Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v KVĚTNU 2009 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2009-04-23 16:22
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

LEVEL 178
Vychází: 07.05.2009
Cena :199Kč / 11,58€ (348,90Sk)

Upoutávka
Obálka

Level 173

Plné hry:
ARMA: Armed Assault
(2006)
Hodnocení hry Armed Assault


Armed Assault
- Gameplay
ABC č. 10/09 - Edice PC Her
Vychází: 12.05.2009
Cena: 49Kč

Plná hra:
Army Men Trilogy (obsahuje):
Army Men: Air Attack (2000)
Army Men: Sarges Heroes (2004)
Army Men: R.T.S.
(2002)
Army Men: Air Attack - GamePlay z multipayeru

Army Men: Sarges Heroes -
GamePlay z PSX verze hry

Army Men: R.T.S. - GamePlay

SCORE 184
Vychází: 25.05.2009
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka


Plné hry:

Mafia (2002) CZ
Hodnocení hry Mafia

Zoo Empire (2004) CZ
Hodnocení hry Zoo Empire

Dračí oko (2004) CZ
Hodnocení hry The I of the dragon

Archibalds Adventures (2008) CZ
+ 65 nových úrovní

Mafia - Gameplay


Zoo Empire - Krátký Gameplay
ABC č.11/09 - Edice PC Her
Vychází: 26.05.2009
Cena: 49Kč

Plná hra: (ZMĚNA!)
Pariah (2005)
Hodnocení hry Pariah
Painkiller (2004)
Pariah - GamePlay ze hry



Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:
Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry
PC Premiéra 5/2009
Vychází: 09.05.2009
Cena: 99Kč

Plná hra:
SBK 08 Superbike World Championship (2008)
Hodnocení hry SBK 08 Superbike World Championship
SBK 08 SWC - GamePlay ze hry




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2009-05-26 19:50:09
Dnes jsem koupil dnesni DVD ABC (2009/11) je na nem hra Pariah (ocekaval jsem Painkiller). Asi jsem nekoupil spravny DVD? :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-26 21:55:51
v ABC se rozhodli koukám na poslední chvíli změnit plnou hru bez jakéhokoliv upozornění. Tento týden tedy vychází v ABC Pariah, o tom kdy a jestli vůbec vyjde někdy v budoucnu Painkiller nemáme informace. Díky Ti za info...

Titulek: score live
Nick: (jack) - neregistrovaný
Datum:2009-05-25 21:01:29
score live zase neni co?
[Odpověz]

Titulek: Re: score live
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-25 21:33:03
přesně tak, alespon já ho nenašel...

Titulek:  
Nick: (blueh) - neregistrovaný
Datum:2009-05-25 17:00:02
plný hry u Score: Mafia, Zoo empire, Dračí oko, Acrchibald´s adventure - přidejte do seznamu:) Mafia Modifikace: BlueDream, Cantrell City, C.asino Mod, CityBars, Flatout Car Mod, Free Camera Mod, Ikarus, Little Italy Park Mod 2, Lost Heaven 1932, MafiaDataXTractor,Mafia uložené hry, Modern Mod, Mafia Classic Mod Deluxe, Mafia Cuban Mod, Mission Pack SchneeMOD,Skina-Tommy, Unlimited Draw Distance
[Odpověz]

Titulek: plne hry v casopis..
Nick: (gabor.lakatos) - neregistrovaný
Datum:2009-05-25 10:37:57
To 777: jo, mate pravdu, je to trochu drsne psany... trosku me totiz pred tim psanim rozohnil nejaky clanek o UDAJNE pridane hodnote casopisů - (DVD) kde autor (nejspis nejaky redaktor) psal pekne blaboly ohledne plnych her k nim atd. chapu ze nekomu jde treba o praci, ale to nic nemeni na faktu nize uvedenem v diskuzi. je to opravdu velmi videt na prodejich magazinu...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-05-22 21:39:24
nevite jaky budou korme mafie dalsi plne hry u score, popripade pokud vubec budou?
[Odpověz]

Titulek: abc
Nick: (Gun)
Datum:2009-05-15 22:59:48
v příštím abc budou záchranáři...
[Odpověz]

Titulek: Arma
Nick: (Ramon) - neregistrovaný
Datum:2009-05-12 15:34:35
Musí mít Arma z Levelu při hraní DVD v mechanice?
[Odpověz]

Titulek: Re: Arma
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2009-05-12 16:18:54
Ne

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-11 21:22:01
V PC Premiera je pln hra SBK 08 Suoerbike
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-12 00:13:49
to není celkem špatný a za 99 dobrý než to koupit někde přes 200kč

Titulek: Level č. 179
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-05-07 11:14:35
Plné hry Xpand Rally Extreme a Bloodrayne 2
[Odpověz]

Titulek: Re: Level č. 179
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-07 20:46:26
To je docela slabota

Titulek: Re: Level č. 179
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-05-08 03:47:55
no tak xpand extreme me sice hodne bavilo a je to dobra hra, clekove vzato ale za moc nestoji, protoze je tu spousta jinych a lepsich. nerekl bych ze je to zrovna dobrej vyber.

Titulek: mafia?
Nick: (gabor.lakatos) - neregistrovaný
Datum:2009-05-05 17:26:53
pokud opravdu bude ve score mafia tak ho tentokrat koupim i kdyz jsem ji hral pred lety palenou (aspon kvuli memu svedomi ze jsem takovou super hru tenkrat vlastne ukradl-byl jsem mladej a blbej) - casaky kupuju jen kvuli DVD a jeste si vybiram dle kvality hry... kecy typu DVD je jen bonus apod. jsou pekna hovadina, protoze bez hry to nikdo kupovat nebude viz prodeje za poslednich par let... kdyz maj dobrou hru, prodava se vic. a bez her jdou do kytek, net je docela brutalne valcuje. kdo tvrdi neco jineho je blazen nebo redaktor toho ci jineho platku. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: mafia?
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-07 01:25:28
Naprostej souhlas. Opravdu bych chtěl vidět časák za 200 bez dvd jak dlouho by to vydržel.Neudržel se ani NEXTLEVEL a ten nestál ani stovku

Titulek: Re: mafia?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-05-07 20:57:27
Sice trochu drsne napsano, ale nepochybuji, ze je tomu opravdu tak, bez "fullek" dnes nameji herni casopisy sanci co do prodejnosti uspet. Reci o bonusech jsou skutecne jen usmevne, nic vic.

Titulek: upoutavka
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2009-05-04 17:55:03
Hodte sem prosim upoutavku na tu Mafii ze Score dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re: upoutavka
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-04 19:40:17
upoutávka na Score 184 (Mafii) přidána ...

Titulek: Score
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-05-01 17:08:30
cau lidi nevite jestli bude score obsahovat i neake jine hry nez mafii?
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-05-02 02:35:23
nejspíš jako vždycky další tři, snad bude aspoň jedna hratelná

Titulek: StarForce v ArmA
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2009-04-28 13:12:00
Nevíte jestli bude ArmA v Levelu obsahovat ochranu StarForce?
[Odpověz]

Titulek: Re: StarForce v ArmA
Nick: (ÉdA) - neregistrovaný
Datum:2009-05-03 23:02:56
Na 100% tam bude:( a nevíte jesli k tomu bude i datáč?

Titulek: Re: StarForce v ArmA
Nick: (Myny) - neregistrovaný
Datum:2009-05-04 00:26:04
jen původní hra

Titulek: Re: StarForce v ArmA
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2009-05-04 03:08:23
Tak to na to kašlu

Titulek:  
Nick: (daveva)
Datum:2009-04-25 02:23:03
Mafii má doma sice spousta hráčů, ale pochybuju o tom že aspon polovina bude mít origoš. Takhle by jí mít mohli.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (54) - neregistrovaný
Datum:2009-04-25 03:06:40
To jestli ma ci nema origos si myslim ze je te druhe tebou zminene polovine hracu total egal...

Titulek: Re:  HH
Nick: (anonym) - neregistrovaný
Datum:2009-04-27 18:25:56
Tosi napsal dobre ,ale kdyz ma polovina hracu nelegal tak si asi logicki nebodou zbytecne kupovat origos.

Titulek:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2009-04-24 23:36:58
Score je predevsim casopis,dvd je jako bonus....
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-04-25 22:39:08
Vtipný, tenhle názor snad platil kdysi, ale řekněte upřímně - vy by jste si koupil časopis za dvě kila, kde by nebylo žádný DVD? Koneckonců je to jenom bonus, ne? Bylo by zajímavý udělat nějakej průzkum mezi hráčema, kolik si jich kupuje časák kvůli časáku samotnýmu (zřejmě váš případ) a kolik si jich kupuje časopis kvůli přiloženým fullkám.(můj případ)

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-25 23:54:08
Tipuju - 80% kvůli hrám, proto se dobře prodávají jen čísla s dobrými hrami.

Titulek: Mafia jako plná hra u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-24 22:51:35
Mafia jako plná hra u Score. Poprvé po kolika X letech je ve Score Hra,která nestojí za hovno. To by se mělo někam napsat. Většina lidí,ale už Mafii má tak těžko bude Score Kupovat.
[Odpověz]

Titulek: Re: Mafia jako plná hra u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-25 12:18:16
Holt Ub3r M3G@ 1mb4 sUp3r gamesy typu Crysis tam asi nebudou. :)

Titulek: Re: Mafia jako plná hra u Score
Nick: (schen) - neregistrovaný
Datum:2009-04-25 20:25:33
Crysis je sračka, tak nevim co povidáš

Titulek: Re: Mafia jako plná hra u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-25 23:00:20
Tak to taky myslím. Protože mě nenapadá, co by pak teda mohlo být dobrá hra, než ta se super nadupanou grafikou, která na max. detaily v 2500x1600 nikomu hratelně neběží.

Titulek: score
Nick: (emperor) - neregistrovaný
Datum:2009-04-24 21:15:08
Mafiu som kupil za 5 eur, ja som radsej zastancom starsich hitov a viacerych v baleni. Casopis my je uplne ukradnuty kupujem to len kvoli plnym hram.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (palva;) - neregistrovaný
Datum:2009-04-24 17:20:47
Dejte sem upoutavku prosim na tu Mafii........
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2009-04-23 22:02:55
Jen nechapu proc dali Mafii az do pristiho cisla!!! Kdyz to mohli vydat ted spolu s plagatem a prvnim velkym rozhovorem v cesopisu o Mafii2.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Perč) - neregistrovaný
Datum:2009-04-23 21:35:37
Zdá se mi to trošku od score jako ubohost, snaží se bezhlavě nahonit hráče na Mafii, ale kdo dneska nemá doma Mafii, ten si nemůže říkat hráč počítačových her s trvalým pobytem v Česku (či Slovensku, možná).
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (bukanyr) - neregistrovaný
Datum:2009-04-26 03:12:56
Říkám si hráč PC her s trvalým pobytem v ČR (a věř, že jsem toho odehrál mnoho, obzvláště pohlédnu-li pár let nazpět) a Mafii doma nemám a ještě jsem ji nikdy nehrál, stačí ti to takhle?

Titulek: Re:  
Nick: (Perč) - neregistrovaný
Datum:2009-04-26 17:24:06
Tak to si nemůžeš říkat hráč, nebo jseš z té nové nastupující generace smradů. Tak jako tak, hamba ti.

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-04-26 18:57:57
2bukanyr: Ale tak já bych to tak nehrotil, někoho prostě tenhle žánr nebere a ujíždí třeba na RPG. Jenže otázka je jiná. Jestliže tě Mafia nechává chladným, tak proč by tě mělo extrémně zajímat, že vyjde jako příloha ve Score. (kor když šla předtím sehnat cca za 120Kč v akci). 2Perč: Miluju tyhle typy, který tvrděj, že kdo nemá doma nějakou hru (Mafia, WOW apod.), tak je nula, smrad nebo nějaký podobný "milý" označení. Vyjadřování odpovídá patnáctiletýmu puberťákovi, názory taky, takže nadávat někomu do smradů není na místě.

Titulek: Re:  
Nick: (bukanyr) - neregistrovaný
Datum:2009-04-26 21:27:35
Perč: Uklidni se, mladíku!! PC hry hraji od roku 1993, takže s největší pravděpodobností déle, než většina zdejších přispěvovatelů včetně tebe. Hry s mafiánskou tématikou i alá GTA mě nikdy nebrali natolik, abych si je musel nutně běžet koupit a byl stále "in". Samotné SCORE si kupuji od prvního čísla a tudíž je pro mě podstatný v prvé řadě časopis, což ale neznamené, že nejsem rád, pokud SCORE přijde s dobrou hrou. Ostatně podle mnohých (i Tebe) je Mafia výborná hra, rád si ji tedy příští měsíc nainstaluji a vyzkouším. Třeba mě hra mile překvapí a chytne mě, třeba nikoliv. Přijde mi však hloupé a dětinské soudit a hanit někoho podle toho, které hry hrál a které nehrál.

Titulek: Re:  
Nick: (Perč) - neregistrovaný
Datum:2009-04-27 02:34:26
A podle čeho by se pak mělo mezi hráčtvem hanit a soudit?

Titulek: Re:  
Nick: (bukanyr) - neregistrovaný
Datum:2009-04-27 13:39:46
Např. cheatování v multiplayerových hrách.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %