Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ÚNORU 2009 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2009-02-04 03:56
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.27 - Edice PC Her
Vychází: 04.02.2009
Cena: 37Kč ?
(s časopisem 49Kč?)

Plná hra:
Richard Burns Rally (2004) CZ text
Hodnocení hry Richard burns rally


Richard Burns Rally
- GamePlay

LEVEL 175
Vychází: 13.02.2008
Cena :199Kč / 11,58€

Upoutávka
Obálka


Plné hry:
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
(2006) CZ
Hodnocení hry Call Of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Children of the Nile: Enhanced Edition (2005)
Hodnocení hry Immortal Cities : Children of the Nile


Call of Cthulhu
- gameplay

Children of the Nile - Gameplay

ABC č.28 - Edice PC Her
Vychází: 17.02.2009
Cena: 49Kč

Plná hra:
StarShip Troopers (2005)
Hodnocení hry Starship Troopers


StarShip Troopers
- GamePlay

SCORE 181
Vychází: 26.02.2008
Cena :199Kč / 299Sk / 9,58€

Upoutávka
Obálka


Plné hry:

GTR (2005)
Hodnocení hry GTR

El Matador (2006) CZ
Hodnocení hry El Matador

Archibalds Adventures (2008) CZ

Shade: Hněv Andělů (2004) CZ
Hodnocení hry Shade: Wrath Of Angels

Savage 2 : A Tortured Soul
(Free MMO)
Hodnocení hry Savage 2: A Tortured Soul


GTR - GamePlay

El Matador - Gameplay

Archibalds Adventures - GamePlay ukázky

Shade: Wrath of Angels - Gameplay




Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:
Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry

PC Fun
Vychází: 06.02.2009
Cena: 199Kč

Plná hra:
The Royal Marines Commando (2008)
Hodnocení hry The Royal Marines Commando

The Royal Marines Commando - GamePlay

PC-CD
Vychází: 07.02.2009
Cena: 99Kč

Plná hra:
Pyroblazer (2008)
Hodnocení PC Gamer UK = 45%

Pyroblazer - GamePlay

CD Bonus 02/2009
Vychází: 20.02.2009
Cena: 75Kč

Plná hra:
Ghost in the Sheet (2007) CZ
Hodnocení hry Ghost in the Sheet

MasterPiece Fishing 3 - Rybář 3 (2008) CZ

Ghost in the Sheet - anglická videorecenze





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: score
Nick: (score) - neregistrovaný
Datum:2009-02-26 22:27:03
čau prosim vás co bude příště ve score?
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-26 22:50:12
V příštím SCORE 182 jako plné hry Fahrenheit, RollerCoaster Tycoon 3, Dračí Oko, Creature Conflict: Válka klanů a Runes of Magic.

Titulek: StarShip Troopers
Nick: (winer12369)
Datum:2009-02-18 15:09:53
Pls poradˇte mi někdo koupil jsem si si StarShip Troopers kůli multiplayeru, ale když to spustim a dám připojit hru a změnim místní sít na internet tak to napíše neplatný login a nejde to. Vůbec navim co s tím.
[Odpověz]

Titulek: Re: StarShip Troopers
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2009-02-18 17:17:22
A funguji jeste servery hry od vyrobce? Zkus mrknout na jeho stranky, jestli nebyla ukoncena podpora. Paklize se vytvareji servery na strane hracu, tak ST uz asi nikdo bezne nehraje...

Titulek: Re: StarShip Troopers
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2009-02-18 17:18:41
Jeste me napada vytvorit vyjimku na firewallu.

Titulek: starship troopers
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 16:14:58
zdravim vsechny chtel bych se zeptat jestli se da neak odemknout nastaveni detailu dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (daveva)
Datum:2009-02-16 02:20:38
Tak Level si koupim určitě, Score taky a ještě ABC kde je Starship Troopers, ale jen proto že mě bavil multiplayer a já nevim kam sem to dal takže se mi to akorát hodí.
[Odpověz]

Titulek: Burnout paradise na level
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-14 04:52:20
Burnout paradise na level se dá obejít snadno ,dáte místo instalovat demo další seženete si klíč a je to plná hra je na světě bez omezení
[Odpověz]

Titulek: Re: Burnout paradise na level
Nick: (Pan Da) - neregistrovaný
Datum:2009-02-14 07:57:46
Nemuzes hrat multiplayer takze jakypak zadne omezeni ? :D

Titulek: Re: Burnout paradise na level
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 03:57:35
Pan Da multak nepotřebuju :-)

Titulek: Re: Burnout paradise na level
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-23 19:15:24
A je k tomu potřeba připojení k internetu ? Není tam náhodou kontrola klíče přes net ?

Titulek: Příště
Nick: (john_rock) - neregistrovaný
Datum:2009-02-12 20:20:36
V příštím Levelu bude Just Cause, takže se je na co těšit.
[Odpověz]

Titulek: Re: Příště
Nick: (misho8723) - neregistrovaný
Datum:2009-02-12 22:07:42
Odkiaľ máš túto informáciu? Však Level vychádza až zajtra, nie?

Titulek: Re: Příště
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-12 23:05:35
asi už ho mají předplatitelé, každopádně je to pravda

Titulek: Level
Nick: (Krtecek) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 18:59:50
Jen mala poznamecka - u Levelu vyjde jeste 2. plna hra Children of the Nile. viz.: http://www.level.cz/
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-02-12 02:45:10
Díky za info, článek updatován (nejen) o Level

Titulek: hm
Nick: (udh) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 14:32:23
no ja určitě kupuju score. fahrenheit je mrtě a el matador taky není k zahození
[Odpověz]

Titulek: Re: hm
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-14 21:42:44
El Matador vyšel před půl rokem u ABC za třicet kaček, a navíc musím říct že nic moc, i jako prachsprostá střílečka špatný

Titulek: Re: hm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-15 00:37:07
Naopak, jako obyčejná střílečka s hratelností Maxe Payna a atmosférou béčkových filmů funguje El Matador moc dobře. Taky mám z ABC, ale pro ty co ABC prošvili to není vůbec špatná fullka.

Titulek: Re: hm
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2009-02-15 23:51:26
Ani náhodou, s Maxem Pynem se co do hratelnosti nemůže co rovnat. Snaží se ho neúspěšně vykrádat. A neodpovídá ani béčku, možná céčku, stejně tak jako interface a ostatní zpracování. Docela mi připoměla ruskou volovinu Hell Forces, tedy co se týče špatného zpracování, ta mimochodem taky vyšla u skóre, kdysi, je aspoň vidět, co u něj vychází. Ale pokud se to někomu líbí... Doporučuju takový ty ruský šitky co prodávaj na stáncích za stovku

Titulek: Re: hm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-16 01:57:38
Ano, Hellforces byla naprosto nehratelná kravina, zatímco El Matador mě bavil od začátku do konce a neřekl bych, že míň než Max Payne (ano MP měl 100x lepší atmosféru, ale průběh misí = "jdi a střílej" byl u obou vlastně stejný, tzn. EM je povedená vykrádačka). Mimochodem na DVD, kde bylo Hellforces, se nacházel taky Anachronox (naprosto skvělé sci-fi adventure RPG) a dobrá strategie American Conquest, takže takový "argument" je dost nefér...

Titulek: Re: hm
Nick: (Tojefuk) - neregistrovaný
Datum:2009-02-16 04:01:46
Vy jste fakt nároční hráči.El matador byl sice horší než Max Payne,ale stejně to byla dobrá hra se skvělou grafikou.Běžte si radši kritizovat hry od City Interactive....

Titulek: Re: hm
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-23 21:08:46
hej co máš proti citi interactive

Titulek:  
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 23:35:53
jo k tý instalaci to vyhodilo chybu něco o WMP 10
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 23:35:07
jo mám wmp 11 a SP3 takže je možné že to spolu nekamarádí při instalaci mi to na wmp vyhodilo chybu ..i když je na obálce napsáno že to podporují i visty ...divné , graficky vyvedená hra ale bohužel jsm měl problémy takže jestli někdo ví pište já si to tu přečtu
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2009-02-05 03:31:22
Visty jsou na hraní her sračky. Na těch nemá cenu skoro žádnou hru spouštět, jsou z toho jen samé problémy.

Titulek: Re:  
Nick: (Hybrid666) - neregistrovaný
Datum:2009-02-10 17:25:42
Re: kukura; A mel jsi je, nebo jsi jen jednim z tech co si o nich jenom nekde neco precetl ci se doslechl tak jako drtiva vetsina co na ne nadava a pritom s nima nemaji zadny zkusenosti? A kdyz ti povim, ze je mam a jsem s nima v zasade spokojen a na XP bych uz nepresel tak co ty na to?, ono je to spise o tom, jak si co nastavis, poladis a zaktualizujes...A samozrejme na ne musis mit taky stroj a necpat je jo jednojadra s 1 Gb ram...

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2009-02-10 17:52:48
Co ja na to? Gratuluji ti. Visty už bych nikdy nenainstaloval, měl jsem s nimi samé problémy a hru jsem tam spustil tak jednu z pěti. Takže ti gratuluji, hrdý majiteli Vist, ale díky nechci.

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 00:45:22
Nechci se Vist přehnaně zastávat, protože nejsem jejich fanoušek, ale jedna hra z pěti? To přeháníš, i když jsi přehánět chtěl, já postupně během roku nainstaloval cca 150 her z let 2000-2008 a nerozchodil jsem jen Marine Heavy Gunner (mizerná budgetová střílečka, nespustila se instalace) a Staship Troopers (příšerné grafické bugy na všechna nastavení grafiky, možná souvisí spíš s grafickou kartou než s OS). Nepopírám, že spousta her vyžadovala trochu googlování, ale většinou stačilo aplikovat patch nebo nastavit kompatibilitu. Hry které neběhaly správně pod Win Xp (např Thief2, NBA99, Wings of Destiny) samozřejmě nerozjedeš, ale s tím ses měl smířit už v roce 2001 kdy byl WinXp vydán. Pokud ti vadí googlování tak si kup konzoli, tohle je počítač a takové věci se občas stávají. BTW Richard Burns mi jede v pohodě, jen bez force feedbacku, ale to je stejně tak chyba Logitechu jako Microsoftu, když nebyl schopný vydat opravené ovladače.

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 01:20:30
Mynny, že jsi to rozjel ty, ještě neznamená, že jsem je rozjel já, bohužel s Vistami jsem měl samé problémy a udaný poměr je pravdivý. Visty opravdu už nechci na svém harddisku vidět, ale pokud s nimi jiní (šťastní) majitelé nemají problém, věřím, že jim svou službu splní.

Titulek: Re:  
Nick: (mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 01:24:18
Ne, jen to znamená, že většina problémů nepocházela z Vist ale měla jiný důvod (kodeky, ovladače, registry) nebo chtěla to googlování...na druhou stranu doufám, že budu moci z Vist opravdu zdarma přejít na Win7, kompatibilita je podobná, ale aspoň je to konečně lehký a svižný systém.

Titulek: Richard Burns Rally od ABC má chyby
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 23:32:16
nevím jestli to dělá jenommě ale když jsem od abíčka nainstaloval Richarda Burnse tak se mi za 1. neukladali změny v nastavení i když to psalo že změny byly uloženy , a nešel zvuk spolujezdce tak jsem chtěl hru opatchovat a to mi napsalo že to nejde takže nevím ,pokud by to někomu šlo řekněte abych věděl
[Odpověz]

Titulek: vyslo
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 16:44:06
Richard Burns Rally vyslo, i kdyz je datum preskrtnute.
[Odpověz]

Titulek: RBR
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 05:10:15
Richard Burns za 37kč je absolutní povinnost pro všechny milovníky rallye, už se nikdy nebudete chtít vrátit k trapnému CMR :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: RBR
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 16:45:29
90%, to urcite koupim. snad me to bude bavit, 37kc je nic

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %