Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aktuality > Vše co jste chtěli vědět o Gothicu 3 a báli jste se zeptat !

> Datum vydání: 2005-12-31 07:02
> Autor: Gaspy & Braveman
>


S novým rokem zkoušíme na našem serveru rozjet i nový projekt, kde se vám budeme pokoušet přinášet nové informace o chystaných hrách a největší počet otázek bude pocházet od vás.
V zásobě již několik nových poznatků z Gothicu 3, o kterých vás chceme informovat máme ... teď je ale řada na Vás...

Určitě vás napadají otázky na které by jste rádi znali odpověď, napište je do diskuse pod tímto miničlánekm, my pak ,,ty chytřejší,, otázky vybereme a pokusíme na ně získat odpověď.
Prosíme, nezmeškejte svoji šanci. Pokud bude tento projekt mezi vámi (návštěvníky) úspěšný, pokusíme se v tom pokračovat a brzy tak možná dojde i na Vaši očekávanou hru.

1) Chtěl bych vědět hw nároky . Rozjel bych hru aspoň na střední detaily? Mám AMD Athlon 64 3000+, 512 mb ram a radeon x550 128mb.
Reply: piranha bytes zatial nevie predpovedat g3 konfiguraciu pretoze este neprebehla optimalizacia enginu ale predpokladane naroky na optimalny beh uz vypustila..boli o trochu vyssie ako je tvoj komp ale ja osobne si myslim ze ti to bude v pohode stacit.. viac sa docitas v rozhovore na www.gothicz.net

2) Aky bude v skutocnosti velky svet optroti G2?Vsade pisu nieco ine?!!!
Reply: to ze svet gothicu 3 bude niekolkonasobne vacsi (mozno az 4x) ako v g2 uz manici z piranha bytes prezradili a tu je pravdepodobne zlozenie herneho sveta gothica3: MAINLAND Mainland je pevnina, kam doplujete lodí z druhého dílu hry. Její značnou čás zaujímá lidské království Myrtana, jež je rozděleno na 4 (možná víc) různé oblasti. Jednou z oblastí je země zvaná Varaut. Je to veliké území/město, kde kdysi dávno náš známý Lee vedl své boje. Potom jej hodili do Kolonie. Myrtanou se táhne pohoří zvané Archolos. V těchto místech je velmi úrodná půda, jejíž většinu pokrývají vinice. CAPITAL CITY Hlavní město království je obléháno skřety. Je dosti možné, že padne. K případnému útěku se v něm nachází přístav. NORTHLANDS Území, odkud útočí skřeti. NORDMAR Toto území zaujímá sever Myrtany. Už po mnoho staletí zde mají lidé potíže se skřety. SOUTHERN ISLES Ostrovy na jihu. Nachází se tam chrám samotného Beliara a my, jako hráči, se tam budeme moci samozřejmě dostat. Tyto ostrovy obývá orientální rasa černé barvy pleti. KHORINIS Khorinis je staré známé území z předchozích dílů. Čirou náhodou se objeví ztracené město vodních mágů - Jharkendar. Khorinis je také jediným místem, kde se dá stále sehnat magická ruda.

3) Bude Gothic 3 podporovat aj dvoj-jadrove procesory?
Reply: Ano,gothic 3 bude samozrejme podporovat aj dvojjadrove procesory.

4) Trochu mimo ... ale : Jak daleko už jsou práce na Gothicu 4 ?
Reply: Gothic 4? O tom nic nevím. Samozřejmě jsme zaznamenali jakési zprávy o G4, ale komentovat prozatím to nebudu potvrzovat ani vyvracet.

5) Chystáte s datem vydání hry dát na trh i nějaké ,,reklamní předměty,, ?
Reply: Ano, chystáme udělat samostatný soundtrack s hudebním doprovodem který najdete ve hře.

6) Jak vidíš souboj který určitě nastane - Gothic vs. Oblivion?
Reply: Tyto dvě hry se nedají srovnávat - alespoň po herní stránce hry, obě budou mít velmi odlišný ,,systém hry,, a ,,příběh,, ... bitva mezi hrami nastane hlavně po technické stránce (výkon, grafika, provedení atd.)



D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: 17
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-31 11:00:00
Este sa vratim k tomu oneskoreniu..na gothicu 3 pracuje momentalne 'az' 17 ludi takze je to pravdepodobne..som checkol nejake trailery a je vidno ze hra nie je este ani zdaleka dokoncena-- cakam vase dalsie otazky ohladne g3 !!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-18 11:00:00
pre oneskorencov: na worldofgothic najdete trailer na pripravovany gothic-FILM..vyzera to vyborne.autori spolupracuju s piranha bytes takze sa mame na co tesit.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-18 11:00:00
hmm co na to povedat..mozem ti citovat kaiRA: predstav si by si teraz nainstaloval G3 a ponoril sa do sveta..sveta nehotovych hernych mechanizmov,neusporiadaneho nastavenia a otvoreneho pribehu..nic prijemne..g3 mal by vydany na podzim minuleho roku ale PB posunula termin aby ich netlacil cas a urobili co nakvalitnejsiu hru ktora bude hotova niekedy v lete.. mozno tam bude par mensich odlozeni ale DukenukemForever z toho urcite nebude :) a co sa tyka gothica 2 a datadisku..nemyslim si ze je to tak ako hovoris ale kazdopadne hra s night of raven je ovela lepsia a ucelenejsia..
[Odpověz]

Titulek: G3
Nick: (Johndear) - neregistrovaný
Datum:2006-01-17 11:00:00
Kdy myslíte, že G3 vyjde - myslím tím, jestli bude se dá očekávat spoždění nebo ne... Ostatně, podobně tak to bylo prý s G2 - Piranha Bytes to prý nestihli vydat ve výsledné formě, tak raději udělali special datadisk...
[Odpověz]

Titulek: vyzva!!!!
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-16 11:00:00
VYUZITE NASE KONTAKTY SO SAMOTNYMI TVORCAMI HRY, KTORE SU IBA DOCASNE..TAKZE SA PYTAJTE A TO NA COKOLVEK O G3!! POSLEDNA SANCA- MATE NA TO 5 DNI..A POTOM IDEM V PIAC.. (tato moja vyzva vyzera jak lacna reklama z teleshoppingu) :))
[Odpověz]

Titulek: gaspy odpoved
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-12 11:00:00
cakat mozes.. :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (GASPY) - neregistrovaný
Datum:2006-01-11 11:00:00
CAKAM NA VASE DALSIE OTAZKY !!! :)
[Odpověz]

Titulek: dvoj-jadrove procesory odpoved
Nick: (beliar) - neregistrovaný
Datum:2006-01-06 11:00:00
Ano,gothic 3 bude samozrejme podporovat aj dvojjadrove procesory.
[Odpověz]

Titulek: ?
Nick: (Anononym) - neregistrovaný
Datum:2006-01-06 11:00:00
Bude Gothic 3 podporovat aj dvoj-jadrove procesory?
[Odpověz]

Titulek: svet odpoved
Nick: (beliar) - neregistrovaný
Datum:2006-01-06 11:00:00
to ze svet gothicu 3 bude niekolkonasobne vacsi (mozno az 4x) ako v g2 uz manici z piranha bytes prezradili a tu je pravdepodobne zlozenie herneho sveta gothica3: MAINLAND Mainland je pevnina, kam doplujete lodí z druhého dílu hry. Její značnou čás zaujímá lidské království Myrtana, jež je rozděleno na 4 (možná víc) různé oblasti. Jednou z oblastí je země zvaná Varaut. Je to veliké území/město, kde kdysi dávno náš známý Lee vedl své boje. Potom jej hodili do Kolonie. Myrtanou se táhne pohoří zvané Archolos. V těchto místech je velmi úrodná půda, jejíž většinu pokrývají vinice. CAPITAL CITY Hlavní město království je obléháno skřety. Je dosti možné, že padne. K případnému útěku se v něm nachází přístav. NORTHLANDS Území, odkud útočí skřeti. NORDMAR Toto území zaujímá sever Myrtany. Už po mnoho staletí zde mají lidé potíže se skřety. SOUTHERN ISLES Ostrovy na jihu. Nachází se tam chrám samotného Beliara a my, jako hráči, se tam budeme moci samozřejmě dostat. Tyto ostrovy obývá orientální rasa černé barvy pleti. KHORINIS Khorinis je staré známé území z předchozích dílů. Čirou náhodou se objeví ztracené město vodních mágů - Jharkendar. Khorinis je také jediným místem, kde se dá stále sehnat magická ruda.
[Odpověz]

Titulek: Svet
Nick: (Spike) - neregistrovaný
Datum:2006-01-05 11:00:00
Aky bude v skutocnosti velky svet optroti G2?Vsade pisu nieco ine?!!!
[Odpověz]

Titulek: hardware odpoved
Nick: (beliar) - neregistrovaný
Datum:2006-01-05 11:00:00
piranha bytes zatial nevie predpovedat g3 konfiguraciu pretoze este neprebehla optimalizacia enginu ale predpokladane naroky na optimalny beh uz vypustila..boli o trochu vyssie ako je tvoj komp ale ja osobne si myslim ze ti to bude v pohode stacit.. viac sa docitas v rozhovore na www.gothicz.net
[Odpověz]

Titulek: Hardware
Nick: (on..) - neregistrovaný
Datum:2006-01-03 11:00:00
Chtěl bych vědět hw nároky . Rozjel bych hru aspoň na střední detaily? Mám AMD Athlon 64 3000+, 512 mb ram a radeon x550 128mb.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (beliar) - neregistrovaný
Datum:2005-12-31 11:00:00
no tak sem s vasimi otazkami..len nedavajte otazky ktore su zodpovedane uz vo vianocnom rozhovore na www.gothicz.net
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %