Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aktuality > Jak opravit problém s ICQ pokud se nechce načíst Contact list ?!

> Datum vydání: 2006-09-12 22:09
> Autor: Braveman
>


Edit: 3.10.2008 - "Zdravím, žádnou paniku, na našich serverech s databází nastal problém. Čekáme na nový server. Děkuji za porozumění. Váš Benzer a ICQ Team."


 

Edit 2.7.2008 - Pokud Vám nefunguje ICQ v těchto dnech, je to tím, že firma AOL přestala podprorovat ICQ verze starší než ICQ6, takže aby Vám ICQ fungovalo je nutné nainstalovat si jeho nejnovější verzi.



Pokud se nemůžete dostat na váš ICQ účet je to tím, že někdo z vašich kontakt listů používá (zřejmě) Trillian, který vám to zasekává – řešení je následující :


Krok 1 : Nainstalujte si QIP z adresy http://qip.ru/
Krok 2 : Nalogujte se přes program QIP na Váš ICQ účet
Krok 3:  Otevírejte jednotlivá okna s uživateli, kteří jsou online a pozorujte jejich ikonky
Krok 4:  Jakmile na jedné bude ikona „ARMY OF ME“ (jako tady: http://www.hodnoceniher.cz/upload/clanek/265.jpg), napiště mu, že jeho klient není v pořádku ptž tenhle všem jeho kámošum co mají ICQ 5.1 ho zasekává
Krok 5: napište mu ať si znovu změní ikonu za jinou, on sám o žádném nápisu ARMY OF ME netuší
Krok 6: Spusťte vaše ICQ, nyní už by mělo být vše v pořádku.

jestliže ne :
Krok 7: Znovu se nalogujte přes program QIP
Krok 8: Smažte "postiženého" uživatele z vašeho contact listu (případně si ho ještě přidejte mezi ignorované)
Krok 9: Spusťte vaše ICQ, nyní už by mělo být vše v pořádku. Jestliže ani toto Vám nepomohlo, je velice pravděpodobné že "infikovaných" přátel máte v contact listu více.

Myslím, že prozatím jenom tohle je řešení, ale jist si tím nejsem :-[





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ----
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-26 21:32:46
znam heslo i mail...ale pořád se to načítá klidně hodinu ale nespustí se..... jo a tamto --> tak eště to umět udělat....:)
[Odpověz]

Titulek: problem ze psanim na ICQ
Nick: (hohy00) - neregistrovaný
Datum:2010-09-27 23:52:48
cus lidi ja nemuzu psat do ICQ do ty listy co je tam a nevim cim to je v nastaveni nic skrze psani nic neni mozna mam v pc vir ale nevim jakej antivirak mam nato pouzit zatim se mejte a napiste mi hohy00@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Nový kontakt
Nick: (Zdeněk) - neregistrovaný
Datum:2009-05-05 21:34:32
Včera jsem si stáhl ICQ a instaloval vše v pohodě ale problém nastal když jsem chtěl si udělat nový učet prostě se otevře tabulka a je tam jen ta kytka pak zmizí a už to nic neudělá prosím o radu
[Odpověz]

Titulek: JABBER
Nick: (Nekdo) - neregistrovaný
Datum:2009-03-09 16:36:27
Vidíte jak jste závislí na podpoře od serveru icq?Přejděte na decentralizovaný jabber kde vám může být jedno že někde v horní dolní spadl server a vy můžete vesele kecat dál! http://jabber.undernet.cz/index.html
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (RICHARD HNIK) - neregistrovaný
Datum:2009-03-09 13:17:21
nejde mi icq-387042059.píše to došlo k chybě.hnik.r@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: z prava do leva!!!
Nick: (červinkaa12) - neregistrovaný
Datum:2009-03-08 01:02:22
už pár dní mi blbne icq a to tak že když chci psát tak mi to nepíše zlůeva do prava jako normálně ale píše mi to z prava do leva prosím poradtě jak to mám opravit dík moc všem předem za pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: z prava do leva!!!
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-03-08 06:06:56
Zkus jít do nastavení -> Zprávy a soubory -> Výchozí směr textu: nastav zleva doprava.

Titulek: problémy s icq
Nick: (šelma) - neregistrovaný
Datum:2009-02-05 01:36:32
dobrý den,chci se zeptat v poslední době mi padá icq 6.5 nevím čím to je?přitom skyp mi funguje.po každých asi půl hodině mi buď naskočí sám nebo to musim udělat sama a občas se to nepovede.prosím o radu
[Odpověz]

Titulek: NEFARA mi ICQ?!?!?!?!?!?!?!?!?!:-!
Nick: (petanecek) - neregistrovaný
Datum:2008-05-15 00:29:34
zdarec.... mam icq 6 a POKAZDE kdyz ho zapnu tak po chvilce se mi ukaze tabulka "icq library"atd..... sou tam moznosti odesilat nebo neodesilat skousel sem oboje a ho*** to pomohlo sem uplne nas***ý z toho bo icq 6 je nejhezčí icq a qip je uplne hnusny.... pls poradte mi co mam delat
[Odpověz]

Titulek: nejde mi přihlasit se
Nick: (qip) - neregistrovaný
Datum:2008-05-06 22:28:16
dobry den mužu se zeptat proč se nemužu dostat na muj učet na icq, qipu ani meebo.cz?? na qipu mi to hezi učet je dočastně nepřistupny skuste později děkuji spěcha to qip
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde mi přihlasit se
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-06 22:45:32
To může zapříčinit spusta faktorů, ICQ síť ale mmntálně jde. Je možné že se do kompu dostalo nějaké svinstvo v podobě spyware/adware které je potřeba odstranit pomocí programu Ad-Aware.

Titulek: Re: nejde mi přihlasit se
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2009-08-14 12:58:30
mám stejný problém jako ty.. vyřešil jsi to ?

Titulek: icq5 sux
Nick: (huhly huhly) - neregistrovaný
Datum:2006-11-10 13:58:33
.......je to chyba microsoftu, maji chybu v knihovne ktera zpracovava obrazky, miranda kvuli tomu pouziva vlastni knihovnu, icq pouziva chybnou systemovou. jde o to ze ty mas avatar a ten avatar se ulozi na icq server, jenze je tam nekdy dlouho a poskodi se a to je ten problem, na poskozenym obrazku to shodi program. takze rada zni, tem kterym pada icq prejit na treba mirandu a maj po problemech
[Odpověz]

Titulek: Řešení problému
Nick: (mmachon) - neregistrovaný
Datum:2006-11-05 03:24:30
Dneska jsem nechtěně způsobil mnoha lidem ze svého seznamu to, co tu většina z vás popisuje - zacyklil PC. Abych nezapomněl, používám Mirandu IM v. 0.4.0.3, takže pokud začne někdo z Vás odpadávat z ICQ, pátrejte po známém ve Vašich kontaktech používajího kecálka ze série Miranda. Z několika internetových diskuzí jsem se dočetl, že pomůže smazání (nahrání nového) vlastního avataru (toho obrázku, co se ukazje u většiny uživatelů ICQ - housenka, různé obličeje či fotka). Jak už to tak bývá, mně tato rada nepomohla Dále jsem se pokoušel smazat všechny údaje na svém profilu přes stránku www.icq.com - ani tudy cesta nevedla. (Uvádím to zde, protože někomu by to třea mohlo k něčemu pomoct.) Odpoledne jsem již ze zoufalosti začal zkládat nový ICQ účet a připravovat se na nejhorší - odeslat všem lidem z mého contact listu moje nové číslo. Naštěstí jsem v polovině rozesílání narazil na jeden zajímavý příspěvek, který radil stáhnout si Miranda Welldone Pack , najdete ho na adrese http://hulan.cz/download/MirandaIM_welldone_pack_1. 2.8.exe . Po stažení si prostřednictvím programu, NIKOLIV prostřednictvím ICQ webu přepište (nebo smažte - uložte - napište - a znovu uložte) všechny údaje ve Vašem ICQ profilu (i když vypadají jakoby jim nic nebylo) a smažete avatar (poté si ho můžete znovu nahrát, ovšem musíte si být jistí, že není závadný). Od této doby by se nikomu z vašeho seznamu nemělo stávat, že by byl po vašem připojení do ICQ či při doručení vaší zprávy vyhozen ze sítě ICQ a CPU by bylo na 100% . Pokud by problémy přeci jen přetrvávaly, požádejte ho o smazání vašeho kontaktu a novou autorizaci. Jaký z toho plyne závěr? Mně pomohlo smazání avataru a přepsání veškerých osobních údajů přes program Miranda IM Welldone, takže nyní můžu jít spát s čistým svědomím, že se moji přátelé mohou opět svobodně připojovat Pokud tedy jste jedním z těch, co jsou vyhazováni, vytipujte si uživatele Mirandy a zašlete mu tento příspěvek, jste - li ve stejné roli jako já, víte, co udělat pro spokojenost obou stran Good Luck PS: Rada pro odpadávající uživatele Mirandy : Vypnětě Mirandu a smažte složku ICQ V C:Program FilesMiranda , ve které jsou uchovávány Avatary Vašich známých a v nastavení Mirandy zakažte jejich podporů,nemělo by tak docházet ke stažení
[Odpověz]

Titulek: problém ale pokračuje
Nick: (Kuchtik) - neregistrovaný
Datum:2006-10-12 16:34:47
jeden probem ale zustava, sice uz me to funguje,ale probem je ve me, nemuze proste za zadnou cenu zmenit ikonku u sveho ICQ, vůbec nevim, co s tim, pravdepodobne je to chyba na serveru, kde je ICQ databaze.
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %