silverfall je jiný než Titan Quest, ale jako propadák bych to rozhodně nenazval. Pro mě osobně to byla skvělá gamesa. Ono to chce vyzkoušet a uvidíš. Jinak samozřejmě se nechá koupit za stejnou cenu (249 v obchodech ve zlaté edici od Cenegy) Nevím, jestli někde není demo, to by řeklo mnohem více než recenze, kde záleží na preferencích recenzentů.

Titulek: Re: Silverfall
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-03-23 17:20:16
Jde sehnat i za lidových 149, stačí trochu zahledat v kamenných prodejnách..:-)) Propadák to rozhodně není, mě to docela bavilo, ale bohužel mě od něj vytáhl Dragon Age (což je trochu jiný kafe..:-)) )

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-23 12:29:39
Ja som planeescape dohral dovno predtym a este doteraz spominam na tu hru pretozema ma fantasticky pribeh, nove prostredie fantasy dobre fungujuceho sveta. konecne zadni trpaslici elfovia a ina haved stokrat sa opakujuca v kazdej RPG. premna jednoznacne bomba. Chrome ako doplnok ujde a myslim ze score vsadilo na dielko Void mna to asi k nemu potiahne lebo ostatne som hral alebo dohral. Co sa tyka Helldorada ma skvelu western atmosferu myslim ze to stoji za hranie i ked grafika a hra je zastarala. ale prehryst sa to da.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-03-23 02:40:53
Tak Planescape byl fullka ve Score 100 - jinak je to bomba hra, se vší úctou k Bioware, kam se hrabe Baldurs Gate. Pro RPG hráče prakticky povinnost, kdo nehrál, nepochopí. The Void mě zaujalo dost, já jsem trochu ulítlej na takovýhle úchylárny (svýho času v tom dost ujíždělo Cryo). Helldorado mě až tak nebere, není to můj šálek kafe, Chrome je pro změnu tuctová střílečka. Suma sumárum - jedna suprpecka (ač ve druhém vydání), jedna slušná úchylárna a dvě hry pro mě nezajímavé. Vcelku to mám jasnou koupi, The Void mě přesvědčil. U Levelu bohužel, Silverfall není špatnej, ale už jsem ho koupil za 150,- dřív, Cryostasis pro mě nezajímavej.
[Odpověz]

Titulek: Re: Re:  
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-03-23 04:28:04
Osobne radim BG nad Planescape. Hlavne predevsim diky prekrasne vypravenemu pribehu (ne kupe uchylaren jako u PT), lepsi interakci postav (je jich holt vic :-) - ikdyz ta elbka taky neni spatna) a zabavnejsich souboju.

Titulek: Re: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-03-23 17:17:40
Věc vkusu, pochopitelně. Mě třeba ze začátku dost na Tormentu vadilo, že si člověk nemůže vytvořit vlastní postavu. Po čase jsem pochopil, že by to nešlo, u hry s takovým příběhem by to celej příběh degradovalo. Jinak mám rád ukecaný hry, takže například u Tormentu jsem většinu problémů řešil pomocí dialogů, což s vysokou inteligencí v pohodě šlo. Příběhově Torment BG celkem hravě poráží, ať už v rozsahu příběhu, jeho podání nebo hloubce (bráno objektivně bez ohledu na žánr). Spíš bych ale řekl, že je o to zaměření, kdo rád klasickou fantasy, tak sjíždí na BG, kdo rád hry temnější a víc ujetý, tak na Torment nedá dopustit.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-22 12:46:55
Ešte by mohol niekto napísať aké sú v SCORE číslo 194 na strane 130 uvedené recenzie ktoré budú v čísle 195. Myslím tích 6 ktoré sú nad plnými hrami do ďalšieho čísla. Ďakujem.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-20 20:09:01
Planescape je poklad
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2010-03-20 15:08:47
Score po nějaké době znovu vypouští do světa Planescape? Už ho mám z Amazonu v DVD boxu, ale všem, které tahle hra minula, ji vřele doporučuji. Jenom varuju - na ostatní dnešní hry po dohrání budete možná koukat skrz prsty. Planescape je pro mě nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 14:01:54
OMG OMG Planescape!!!To je poklad!!díky Score.OMG OMG normálka sem dostal husí kůži :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-21 15:33:03
Taky mám radost za Planescape ve Score, jen mám obavu, aby se to dalo hrát i s nejnovějším patchem, který opravuje velkou spoustu chyb. Kdysi jsem si to nainstaloval s patchem myslím 1.12, dostal jsem se do menu tvorby postavy a dál už to nejelo. Hra neustále požadovala originální disk v mechanice, přestože tam byl. A myslím, že jsem nebyl jediný, kdo narazil na tento problém. Tak snad už to tentokrát bude fungovat jak má..

Titulek: Re:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 22:19:26
Tak to vidím poprvé, takový nějaký problém. Je fakt, že DVD verze, kterou jsem koupil já na Amazonu, to jsou v podstatě všechna ta CD hozená na jeden kotouč, nic víc. Funguje dokonce i ten patch na vyšší rozlišení. Mimochodem s ním Planescape vypadá naprosto dokonaly i pokud jde o grafiku. Vůbec Score má skvělou sestavu her - i The Void je velmi zajímavý počin.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %