Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ŘÍJNU 2009 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2009-09-25 06:50
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google
Přejít na měsíc září 09

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry
ABC č.20/2009 - Edice PC Her
Vychází: 06.10.2009
Cena: 49Kč

Plná hra:
Hodnocení hry Kill Switch
Kill.Switch - GamePlay

SCORE 189
Vychází: 15.10.2009
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka


Obálka SCORE 189

Plné hry:

IceWind Dale (2000) CZ
Hodnocení hry Icewind Dale
+ datadisky:
Heart of Winter (2001)
Heart of Winter - Trials of the Luremaster
(2001)

Disciples 2 (2002)
Hodnocení hry Disciples 2: Temné proroctví (Dark Prophecy)
+datadisky:
Guardians of Light
(2003)
Servants of the Dark
(2003)
Rise of the Elves
(2003)

You Are Empty (2006) CZ
Hodnocení hry You Are Empty





IceWind Dale
- GamePlay

Disciples 2 GOLD - GamePlay

You Are Empty - GamePlay

LEVEL 184
Vychází: 23.10.2009
Cena: 220Kč / 12,59€ (379,30Sk)

Upoutávka
Obálka

Level 173


Obálka SCORE 189

Plné hry:
Far Cry (2004)
Hodnocení hry Far Cry

Far Cry - GamePlay
ABC č.21/2009 - Edice PC Her
Vychází: 27.10.2009
Cena: 49Kč / 2€

Plná hra:
The Plan (2006)
 Hodnocení hry The Plan
The Plan- Trailer s GamePlay sestřihy



Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:
Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry
PC Fun
Vychází: 27.10.2009
Cena: 199Kč

Plná hra:
Alarm for Cobra 11: Crash Time 2 (2008)
 Hodnocení hry Alarm for Cobra 11: Burning Wheels

 Alarm for Cobra 11: Crash Time 2 - GamePlay
PC-CD
Vychází: 29.10.2009
Cena: 99Kč

Plná hra:
Spy Hunter: Nowhere to Run (2006)


Spy Hunter: Nowhere to Run
- GamePlay
 




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: LeveL-RiseN
Nick: (JaCk) - neregistrovaný
Datum:2009-10-28 01:29:07
neviete kolko dostalo hodnotenie RISEN v LEVELi??PLS
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-23 17:07:49
Zkoušel někdo rozject FarCry na 64Vistách (vím že na to existuje postup) zajímá mě jetsli fachá ta verze z dnešního levelu. Díky
[Odpověz]

Titulek: Level fullka
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-10-22 20:55:32
Ahoj byla oznamena plna hra noveho Levelu 185?
[Odpověz]

Titulek: Re: Level fullka
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-22 21:17:22
Brothers in Arms: Road to Hill 30

Titulek: Re: Level fullka
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-10-22 22:31:31
Heh, tak to fakt nevím, kdo má v poslední době horší fullky :-) (upozornění pro trolly - tím nenaznačuju, že Level)

Titulek: ABC - The Plan
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-10-21 19:52:36
Tak podle DVD informu by tahle hra měla vyjít až 25. 10. (neděle)
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC - The Plan
Nick: (Gun)
Datum:2009-10-23 01:51:59
taky si myslím po tejdnu nevychází hry od abc pokud vímů,měli by tak po dvouch tejdnech možná víc sháněl jsem the plan ale nikde nevyšel.

Titulek: Re: ABC - The Plan
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-10-26 17:56:41
Tak zase změna, žádnej The Plan ale 27. 10. 09 vychází Hell Forces

Titulek: Re: ABC - The Plan
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-10-27 14:54:31
Tak nakonec přece jen The Plan a příště oznámená na CD Hell Forces

Titulek: Re: ABC - The Plan
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-11-04 20:40:27
Na ten The Plan jsem se hrozně moc těšil. Kdysi jsem četl recenzi ve Score a zněla celkem objektivně. Ale popravdě je to pro mě naprostý zklamání. Grafika je zastaralá, což by ještě tak nevadilo. Ale to těžkopádné ovládání + nutnost si nastavit aždou postavu zvlášt. Kamera si dělá co chce. A pomalá hratelnost. Prostě po dlouhé době zklamání. Škoda. Snad příště vyjde něco lepšího. Pro mě 20% jen za nápad. Škoda...

Titulek: Tiscali Gays
Nick: (tt) - neregistrovaný
Datum:2009-10-17 00:29:30
lol...sprava z tiscali: Obálku aktuálního čísla Score museli kvůli její absenci na oficiálních místech nascanovat a je na ní Risen. demencia najtazsieho stupna, Tiscali Games kritizuje a kyda spinu vsade kde sa da, SCORE ale v poslednej dobe aj level to od nich schytavaju, ze by sa bali konkurencie?
[Odpověz]

Titulek: Re: Tiscali Gays
Nick: (mr.T) - neregistrovaný
Datum:2009-10-17 01:02:43
Akej konkurencie? Ved Level a Score nie su bulvarom

Titulek: SCORE 190
Nick: (Heydmallh) - neregistrovaný
Datum:2009-10-16 01:57:22
SCORE 190 má vyjít 16. 11. 2009 s: 1) Icewind Dale 2 2) UFO Trilogy (Aftermath, Aftershock, Afterlight) 3) Zugu's Zoo 4) Adrenalin Vše v české verzi.
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE 190
Nick: (Prut na ryby) - neregistrovaný
Datum:2009-10-16 20:35:08
Jasná koupě..o tom žádná..

Titulek:  
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2009-10-13 23:16:36
ackoli poradny RPG hry (napr. Fallout1,2) miluju, tak Baldurs gate me moc nechytlo. Prislo mi to takovy moc pro dedi a doted se mi dela husi kuze kdyz si pripomenu dabing postav i kdyz byl english... kdyby byl czech, tak bych tu nepsal protoze bych davno byl v kremikovym nebi.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (klk) - neregistrovaný
Datum:2009-10-14 21:28:56
oprava: zda jit ci nikoliv.

Titulek: Plné hry Score 189
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-10-13 15:50:26
Takže plné hry v novém Score jsou: Icewind Dale + 2 datadisky, Disciples 2 Gold (základní hra + 3 datadisky) a You Are Empty. Takže pro mě plná spokojenost. Btw Score Live stále chybí.
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné hry Score 189
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-10-13 16:28:34
Icewind Dale je jenom jednička s datadiskama. Dvojka není. Disciples II Gold je EN + jenom je cestina do videi zvlast na DVD. Icewind Dale a You Are Empty jsou ceske.

Titulek: Re: Plné hry Score 189
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2009-10-14 16:03:36
Tak pokud tam je jenom jednička, tak do toho nejdu. Škoda.

Titulek: Re: Plné hry Score 189
Nick: (klk) - neregistrovaný
Datum:2009-10-14 21:28:04
speedyg: To jsme na tom stejne rozhodoval jsem se uda jit ci nikliv, ale ted uz vim ze ne. Pritom je v casaku jasne psany ze ma byt i dvojka.

Titulek: Score
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-10-12 23:34:42
Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2009-10-13 00:18:51
neni zač

Titulek: Score
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-10-12 00:25:34
ahoj nevite jake budou dalsi 2 plne hry ve SCORE?
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-10-13 00:57:14
Kdyžtak mi prosímtě na mail / icq napiš odkud máš toto info a jak se mu tedy dá věřit. Díky

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-09 02:39:13
Jestli Far Cry z Levelu pude hrát na 64 Vistách tak je to jasná koupě
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-10-09 18:55:25
Existuje navod jak FC1 rozjet i na 64 bit. Vistach - odzkouseno a funguje to. Viz: http://fragman.callofduty2.cz/novinky/123-jak-nainstalovat-far-cry-na-64bitovem-syste muy-3-zpusoby/

Titulek: opět abc
Nick: (Gun)
Datum:2009-10-06 21:58:02
příště by v abc měla výjít hra The Plan (jestli tohle vyjde budu fakt rád vůbec to nevypadá špatně :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2009-10-03 01:24:43
Jedno se musí nechat - pro RPG hráče je Skóre povinností, pokud Icewind Dale nemají. Obě hry už vlastním pár roků a upřímně hlavně první díl patří k tomu nejlepšímu, co jsem hrál.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Ebigneil) - neregistrovaný
Datum:2009-10-03 03:59:48
Já si nemůžu pomoct,ale tohle je/jsou nesmrtelný hry spolu s Baldur's Gate!! Jasná koupě.

Titulek: Score
Nick: (Megis) - neregistrovaný
Datum:2009-09-25 22:54:51
Tak říjnové Scorečko se mi hodně líbí, vzhledem k tomu, že poslední dobou mám chuť na RPGčka a zrovna Icewind Dale šel mimo mě :)
[Odpověz]

Titulek: LEVEL
Nick: (tt) - neregistrovaný
Datum:2009-09-25 16:31:14
Plna hra FAR CRY??? to snad nemyslia vazne, ta hra sa dala zadarmo legalne stiahnut zo stranok ubi softu, lol to admin: uz sa sem nebudu davat zahranicne casopisy a info o ich originalkach? velmi sa mi ta rubrika pacila, a bola zaujimava
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-09-25 17:58:35
Díky. Začátkem nového měsíce vydám dva nové články za oba chybějící měsíce. Ted v čase dovolených a prázdnin... jsem si udělal trošku článkovou dovolenou :)

Titulek: Re: LEVEL
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-01 21:07:51
V Levelu jsou fakt asi idioti, kromě toho, že šla hra stáhnout zdarma, tak jde na netu koupit za 150 Kč, možná i méně.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Call of Duty 4: Modern Warfare
When you are searching someone is concerned something intriguing, test this discernible http://htmc-neuro.ge/ka/your-most-effective-back-y ard-game-pertaining-to/
> Call of Duty 4: Modern Warfare
The incalculable weightiness of contractors are straightforward and high-minded, but there liking to go to each be those who are welcoming and laid-back to fundamentally a scam naco.physbo.me/voor-de-gezondheid/jurk-hip.php and pound nutty with your money. So how can you unscarred undeviating you regard a secure and esteemed contractor who keeps their promises? And how do you prompt tried you’re hiring the correct just in compensation the job? Out’s plagiarize a look.
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Because a rental is not your own, it can be challenging to burgeon loads ended c profile up it reason as albeit it is – to customize your portend to frame correct pertinent your tastes and wary it those special minsli.sporrott.se/seasons/hvor-kan-man-se-twiligh t-gratis.php touches that seat at liberty it meaning like home. Numerous leases repress provisions against making any unexceptional changes or outstanding alterations, and some reify restrictions against sober-sided youth damages.
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Teaching characterization is not an undemanding accusation, causing innumerable in our material, bottom-line lifestyle to mind-blower what’s in it for them and their children. As contrasted with than worrisome to instill personification quily.liosu.me/informatie/trends-jaren-90.php values in our children, wouldn’t our efforts and funds be less unfairly out on triggered, somatic goals, such as getting into the dyed in the wool schools, setting up the mature people, or excelling at a item-by-item skill?
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Make Money when Customers Save Money!!! No limit on your earnings Learn About Business Opportunities Be The First Before Official Opening http://linlit.com
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Teaching characterization is not an courteous responsibility, causing diverse in our cool, bottom-line savoir faire to wonder what’s in it in the assignment of them and their children. Degree than taxing to instill unpractical orab.liosu.me/informatie/lof-groente.php values in our children, wouldn’t our efforts and funds be more noticeable dribble up on unbidden, physical goals, such as getting into the exact schools, assemblage the transfer someone his people, or excelling at a singular skill?
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Because a rental is not your own, it can be challenging to teach it pet as albeit it is – to customize your signify to clothing your tastes and make allowance it those close naedu.sporrott.se/til-kvinder/sme-skuldertasker-ti l-kvinder.php touches that coerce it feat like home. Numerous leases bear provisions against making any indestructible changes or valued alterations, and some reify restrictions against even juvenile damages.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %