Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v BŘEZNU 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-03-09 19:46
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google
Přejít na měsíc únor 10
Přejít na měsíc duben 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.5/2010 - Edice PC Her
Vychází: 02.03.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Crazy Taxi 3: High Roller
Hodnocení hry Crazy taxi 3: High roller

Crazy Taxi 3 - GamePlay

LEVEL 189
Vychází: 12.03.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka

LEVEL 187


LEVEL 187

Plné hry:
NecroVision (2009)
Hodnocení hry NecroVision

Galactic Civilizations 2: Ultimate Edition (2006) =
Hodnocení hry Galactic Civilizations 2: Dread Lords
Hodnocení hry Galactic Civilizations 2: Dark AvatarHodnocení hry Galactic Civilizations 2: Twilight of the Arnor

Necrovision - GamePlay

Galactic Civilizations 2 - GamePlay

ABC č.6/2010 - Edice PC Her
Vychází: 16.03.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
(neověřené info)
Warlords BattleCry 3 (2004)
Hodnocení hry Warlords Battlecry 3

Warlords BattleCry III - GamePlay

SCORE 194
Vychází: 24.03.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

SCORE 192


SCORE 194

Plné hry:

Infernal (2007)
Hodnocení hry Infernal (Diabolique: Licence To Sin)


Jack Keane (2007)
Hodnocení hry Jack Keane

Knights of the Temple (2004)
Hodnocení hry Knights of the temple

GTI Racing (2006)
Hodnocení hry GTI Racing (Volkswagen Golf Racer)

Infernal - GamePlay


Jack Keane - Sestřihy GamePlay


Knights of the Temple - Gameplay


GTI Racing - GamePlay

ABC č.7/2010 - Edice PC Her
Vychází: 30.03.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Locomania (2006)
Hodnocení hry Loco mania

LocoMania - Gameplay ukázky z jízd




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Duben
Nick: (Slim) - neregistrovaný
Datum:2010-04-06 19:15:07
Braveman:Můžeme poprosit o přehled na duben? ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Duben
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-04-06 20:47:32
Jsi slepý? Přehled na duben je tady už 3 týdny!

Titulek:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2010-04-03 15:03:23
Nikde jsem nepotkal tu Locomanii. Místo toho jsem měl v ruce ABC, které má hru přibalenou přímo u sebe a šlo o poslední Flatout.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-04-04 00:05:57
Locomania vyšla, a to ABC co máš je z přelomu roku.

Titulek: Infernal
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-29 17:38:29
Tak jsem vyzkoušel ten Infernal a celkem nic moc. Takové nemastné neslané střílení.. Pak jsem tam měl použít jakýsi teleport, ale vůbec to jaksi nešlo, tak jsem se na to vysral. Už jsem to odinstaloval a spravím si chuť třeba Bioshockem 2 :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Infernal
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-29 18:23:16
No, taky jsem to rozjel a i kdyz to nevypada zle (grafika, optimalizace, misty hratelnost) je to na me jiz takove prilis linearni ale hlavne nascriptovane a to totalne + na konci kazdeho levelu nejaky boss u kteryho je potreba prijit na jediny specificky postup likvidace nastineny tvurci. Zadny vlastnejsi zpusob postupu hrou, zadna variabilita. Jeste tomu dam sice sanci, ale prvotni pozitivni dojem docela vyprchal.

Titulek: ABC č.6/2010
Nick: (PANkHARD) - neregistrovaný
Datum:2010-03-23 02:10:01
Je ABC č.6/2010 - Edice PC Her aj na Slovensku? lebo kde som bol, mali len cobru 11 a tu daval ABC v Cechach zhruba pred rokom.
[Odpověz]

Titulek: infernal
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 01:41:45
Neví někdo jestli je infernal v češtině ???
[Odpověz]

Titulek: Re: infernal
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 18:17:36
Podle verze hry je buď EN/CZ

Titulek: Re: infernal
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 18:18:15
Nejspise bude, tak ci onak je ale k dispozici cestina ke stazeni

Titulek: Re: infernal
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 22:08:34
JJ dík... A který score byste mi vzhledem k obashu časopisu a fullkám víc doporučili, 194 nebo 193 ??? hry z abc co jsou ve score koupený nemám....

Titulek: Re: infernal
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 23:59:15
Podle toho co maš rád za hry u score 193 jsou Flatout UC a supr adventury Polda 2-4 a další viz http://www.hodnoceniher.cz/clanek/2694-jake-plne-hry-budou-prilozeny-v-unoru-2010-u-p c-magazinu-/

Titulek: Re: infernal
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2010-03-22 00:10:57
co se týce Obashu časopisu každy Score má něco do sebe Recenze,Preview někdy i ZOOM :) SCORE the Best

Titulek: Re: infernal
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2010-03-22 01:31:25
jn a ještě mi není jasná jedna věc, na obálce score 193 je napsaná recenze battlefield bad company 2 a na obálce čísla 194 je napsaná taky... takže v kterým čísle ji tedy opravdu najdu ????

Titulek: Re: infernal
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-22 13:06:58
Ve 193 recenze na singleplayer, v nejnovější 194ce je recenze na mulťák

Titulek: Re: infernal
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-28 19:23:23
Jinak ten Infernal NENI v cestine, CZ je treba si stahnout a nainstalovat (neni ani pribalena u DVD). Ale jinak funguje.

Titulek: Score 194 - link na obaly
Nick: (gimus) - neregistrovaný
Datum:2010-03-20 01:17:41
Bravemane, posílám ty linky. Kdyby ti to nešlo, napiš mi, kam to mám poslat. Ulozto.cz mi nějak blbne. Scan je 99 procentní. 1) http://s1.imgupload.cz/img/--/244441/1yzVw/Score_194_TITLE.jpg 2) http://s2.imgupload.cz/img/244415/ANaZo/Score_194_DVD_1.jpg 3) http://s2.imgupload.cz/img/244416/Eifwx/Score_194_DVD_2.jpg
[Odpověz]

Titulek: obalka
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 19:59:04
tak panove musim rict obalka score je jedna z nejlepsich co jsem za posledni dobu videl
[Odpověz]

Titulek: Re: obalka
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-21 15:53:28
Moje řeč.

Titulek: Helldorado ve SCORE 195
Nick: (PANkHARD) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 19:14:59
neviete, ci bude pocestene? dik
[Odpověz]

Titulek: Score 194 - PLNÉ HRY
Nick: (gimus) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 17:24:14
Právě mi přišlo do schránky nové Score, plné hry jsou: Infernal, Jack Keane, Knights of the temple a GTI Racing. Kdo nemá předplatné, musí si počkat do středy :-) . Ve Score 195 má být Helldorado, Planescape Torment, The Void a Chrome Specforce. Pařbě zdar!
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 194 - PLNÉ HRY
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-19 18:19:14
Díky.

Titulek: Re: Score 194 - PLNÉ HRY
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 19:25:28
Cest muzes prosim poslat link na scany dvd a obalu casopisu dik.

Titulek: Re: Score 194 - PLNÉ HRY
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-19 20:16:18
Díky za info, doplněno do seznamu. Obálku bych Vám sem rád hodil, leč bohužel se k ní dostanu až na konci víkendu, takže pokud se neobjeví dříve někde jinde, ten scan sem hodím v pondělí...

Titulek: civilization IV
Nick: (Cloud) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 17:23:38
nevíte, jestli je nějaká šance, že by u score nebo levelu vyšla tahle pecka? už tak 3 měsíce mám hroznou chuť si to zahrát a uvažuju o koupi. zas by mě ale mrzelo, kdyby to za dva měsíce bylo přiložený k časopisu
[Odpověz]

Titulek: Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-17 17:05:15
Neví už někdo, co všechno bude ve Score?
[Odpověz]

Titulek: Další ABC
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-03-16 15:34:20
Pokud jsem se dobře díval na obalu PC edice je jako další hra oznámena Locomotion.
[Odpověz]

Titulek: Re: Další ABC
Nick: (kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 02:34:51
ne je to locomania

Titulek: Score 194
Nick: (2-D) - neregistrovaný
Datum:2010-03-12 04:47:37
Na Twitteru oznámilo SCORE: ,,Příští SCORE přinese tradiční dávku čtyř plných her. Jednou z nich bude pekelná third-person střílečka Infernal."
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 194
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-12 17:21:09
Tak to je fajn, hral jsem kdysi demicko a delalo to sympaticky dojem

Titulek: Re: Score 194
Nick: (Alan Wake) - neregistrovaný
Datum:2010-03-15 01:44:32
supr, zrovna jsem přemýšlel o koupi... hrál jsem demo a vypadá to na moc pěknou akci

Titulek: Re: Score 194
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2010-03-15 16:44:20
No mě to demo vůbec nebavilo

Titulek: Level 190
Nick: (hiro666) - neregistrovaný
Datum:2010-03-10 20:07:30
V Leveli 190 ,ktory vychadza 9. 4. 10 budu hry Cryostasis a Silverfall.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 190
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2010-03-10 20:30:39
ak sa dobre pamätam Cryostasis demo islo len pod vistou. nevie niekto ako je to s fullkou?

Titulek: Re: Level 190
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-11 03:22:21
Cryostasis - tak to je dle dema prvni hra co bude v casopise na kterou mam slaby HW :) Doporucuji si demicko zkusit, mohli byste pak byt leckteri neprijemne prekvapeni, optimalizace tato hra opravdu prilis nepobrala.

Titulek: Re: Level 190
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-12 19:52:36
Tak už v Levelu konečně pochopili, že za 250 Kč s jednou plnou hrou si je nikdo nekoupí.

Titulek: Level 190
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-10 20:07:07
Příští číslo vyjde 9. 4. 2010,Společně s plnou hrou Cryostasis a Silverfall.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 190
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2010-03-11 12:05:43
Tak to vypadá, že možná konečně zase jednou koupím LEVEL. Silverfall je dobrej.

Titulek:  
Nick: (falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-03-09 21:27:13
Braveman:Děkujeme.
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %