Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > LEVEL 180: Plný změn a s plnou hrou Prince of Persia na DVD

> Datum vydání: 2009-06-25 14:28
> Autor: Braveman / zdroj: level.cz
>



LEVEL 180:
Plný změn a s plnou hrou Prince of Persia na DVD


Neuběhl ani měsíc od posledního vydání LEVELu a už tu jsme s dalším herním nášupem. Dříve, než se vypaříte na prázdniny, jsme přispěchali s červencovým vydáním. Level 180, který mimořádně vychází již v úterý 30. června, přináší celou řadu změn!


 

Prince of Persia: Písky času na DVD
Legendární Princ z Persie se vrací ve svém prvním 3D dobrodružství. Ve hře vás čeká fascinující příběh, exotické lokace, souboje na život a na smrt. Odměnou vám budou krásné ženy. Plná hra na DVD je kompletně v českém jazyce včetně namluvení postav. V Levelu hra obdržela hodnocení 8.8/10.

 

Nové rubriky a bonusy
Spolu s novým šéfredaktorem Petrem Poláčkem přicházejí změny ve složení a obsahu rubrik. Nově se můžete těšit na hru měsíce, kterou lze lehce identifikovat podle obálky Levelu 180. Zcela nová je rubrika Reaktor plná komentářů, úvah a dalších pozastavení nad děním v herním průmyslu. Obměn doznaly i další části jako hardware či retro sektor časopisu. Jediné, co můžeme ještě napovědět, že změny budou pokračovat i nadále a máte se nač těšit. Uvnitř časopisu najdete rovněž několik soutěží, a také slevový kupon v hodnotě 200 Kč na nákup hry. Vyhrát můžete originálky Arma II plus vojenskou a airsoft výbavu v hodnotě 5000 korun, dále se rozbíhá soutěž o 10 handheldů PSP a 10 předplatných LEVELu. Více se dozvíte v červencovém Levelu.

 

 

 

 

 

Událost herního roku
E3 2009 z Los Angeles jste měli možnost sledovat online na našem sesterském Hrej.cz, ale herních událostí se uskutečnilo velké množství a ani na stránkách časopisu na ně nezapomínáme. Naše redakční výprava natočila desítky hodin materiálů, které čekají jen na to, až zasunete aktuální DVD přílohou do přehrávače. Ale tím není E3 smetena za stolu. Připravili jsme ještě velký tematický článek, který shrnuje celou výstavu a ty nejzajímavější hry.


Slezte z toho lustru Donalde,...
V recenzích se jasnou jedničkou stalo pokračování westernové akce Call of Juarez. Druhý díl s podtitulem Bound in Blood jsme podrobili hloubkové kontrole. Výsledkem není jen recenze, ale také samostatný článek v hardware rubrice, z něhož se dozvíte, jak tato hra běží na rozličných konfiguracích a jaká grafická karta bude optimální. Z dalších recenzí můžeme zmínit akční hru Prototype, zombíkobijsou akci Killing Floor, adventury Sherslock Holmes vs. Jack Rozparovač či Secret Files 2: Puritas Cordis nebo sportovní Virtua Tennis 2009. V konzolové rubrice jsme mimo jiné hodnotili Boom Blox Bash Party, Rock Band Unplugged a další.
Kromě recenzí jsme také v novinkách sepsali dojmy z hraní Red Faction: Guerrilla, jež se brzy dostane na PC, a stejně tak jsme si podali pokračování akční RPG adventruy Overlord. Návdavkem také poodhalujeme Max Payne 3.
A abychom nezapomněli! Velké hardware téma podrobným způsobem vybírá nejvhodnější grafickou kartu pro váš herní počítač. Téma doplňuje článek s tipy na dárky za vysvědčení (ostatní to mohou brát jako tipy na letní dárky sami pro sebe :-)).


Našláplé DVD – dvě plné hry
Na DVD naleznete krom zmíněné plné verze Prince of Persia: Písky času také klienta MMORPG Runes of Magic, který nabízí plnohodnotný a rozsáhlý fantasy svět (a hraní bez měsíčních poplatků). Co se týká demoverzí, vyzkoušet můžete například strategii Anno 1404, Overlord II, Cryostasis či Sherlock Holmes versus Jack Rozparovač. Z her zdarma bychom měli zmínit Volvo – The Game, což je vlastně další plná hra, v tomto případě závodní simulace. Na video DVD je k dispozici doprovodný materiál nasbíraný na E3, který naleznete v sekci Speciál. Upozaděny ale nejsou ani další rubriky jako videorecenze, trailery a další.

Level 180 – vychází mimořádně již v úterý 30. června!





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Level
Nick: (Indian) - neregistrovaný
Datum:2009-07-31 18:50:00
Omyl,Kane and Lynch vychází v 28.srpna a 25.září Level s fulkou Prey.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2009-07-31 20:05:22
No ono je to tam trochu krkolomne psane hlevne kdys sem to cele nedocet :-) viz.ZARIJOVY LEVEL s plnou hrou Kane and Lynch: Dead Men v cestine vychazi 28.srpna!!

Titulek: Re: Level
Nick: (drakounus) - neregistrovaný
Datum:2009-08-01 16:52:57
Odkud víš, že bude říjnový Level s Prey?

Titulek: Re: Level
Nick: (Shadow) - neregistrovaný
Datum:2009-08-02 15:16:04
http://www.level.cz/default.asp?page=news&chat=textID&textID=8607 http://www.score.cz/phorum.php?id=1225708117~1249204539ludvikuvfanda4a75593bdfd99~&am p;w=2&kr=1750

Titulek:  
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2009-07-31 18:15:40
V zari vychazi u LEVELU Kane and Lynch(v cestine)!
[Odpověz]

Titulek: levl
Nick: (Nic) - neregistrovaný
Datum:2009-07-19 22:25:12
12,59 eur za level...:-) :-) :-)
[Odpověz]

Titulek: slabota
Nick: (Ulmo) - neregistrovaný
Datum:2009-07-07 14:03:27
Pěkná slabota v těch časopisech. Zdá se mi to, nebo je to rok od roku horší?
[Odpověz]

Titulek: Re: slabota
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-07-07 17:17:23
Nejsi sam, taky to tak vidim...

Titulek: hmm
Nick: (Clapped) - neregistrovaný
Datum:2009-07-03 13:35:16
Příští fullka je Battlestations:Midway v EN.Jinak změny nejsou strašný, jen mě štve přesunutí jámy pekel a wolfova revíru na začátek. Co se týče zdražení-s tím problém nemám jsem předplatitel
[Odpověz]

Titulek: Je to v p..i!!!
Nick: (MAMS) - neregistrovaný
Datum:2009-07-01 01:39:03
Je to tak - Level kupuju od devadesateho sesteho a to co se deje dnes je hruza nejvetsi. Nejenom ze hry, ktere pridavaji nejsou nic moc (myslim ze Scorko je na tom daleko lip za posledniho pul roku), ale navic to, ze preplatne stoji za piču, nechodí v termínech a dvakrát jsem dostal časopis zničený, hraje vyrazne proti Levlu. A navic si ho o dvacku zdrazi... To je vrchol chtit tolik penez za to, ze kvalita stale vic upada..
[Odpověz]

Titulek: Predplatitele LEVEL
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2009-06-29 13:54:08
Je oznamena pristi fullka??????
[Odpověz]

Titulek: Re: Predplatitele LEVEL
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-06-29 17:51:18
Taky bych rád věděl jaká bude

Titulek: Re: Predplatitele LEVEL
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-06-29 22:37:04
Předplatitelé ještě Level nemají ...

Titulek: ???
Nick: (WTF) - neregistrovaný
Datum:2009-06-25 21:08:26
volne k stiahnutiu su v podstate vsetky hry ty PIRATE
[Odpověz]

Titulek: Re: ???
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-06-25 21:13:14
jenže tahle byla uvolněna zdarma ke stažení samotným Ubisoftem, třeba na http://www.gamershell.com/download_20868.shtml

Titulek:  
Nick: (D2) - neregistrovaný
Datum:2009-06-25 18:18:28
Nejsou písky času volně ke stažení?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-06-26 16:40:22
Je to tak, Pisky casu uz jsou hodne dlouho jako freeware k dispozici - akorat ne s CZ dabingem, prijde mi to, ze je to uz hodne dlouho docela bida v tech casopisech s fullkama...Score da sice konecne Fahrenheita, ale popravde, kdo ma rad tento zanr her jej jiz davno ma, osobne jsem jej kupoval pred nejakymi 2 lety za 150 Kc z Megaher. Za sebe sameho co se nazoru tyce rikam, ze za posledni rok a pul nebylo v casopisech nic o co bych stal ci jiz davno nemel.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %