Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ZÁŘÍ 2009 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2009-08-27 17:35
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google
Přejít na měsíc srpen 09

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č. 18/2009 - Edice PC Her
Vychází: 01.09.2009
Cena: 49Kč

Plná hra:
GTR (2005)
Hodnocení hry GTR

GTR - Gameplay

SCORE 188
Vychází: 17.09.2009
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

Level 173

Plné hry:

Wizardry 8 (2001) CZ
GameRankings.com = 85%

Gooka 2: The mystery of Janatris (2004) CZ
Hodnocení hry Gooka 2: The mystery of janatris

Karibská krize (2005) CZ
Hodnocení hry The Day after (Karibská Krize)


Vivisector: Beast Inside (2006) CZ
Hodnocení hry Vivisector: Beast Inside



Wizadry 8
- GamePlay

Gooka 2 - Německý videotest hry

Vivisector: Beast Inside - GamePlay

ABC č.19/2009 - Edice PC Her
Vychází: 15.09.2009
Cena: 49Kč

Plná hra:
Overclocked: Příběh násilí (2008)
Hodnocení hry Overclocked
Overclocked - GamePlay

LEVEL 183
Vychází: 25.09.2009
Cena: 220Kč / 12,59€ (379,30Sk)

Upoutávka
Obálka

Level 173


Plné hry:
Devil May Cry IV (2008)
Hodnocení hry Devil May Cry 4 (PC)

Devil May Cry 4 - GamePlay



Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:
Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Kill Switch
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2009-10-01 20:31:40
Vyšlo to, nebo ne? Nikde jsem to zatím nepotkal, tak ať vím, jestli se mám dívat i jinde, nebo si nemusím dělat vrásky...
[Odpověz]

Titulek: Re: Kill Switch
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-10-03 21:05:32
podle nám dostupných informací 20.číslo ABC edice her nevyšlo ve stanovený termín. Poslední informace poukazují na vydání tohoto čísla 6.10

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-24 17:06:29
Takze v Leveli 184 bude plna hra Far Cry
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2009-09-24 17:48:20
To jako fakt????Tak to teda nic extra bych rekl...

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-25 02:35:53
Far Cry 1? Tak to je dost ubohy to si raději koupím v shopu za 199kč a ještě ušetřim.

Titulek: Re:  
Nick: (OGLoc) - neregistrovaný
Datum:2009-10-05 02:46:35
V E-Shopu za 199 a ušetříš? + poštovný a balný...? V Levelu k tomu máš spoustu dalších věcí (samotný časopis, za kterývlastně platíš, video dvd a další bonusy)

Titulek: Re:  
Nick: (Lukas K) - neregistrovaný
Datum:2009-10-08 22:47:47
Tak Far Cry jistě své kvality mé, ale upřímně, kdo ji nehrál, nebo nemá doma? S hrami do PC magazínů je to těžké, nedá se zavděčit všem, i když já bych teda taky radši něco jiného.

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-09-23 18:24:57
Ale je pravdou, ze jeden z prilozenych obrazku je skutecne ze "dvojky", urcite do Scorka znovu pujdu. Hlavne abych to rozjel na Vistach, ale snad ano.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Drake) - neregistrovaný
Datum:2009-09-24 18:46:46
Ve Score na stránce 74 píšou, že by měli být oba díly.

Titulek: score
Nick: (Gun)
Datum:2009-09-22 20:20:19
nevíte co bude příště ve score nebo je zase utajení...
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-09-22 21:03:20
IceWind Dale + datadisky ... v brzké době nahodím info k říjnovým časopisům včetně scanu s oznámením.

Titulek: Re: score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-09-22 21:53:41
Bude skutecne ID 1+2+datadisky a ne jen jednicka? Odkud to mate?

Titulek: Re: score
Nick: (Gun)
Datum:2009-09-22 22:31:06
dík :)

Titulek: Re: score
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-22 23:28:00
pro 777: Je to napsané přímo ve Score 188...

Titulek: Re: score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-09-23 17:58:39
Pak jsem asi slepy a nebo neumim cist mezi radky, ale ja na posledni strance Score ctu jen o ID, ale o druhem dilu ani zminka + v nadpisu "Příště 4 plné hry, jeden datadisk a jeden datadisk k datadisku" - jak vis, ze to bude druhy dil?

Titulek: Re: score
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-24 12:02:25
Podle informací ze Score fora to budou oba díly + datatisky. Jak moc je to reálné, už nechám na Vás, ale je to dost pravděpodpobné. Ani komplet kolekce není žádný extra terno, ale pouze první díl by byl totální propadák

Titulek: Re: score
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-24 21:13:03
Je to na str. 74.

Titulek: Devil May Cry 4 - Super!
Nick: (bitskull) - neregistrovaný
Datum:2009-09-21 17:01:57
Konecne nejaka novejsi hra co i slusne vypada! Po dlouhe dobe beru Level :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Devil May Cry 4 - Super!
Nick: (Jiri) - neregistrovaný
Datum:2009-09-21 23:00:24
Az na to udajne ovladani, proste konzolovka.

Titulek: Re: Devil May Cry 4 - Super!
Nick: (bitskull) - neregistrovaný
Datum:2009-09-29 19:56:03
Stejne tak jako je na nektere hry idealni klavesnice a mys, tak je na nektere idealni gamepad ;)

Titulek: Re: Devil May Cry 4 - Super!
Nick: (Jiri) - neregistrovaný
Datum:2009-09-29 20:53:53
Spise nutny nez idealni.

Titulek: Re: Devil May Cry 4 - Super!
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-10-01 10:13:46
V tomhle případě se opravdu jedná o nutnost, hra je na klávesnici z vlastní zkušenosti prakticky nehratelná. Jsou na to dva pohledy. 1) Tak si holt člověk koupí gamepad - no co, nějaký gamepad jde sehnat třeba za 4 stovky (osobně mám gamepad i s vibracema za cca 250Kč a bohatě to na občasné hraní stačí), takže to zase taková trága není. 2) Kdyby Capcom trochu (fakt jenom trochu) zapracoval na optimalizaci, tak udělá ovládání kamery myší a podle mě by bylo ovládání vyřešený (dokážu si takhle z hlavy i dost živě představit, jak by to krásné fungovalo).

Titulek: Zlodějina?
Nick: (Radim) - neregistrovaný
Datum:2009-09-18 16:16:42
Level č. 171 - 148 stran Level č. 181 - 116 stran Hlavně nenápadně!
[Odpověz]

Titulek: Re: Zlodějina?
Nick: (Blind Guardian) - neregistrovaný
Datum:2009-09-18 21:08:13
level 171 179,- Kč a level 181 219,- Kč zlodějna? slabé slovo

Titulek: Re: Zlodějina?
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-19 20:50:39
Nojooo, ale cenu každej mohl zaregistrovat při koupi a rozhodnout se, zda chce koupit časopis, nebo ne. Obsah stran hned tak člověk nezjistí.

Titulek: Re: Zlodějina?
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-20 18:42:51
Přesný počet stran ne, ale nedávno jsem vzal v trafice do ruky Level, a i pouhým potěžkáním bylo snadné poznat, že je výrazně tenčí než býval.

Titulek: Score - plné hry č. 189
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-18 02:25:26
Podle informací na foru Score bude další fullka "Icewind Dale se všema datadiskama". Mnooo, jestli se jedná o kolekci ID1+2+všechny datadisky, tak proč ne, ale Score znatelně ztrácí vzhledem k cílové skupině, na kterou se zaměřuje.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2009-09-19 01:43:51
Me se Score naprosto trefilo do vkusu...skoda jen ze Ice windy a wizardry mam uz 5let doma

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (napakorto)
Datum:2009-09-19 16:36:50
Údajně by to měla být kolekce ID1+2+všechny datadisky, ale uvidí se za měsíc a otázka je, zda to bude v originále či i s češtinou

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-19 20:53:55
No právě - hry jsou to skvělý, ale přece jenom už starší a lidi, kteří o ně měli zájem, je už dávno mohli koupit za pár kaček. Takže pro koho je Score vlastně určený?

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-22 15:40:00
No pokud by ty hry šly bezproblémově pod XPčkama v rozlišení alespoň 1280x1024, tak bych si je z nostalgie koupil. Hrál jsem je velmi velmi dávno a dobře jsem se tenkrát bavil, ale přiznejme si jsou mooooooc staré, nemůžou obstát v konkurenci her jako Gothic, Oblivion, Fallout3 nebo blížících se novinek Risen, Gothic 4, ... Ale počkejte si na vyjádření Mynnyho, ten nám všem určitě vysvětlí, proč Skore vydává jednu obstarožní hru za druhou. Prostě Score je úplně neschopné sehnat pořádnou novější hru, tak vytahuje sice dobré, ale notně přestárlé hry pro nostalgiky.

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-22 22:48:11
u člověka, pro kterého je hlavním kritériem rozlišení, by bylo vysvětlování zbytečné :-)

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-23 17:37:16
No to ses ukázal ty chudáku, nikde jsem nepsal, že je pro mě rozlišení tak důležité. Jen bych uvítal, aby hra byla optimalizovaná, měla něco nového, co by zpřijemnilo opětovné hraní po těch letech, tak jako například Fallout s možností hrát s hi-res packem a mnoha mody. Prostě nejsi schopen nic vymyslet, tak napíšeš takovou blbost. Anebo je to prostě o Score pravda, ale museli by tě mučit, abys to přiznal. Chudáku.

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-23 20:17:08
Ani na mučidlelch bych nepřiznal, že Score není the best a the most ubercool záležitost, jsem fanatik, blablabla...A vůbec nechápu, co řešíš, jestli se ti Score nelíbí tak si ho nekupuj, já Icewind Dale nemám, takže si ho rád zahraju a takových nás možná bude víc.

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-24 11:57:46
Pánové, Vaše problémy bych chtěl teda mít..:-)) Pro upřesnění - ID1 pojede pouze v základním rozlišení, od datadisku Heart of Winter výše lze použít Widescreen Mod, který Vám nastaví požadované rozlišení. Nevím, jestli to bude součástí Score (licenční podmínky?), ale pokud nejste schopní si toto stáhnout z internetu, tak je to částečně Váš problém. Pohybujeme se půdě starých her, takže nelze čekat nějaké zázraky.

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2009-09-24 13:40:25
Jenom doufám, že tam bude i ten druhej díl, neb jedničku jsem svýho času koupil komplet za 49.

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2009-09-26 18:38:09
Je to do jiste miry pravda co tady psal clovek nahore, saga ID to uz je opravdu starickost, a i kdyz ve sve dobe to byly a i stale dozajista jsou kvalitni hry, preci jen jsou to jiz hry hodne za zenitem, zajimalo by me, jestli to vubec bude chodit korektne na dvoujadru a dej boze na Vistach...Myslim, ze takovy Legend: Hand of God nebo alespon Loki by byl vice na miste. No, kazdemu co jemu jest a necht hraje potazmo kupuje co jemu samotnemu se libi.

Titulek: Re: Score - plné hry č. 189
Nick: (Lukas K) - neregistrovaný
Datum:2009-10-08 22:52:11
Pravda, taky již nějaká týden vlastním oba díly. Každopádně mi plné hry Score přijdou zajímavější v posledním roce, nežli v Levelu a to je škoda. :(

Titulek: Score
Nick: (Krtecek) - neregistrovaný
Datum:2009-09-17 17:58:45
Sehnali jste dneska na stancich Score? Zda se mi, ze zase "dodrzeli" datum vydani :)
[Odpověz]

Titulek: Staré časy
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-16 20:14:37
Score jede na staré dobré pecky a fláká jednu klasiku za druhou - což mi osobně vyhovuje, ale obávám se, že podobných exotů mezi námi moc není. Jako milovníka klasických RPG mě ale Score značně potěšilo, na druhou stranu Level si tenhle měsíc taky nenechám ujít, Devil 4 nabízí slušnou porci zábavy.
[Odpověz]

Titulek: abc
Nick: (Gun)
Datum:2009-09-16 19:34:53
opět dali něco jiného dnes jsem si ho koupil a byl tam overlocked...
[Odpověz]

Titulek: Re: abc
Nick: (Gun)
Datum:2009-09-16 21:05:57
ne spletl jsem se jmenuje se overclocked mám tušení že overlocked taky existuje

Titulek: Re: abc
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-09-16 23:16:23
a já Ti opět děkuji za info ... přepsáno

Titulek: score a level
Nick: (Gun)
Datum:2009-09-15 20:38:47
mě se zdá že score dává poslední dobou staré hry no a level zas novější ale vždy jen jednu tento měsíc smůla nic nekupuju...
[Odpověz]

Titulek: Zbylé fullky u Score
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-14 16:23:13
Plné hry: Wizardry 8, G.ooka 2, Karibská Krize + ten Vivisector Pro mě, co se týče plných her, zklamání. Čekal jsem o mnoho víc. Ale časopis, jako vždy, velmi kvalitní. PS: Proč je zakázane slovo "G.O" (bez tečky)?
[Odpověz]

Titulek: Re: Zbylé fullky u Score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-09-14 18:06:09
díky za info, za chvíli doplním... Co se týče zakázaného slova ... před pár týdny jsme tu měli případ kdy nám jeden z návštěvníků spamoval diskusi udajným poskytnutím cheatu výměnou za zaslanou SMS (pokud by ale někdo SMS poslal , nejen že by přišel o nemalé peníze ale také by se žádný cheat nedozvěděl.) Proto jsem zablokoval všechna slova která používal. Zkusíme vymyslet ještě trošku jiný systém blokování takových slov, snad během dneška by již mohl být nasazen.

Titulek: Re: Zbylé fullky u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-14 18:19:52
Taky velké zklamání, s Levelem nelze srovnat.

Titulek: Re: Zbylé fullky u Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-14 21:08:07
Škoda, to je opravdu slabé kombo. Wizardy 8 by někoho mohlo hodně bavit, ale mě by asi nesedlo.

Titulek: Re: Zbylé fullky u Score
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-14 23:10:02
Je to škoda, ale mě hry z roku 2001 a níž nebaví. Vadí mě u nich, že např. bojiště bývají rozdělena do jakoby políček, taky že hry jsou v nízkém rozlišení, nebo běži rychleji než mají, anebo je prostředí kostičkované. Třeba takový Fallout 1,2. Ta hra může být skvělá, ale mě odrazuje právě ta "políčková" hratelnost. U her ve jako je třeba Heroes 3, Commandos a nebo typu Mario mě to nevadí. A u cílové skupiny čtenářů (9-16), jimž je Score určeno je to myslím podobně (až na pár vyjímek). Proto je lepší dávat méně známé, ale novější hry. Úspěšné gamesy většinou už hráči mají koupené. Je to asi tím, že jsem namlsaný hrami typu Crysis. A na těchto hrách jsem nevyrůstal (měl jsem do svých osmi let počítač jen s pár hrami {PoP 2D, Lotus, Hexxagon, Lyze + pár dalších}) Toť můj názor.

Titulek: Re: Zbylé fullky u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-15 18:45:49
Wizardry 8 by někoho mohlo bavit, ale kdyby ho dali jako fullku tak před 4-5 rokama.

Titulek: Re: Zbylé fullky u Score
Nick: (kefirr) - neregistrovaný
Datum:2009-09-15 20:00:00
byly doby,kdy jsem si kupoval oba časáky..ted koukám v score vymetají šuplíky a v levelu bude hra se zmršeným ovládáním,škoda,že k němu nebudou přibalovat gamepad..takže si radši pořídím za 199 Stalkera i s pokračováníma za 199, ještě ušetřím těch 22 korun plus nervy s devilem..

Titulek: Score
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-09-10 20:06:31
nejsou zname dalsi fullka u Score??
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-10 22:13:04
nejsou, prý to musíme vydržet :-) na Vivisector se docela těším, jedna z budgetovek za 199Kč, o kterých jsem občas v supermarketu uvažoval...

Titulek: plné hry score
Nick: (Gun)
Datum:2009-09-10 22:25:48
no já hry jako je právě Vivisector moc nemusím doufám že tam dají lepší hry aspoń pro mně.

Titulek: Re: Score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-09-10 23:06:10
Mynny: Tak to jsme na tom stejne :) Hral jsem kdysi demo a byla to docela sympaticka budgetova FPS, ciste na to si trochu zase zastrilet jak delana, tak proc ne...

Titulek: Re: Score
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-12 15:43:39
Souhlasím s vámi. Je to zajímavá budgetovka. Určitě si ji zahraju. Ale přesto doufám, že to bude až 2 (nebo i 3) fullka. Snad má Score nějaké eso v rukávu :).

Titulek: Re: Score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-09-22 04:59:41
Takze beru zpet, to jsem snad hral tehda v ramci dema nejakou jinou hru - hral jsem "to" dnes asi 3 hodiny a co toto jako ma byt to opravdu nechapu - koridor, v ramci nehoz vzdy po case hra hrace uzamkne v urcitem miste (arene), kde musi vystrilet ze vzduchu se najednou zcista jasna objevsi skupinky nepratel nez ho hra zase po vystrileni pusti dal...Neuveritelny, nelogicky a prihlouply gameplay a to i na pomery budgetove strilecky. Pokud nekdo kvuli Vivisectoru uvazuje o koupi Score pak urcite nedoporucuji, tohle cecko za koupi urcite nestoji.

Titulek: Re: Score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-09-22 05:07:54
A tahle hra vysla 2 roky po vydani D3, HL2, Far Cry - neuveritelny...

Titulek: ss
Nick: (From FB) - neregistrovaný
Datum:2009-09-10 15:32:49
Z obsahu 188 vybíráme: recenze Wolfenstein, velká reportáž z Gamescomu včetně monstrózního hands-on Zoomu Diablo 3, jednou z plných verzí bude Vivisector: Beast Within!
[Odpověz]

Titulek: SCORE
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 20:49:21
Fakt vychazi score 12.9.???
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-09-08 02:14:25
ne-e, opraveno :)

Titulek: rozsudek level vs score
Nick: (Soudce) - neregistrovaný
Datum:2009-09-06 21:29:45
Pánové... rozdíly cena level 220 score 200 plné pc hry level 1až2 score 3až4 score jich má víc level mín ale level je má o to kvalitnější a ne jako score které se občas opičí po levelu s plnýma pc hrama a nebo přiloží několik let staré hry který už všichni maji a časopis souhlasim score má navrh s obsahem: recenze...závěr vítězem je pro mě level a myslím že i pro většinu z Vás,protože lidi se zaměřují hlavně na plné pc hry.Hlavně nyní když level nasadil velkou latku a score nestačí.Uvidíme...Score neodsuzuji ale jestli něco nevymyslí tak ho konkurence totálně potopí.Děkuji za přečtení a pište názory.Sbohem
[Odpověz]

Titulek: Re: rozsudek level vs score
Nick: (Tojefuk) - neregistrovaný
Datum:2009-09-06 23:28:05
námitka pane soudce!Od té doby co se level zdražil 20kč,se Score prodává čím dál líp.Takže nevim kdo koho potápí...

Titulek: Re: rozsudek level vs score
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 00:56:42
To je na debatu - podle mého se ty výsledky dost přelévají právě podle nasazených plných her. Vezmu-li třeba aktuální číslo, tak Level má slušnou akci Kane&Lynch - hrát se to určitě dá, ale že by to byla nějaká pecka, to zase není. Score má Europa Universalis a Fallout Collection - čili pokrývá segmant strategií a RPG (sice starší RPG, ale zase v jednom balíku a optimalizované pro Win). Když se má potom člověk rozhodnout (vynechme variantu, že koupí oba časopisy), tak se nejspíš rozhodne podle preferovaného žánru. Přeloženo do češtiny - miluju-li strategie, Level si koupím těžko. A vice versa s 3D akcema. Spíš by bylo zajímavější, kdyby byly někde zveřejněný skutečný prodeje Level vs Score, člověk by si mohl udělat obrázek. Zvýšení ceny se u běžného člověka neprojeví, projeví se ale třeba u studentů, kteří si škudlí každou korunu, aby si mohli koupit časák. Na druhou stranu - 20Kč je směšný rozdíl.

Titulek: Re: rozsudek level vs score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 01:37:38
je fakt, že 20kč není nic, co by mělo rozhodovat, ale často jsou hry přidávané k Levelu (Battlestations Midway nebo aktuální Kane and Lynch) v e-shopech právě za cenu mírně pod dvě stovky, takže pokud stojím pouze o konkrétní hru, koupím ji radši za 199Kč bez Levelu, než za 219 s ním. Já jsem proto zdražení Levelu uvítal, zvyšuje se tím šance, že bude pro mně zajímavá hra v e-shopu levněji :-)

Titulek: Re: rozsudek level vs score
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 02:13:04
Upřímně Level jsem si koupil po delší době a byl to takový okamžitý nápad(občas se mi to stává). Akce osobně moc nehraju, ale když už nějakou takovou hru, tak ujetou (Psychonauts byli skvělí, ale ty už jsem měl bohužel z dřívějška). Trošku lituju, protože jak píšu níže, s hrou jsou značný problémy a musí to člověk řešit pomocí různejch ptákovin (starý drivery apod.).Nic, co bych nedělal už dřív, ale stejně to u fullky z časáku trochu leze na nervy.

Titulek: Re: rozsudek level vs score
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2009-09-08 12:47:26
Osobně kupuju tyhle časáky jen podle plných her a když jsem se nedávno koukal na to, co mám doma, tak musím říct, že SCORE jednoznačně vede. Nějak mě ty "pecky" u LEVELu neberou... Takže s tím rozsudkem bych to zas tak jednoznačně neviděl.

Titulek: Kane&Lynch
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-06 05:16:57
Tak nevím, nevím, koupil jsem Level a zatím jsem mírně iritovanej. Jednak jejich fullka vyžaduje připojení k Internetu, což se mi už z principu nelíbí a podle všeho vznikají problémy s přihlášením a ověřením hry (viz forum Levelu).
[Odpověz]

Titulek: Re: Kane&Lynch
Nick: (Tojefuk) - neregistrovaný
Datum:2009-09-06 15:23:32
tak to je pěkně napikaču:(

Titulek: Re: Kane&Lynch
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-06 16:18:56
Pripojeni k internetu pro singl hra nevyzaduje, pouze pro multiplayer!!

Titulek: Re: Kane&Lynch
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 01:01:36
Pravda, zmátlo mě, že hra po mě chtěla připojení k Windows Live při startu

Titulek: Re: Kane&Lynch
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 01:54:39
Apropo, ještě k odladěnosti hry - vím, že to není tak úplně vina Levelu, přesto když tak pročítám fora, protože mi hra neskutečně trhá (Phenom/HD4870), tak si říkám, jestli by časáky neměly věnovat výběru fullky více pozornosti a dávat jenom hry odladěné (mluvím obecně a nejenom o Levelu). Obecně hry od Eidosu se podle všeho vyznačují několika nepříjemnými vlastnostmi (např. nesnášlenlivost s USB klávesnicí v tomto případě) a ne vždy je to ošetřené patchem.

Titulek:  
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2009-09-04 16:46:01
A to i Fallouty mě bavit někdy si zahraju a tesím se až bude u Score Fallout 3 +datadist to supr konečne si pak zahraju poslední díl Falloutu
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (winer12369)
Datum:2009-09-04 18:11:20
Tak to si hodně dlouho počkáš než u Score bude Fallout 3 a datadisky.

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 17:52:53
Je to tak, bohužel. U mě ale stejně navždycky bude vládnout "Skóréčko" :)

Titulek: hmmm
Nick: (Jajary) - neregistrovaný
Datum:2009-09-04 03:01:10
Myslím že Score by se nad sebou mělo opravdu hooooodně zamyslet.... Vím že Score vždycky píše že jejich hry sou legendy a tak, neříkám že to nejsou dobrý hry, ale kdybych se například teď měl rozhodovat mezi Kane and lynch a Fallout 1 a 2, myslímže málokdo by si vzal fallout... fallout 1 a 2 možná sou dobrý hry ale sou to prostě starý vykopávky kerý už milovníci tohodle typu her už mají roky v poličce.... A myslímže pokud se Score teďka nevytáhne s něčím fakt ultimátním tak ho Level s Devil May Cry IV asi navždy potopí.... Toť můj názor...
[Odpověz]

Titulek: Re: hmmm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-04 11:53:30
Ty sis nevšiml, že Fallouty jsou jen bonus ke skvělé a návykové strategii Europa Universalis III, kterou přemýšlivější část hráčů určitě ocení více než průměrnou střílečku (a má mimochodem díky své návykovosti tak desetkrát delší herní dobu)? Ale souhlasím s tebou, že proti DMCIV by to chtělo nějakou těžkou váhu...

Titulek: Re: hmmm
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-04 15:55:43
Promluvil věčný omlouvač Score - Mynny, EU III je asi tak návyková jako osina v zadku - jo zvyknete si na ni, je to možná dobrá hra pro malou skupinku osob, ale spíše je to hra, kterou skoro nikdo nekupoval, ani nastahoval z torrentů, tak ji aspoň vydavatel/distributor "uvolnili" do Score. Mynny by omlouval Score i kdyby dali do časopisu tu nejhorší hru na světě. Prostě konkurence- level je s Kane a lynch a Devil may cry zcela v jiné lize. Jsem zvědavý, co vytáhne Score.

Titulek: Re: hmmm
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2009-09-04 16:19:28
Sice par her u score me potešílo npř Fahrenheit,Mafia,Europa Universalis III jinak u Levelu jsou poslední dobu lepší hry jeden dva roky staré hry a to firem jako je BATTLESTATIONS: MIDWAY Výrobce: Mithis Games / SCI Vydavatel: Eidos PRINCE OF PERSIA: SANDS OF TIME (PC/PS2) Výrobce: Ubisoft Vydavatel: Ubisoft a Playman ta je sice z roku 2003 DEVIL MAY CRY 4 (PC/X360/PS3) Výrobce: Capcom Vydavatel: Capcom SCORE by mehlo dat taky najku super hru a souhlasím s Mynny i Jajary

Titulek: Re: hmmm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-04 19:57:57
Z celého tvého dlouhého postu vlastně vyplývá, že se ti EUIII nelíbila. Hodnocení 83,14% na Gamerankings z 28 recenzí ale jasně ukazuje, že se jedná o kvalitní hru. Já u ní strávil několik týdnů a chystám se ji znovu rozehrát, takže nejde o nějaké "omlouvání" Score, vždyť není proč ho omlouvat, přineslo vynikající a dost opomenutou hru jako už mnohokrát v minulosti (např. Vampire Bloodlines, Spellforce, Europe 1400: The Guild).

Titulek: Re: hmmm
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2009-09-04 20:40:18
Mě se líbila dyt to písu že par her u score me potešílo npř Fahrenheit,Mafia,Europa Universalis III Mynny?

Titulek: Re: hmmm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-09-04 21:26:10
To nebylo na tebe, ale na toho anonymního hrdinu nad tebou :-)

Titulek: Re: hmmm
Nick: (Gun)
Datum:2009-09-05 11:36:59
souhlasím s mannym včera mi půjčil kámoš starší score se hrou vampire bloodlines a musím vám říct že jsem si od téhle hry sliboval málo ale je fakt super a ještě ta čeština fakt dobrý

Titulek: Re: hmmm
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-05 22:47:54
Level, narozdíl od Score, nemá jednu podstatnou věc - téměř bezchybný časopis.

Titulek: Re: hmmm
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-09-06 05:24:51
2JohnCZ: Což je upřímně řečeno větší části lidí naprosto putna - rozhodují plné hry, nikoliv kvalita časopisu (posuzuji mainstream, nikoliv hardcore jádro, které je na jednotlivé časopisy nabalené)

Titulek: Re: hmmm
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-09-07 17:54:34
Překlep... Tohle byla reakce na diskuzi od Janary :)

Titulek: Re: hmmm
Nick: (Jajary) - neregistrovaný
Datum:2009-09-22 19:35:20
Souhlasím s JohnCZ, že score má časopis mnohonásobně lepší, to u mě bylo dlouhou dobu rozhodující, proto sem ho kupoval...

Titulek: level
Nick: (anonym) - neregistrovaný
Datum:2009-09-01 01:53:12
WoW ! Devil may cry IV ? u levelu... to je fakt mega :D, I´m so happy ! :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-08-27 19:50:19
Zdravím, nějaké předběžné info o fullkách? v casopise nic nebylo..
[Odpověz]

Titulek: SUPER LRVEL
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2009-08-27 19:33:12
Tak to je bomba level se vytah s Kane and Lynchem a ted Devil May Cry IV SUPER!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mike63) - neregistrovaný
Datum:2009-08-27 17:51:08
1. září vychází GTR
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-08-27 18:45:36
díky za info. Doplnil jsem to do seznamu, snad jsem se trefil do té správné GTR hry :)

Titulek: Re:  
Nick: (mike63) - neregistrovaný
Datum:2009-08-29 16:59:21
jo to je správně

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %