Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ÚNORU 2009 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2009-02-04 04:56
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.27 - Edice PC Her
Vychází: 04.02.2009
Cena: 37Kč ?
(s časopisem 49Kč?)

Plná hra:
Richard Burns Rally (2004) CZ text
Hodnocení hry Richard burns rally


Richard Burns Rally
- GamePlay

LEVEL 175
Vychází: 13.02.2008
Cena :199Kč / 11,58€

Upoutávka
Obálka


Plné hry:
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
(2006) CZ
Hodnocení hry Call Of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Children of the Nile: Enhanced Edition (2005)
Hodnocení hry Immortal Cities : Children of the Nile


Call of Cthulhu
- gameplay

Children of the Nile - Gameplay

ABC č.28 - Edice PC Her
Vychází: 17.02.2009
Cena: 49Kč

Plná hra:
StarShip Troopers (2005)
Hodnocení hry Starship Troopers


StarShip Troopers
- GamePlay

SCORE 181
Vychází: 26.02.2008
Cena :199Kč / 299Sk / 9,58€

Upoutávka
Obálka


Plné hry:

GTR (2005)
Hodnocení hry GTR

El Matador (2006) CZ
Hodnocení hry El Matador

Archibalds Adventures (2008) CZ

Shade: Hněv Andělů (2004) CZ
Hodnocení hry Shade: Wrath Of Angels

Savage 2 : A Tortured Soul
(Free MMO)
Hodnocení hry Savage 2: A Tortured Soul


GTR - GamePlay

El Matador - Gameplay

Archibalds Adventures - GamePlay ukázky

Shade: Wrath of Angels - Gameplay




Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:
Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry

PC Fun
Vychází: 06.02.2009
Cena: 199Kč

Plná hra:
The Royal Marines Commando (2008)
Hodnocení hry The Royal Marines Commando

The Royal Marines Commando - GamePlay

PC-CD
Vychází: 07.02.2009
Cena: 99Kč

Plná hra:
Pyroblazer (2008)
Hodnocení PC Gamer UK = 45%

Pyroblazer - GamePlay

CD Bonus 02/2009
Vychází: 20.02.2009
Cena: 75Kč

Plná hra:
Ghost in the Sheet (2007) CZ
Hodnocení hry Ghost in the Sheet

MasterPiece Fishing 3 - Rybář 3 (2008) CZ

Ghost in the Sheet - anglická videorecenze





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: score
Nick: (score) - neregistrovaný
Datum:2009-02-26 23:27:03
čau prosim vás co bude příště ve score?
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-26 23:50:12
V příštím SCORE 182 jako plné hry Fahrenheit, RollerCoaster Tycoon 3, Dračí Oko, Creature Conflict: Válka klanů a Runes of Magic.

Titulek: StarShip Troopers
Nick: (winer12369)
Datum:2009-02-18 16:09:53
Pls poradˇte mi někdo koupil jsem si si StarShip Troopers kůli multiplayeru, ale když to spustim a dám připojit hru a změnim místní sít na internet tak to napíše neplatný login a nejde to. Vůbec navim co s tím.
[Odpověz]

Titulek: Re: StarShip Troopers
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2009-02-18 18:17:22
A funguji jeste servery hry od vyrobce? Zkus mrknout na jeho stranky, jestli nebyla ukoncena podpora. Paklize se vytvareji servery na strane hracu, tak ST uz asi nikdo bezne nehraje...

Titulek: Re: StarShip Troopers
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2009-02-18 18:18:41
Jeste me napada vytvorit vyjimku na firewallu.

Titulek: starship troopers
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 17:14:58
zdravim vsechny chtel bych se zeptat jestli se da neak odemknout nastaveni detailu dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (daveva)
Datum:2009-02-16 03:20:38
Tak Level si koupim určitě, Score taky a ještě ABC kde je Starship Troopers, ale jen proto že mě bavil multiplayer a já nevim kam sem to dal takže se mi to akorát hodí.
[Odpověz]

Titulek: Burnout paradise na level
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-14 05:52:20
Burnout paradise na level se dá obejít snadno ,dáte místo instalovat demo další seženete si klíč a je to plná hra je na světě bez omezení
[Odpověz]

Titulek: Re: Burnout paradise na level
Nick: (Pan Da) - neregistrovaný
Datum:2009-02-14 08:57:46
Nemuzes hrat multiplayer takze jakypak zadne omezeni ? :D

Titulek: Re: Burnout paradise na level
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 04:57:35
Pan Da multak nepotřebuju :-)

Titulek: Re: Burnout paradise na level
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-23 20:15:24
A je k tomu potřeba připojení k internetu ? Není tam náhodou kontrola klíče přes net ?

Titulek: Příště
Nick: (john_rock) - neregistrovaný
Datum:2009-02-12 21:20:36
V příštím Levelu bude Just Cause, takže se je na co těšit.
[Odpověz]

Titulek: Re: Příště
Nick: (misho8723) - neregistrovaný
Datum:2009-02-12 23:07:42
Odkiaľ máš túto informáciu? Však Level vychádza až zajtra, nie?

Titulek: Re: Příště
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-13 00:05:35
asi už ho mají předplatitelé, každopádně je to pravda

Titulek: Level
Nick: (Krtecek) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 19:59:50
Jen mala poznamecka - u Levelu vyjde jeste 2. plna hra Children of the Nile. viz.: http://www.level.cz/
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-02-12 03:45:10
Díky za info, článek updatován (nejen) o Level

Titulek: hm
Nick: (udh) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 15:32:23
no ja určitě kupuju score. fahrenheit je mrtě a el matador taky není k zahození
[Odpověz]

Titulek: Re: hm
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-14 22:42:44
El Matador vyšel před půl rokem u ABC za třicet kaček, a navíc musím říct že nic moc, i jako prachsprostá střílečka špatný

Titulek: Re: hm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-15 01:37:07
Naopak, jako obyčejná střílečka s hratelností Maxe Payna a atmosférou béčkových filmů funguje El Matador moc dobře. Taky mám z ABC, ale pro ty co ABC prošvili to není vůbec špatná fullka.

Titulek: Re: hm
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2009-02-16 00:51:26
Ani náhodou, s Maxem Pynem se co do hratelnosti nemůže co rovnat. Snaží se ho neúspěšně vykrádat. A neodpovídá ani béčku, možná céčku, stejně tak jako interface a ostatní zpracování. Docela mi připoměla ruskou volovinu Hell Forces, tedy co se týče špatného zpracování, ta mimochodem taky vyšla u skóre, kdysi, je aspoň vidět, co u něj vychází. Ale pokud se to někomu líbí... Doporučuju takový ty ruský šitky co prodávaj na stáncích za stovku

Titulek: Re: hm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-16 02:57:38
Ano, Hellforces byla naprosto nehratelná kravina, zatímco El Matador mě bavil od začátku do konce a neřekl bych, že míň než Max Payne (ano MP měl 100x lepší atmosféru, ale průběh misí = "jdi a střílej" byl u obou vlastně stejný, tzn. EM je povedená vykrádačka). Mimochodem na DVD, kde bylo Hellforces, se nacházel taky Anachronox (naprosto skvělé sci-fi adventure RPG) a dobrá strategie American Conquest, takže takový "argument" je dost nefér...

Titulek: Re: hm
Nick: (Tojefuk) - neregistrovaný
Datum:2009-02-16 05:01:46
Vy jste fakt nároční hráči.El matador byl sice horší než Max Payne,ale stejně to byla dobrá hra se skvělou grafikou.Běžte si radši kritizovat hry od City Interactive....

Titulek: Re: hm
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-23 22:08:46
hej co máš proti citi interactive

Titulek:  
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-05 00:35:53
jo k tý instalaci to vyhodilo chybu něco o WMP 10
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-05 00:35:07
jo mám wmp 11 a SP3 takže je možné že to spolu nekamarádí při instalaci mi to na wmp vyhodilo chybu ..i když je na obálce napsáno že to podporují i visty ...divné , graficky vyvedená hra ale bohužel jsm měl problémy takže jestli někdo ví pište já si to tu přečtu
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2009-02-05 04:31:22
Visty jsou na hraní her sračky. Na těch nemá cenu skoro žádnou hru spouštět, jsou z toho jen samé problémy.

Titulek: Re:  
Nick: (Hybrid666) - neregistrovaný
Datum:2009-02-10 18:25:42
Re: kukura; A mel jsi je, nebo jsi jen jednim z tech co si o nich jenom nekde neco precetl ci se doslechl tak jako drtiva vetsina co na ne nadava a pritom s nima nemaji zadny zkusenosti? A kdyz ti povim, ze je mam a jsem s nima v zasade spokojen a na XP bych uz nepresel tak co ty na to?, ono je to spise o tom, jak si co nastavis, poladis a zaktualizujes...A samozrejme na ne musis mit taky stroj a necpat je jo jednojadra s 1 Gb ram...

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2009-02-10 18:52:48
Co ja na to? Gratuluji ti. Visty už bych nikdy nenainstaloval, měl jsem s nimi samé problémy a hru jsem tam spustil tak jednu z pěti. Takže ti gratuluji, hrdý majiteli Vist, ale díky nechci.

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 01:45:22
Nechci se Vist přehnaně zastávat, protože nejsem jejich fanoušek, ale jedna hra z pěti? To přeháníš, i když jsi přehánět chtěl, já postupně během roku nainstaloval cca 150 her z let 2000-2008 a nerozchodil jsem jen Marine Heavy Gunner (mizerná budgetová střílečka, nespustila se instalace) a Staship Troopers (příšerné grafické bugy na všechna nastavení grafiky, možná souvisí spíš s grafickou kartou než s OS). Nepopírám, že spousta her vyžadovala trochu googlování, ale většinou stačilo aplikovat patch nebo nastavit kompatibilitu. Hry které neběhaly správně pod Win Xp (např Thief2, NBA99, Wings of Destiny) samozřejmě nerozjedeš, ale s tím ses měl smířit už v roce 2001 kdy byl WinXp vydán. Pokud ti vadí googlování tak si kup konzoli, tohle je počítač a takové věci se občas stávají. BTW Richard Burns mi jede v pohodě, jen bez force feedbacku, ale to je stejně tak chyba Logitechu jako Microsoftu, když nebyl schopný vydat opravené ovladače.

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 02:20:30
Mynny, že jsi to rozjel ty, ještě neznamená, že jsem je rozjel já, bohužel s Vistami jsem měl samé problémy a udaný poměr je pravdivý. Visty opravdu už nechci na svém harddisku vidět, ale pokud s nimi jiní (šťastní) majitelé nemají problém, věřím, že jim svou službu splní.

Titulek: Re:  
Nick: (mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 02:24:18
Ne, jen to znamená, že většina problémů nepocházela z Vist ale měla jiný důvod (kodeky, ovladače, registry) nebo chtěla to googlování...na druhou stranu doufám, že budu moci z Vist opravdu zdarma přejít na Win7, kompatibilita je podobná, ale aspoň je to konečně lehký a svižný systém.

Titulek: Richard Burns Rally od ABC má chyby
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-02-05 00:32:16
nevím jestli to dělá jenommě ale když jsem od abíčka nainstaloval Richarda Burnse tak se mi za 1. neukladali změny v nastavení i když to psalo že změny byly uloženy , a nešel zvuk spolujezdce tak jsem chtěl hru opatchovat a to mi napsalo že to nejde takže nevím ,pokud by to někomu šlo řekněte abych věděl
[Odpověz]

Titulek: vyslo
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 17:44:06
Richard Burns Rally vyslo, i kdyz je datum preskrtnute.
[Odpověz]

Titulek: RBR
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 06:10:15
Richard Burns za 37kč je absolutní povinnost pro všechny milovníky rallye, už se nikdy nebudete chtít vrátit k trapnému CMR :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: RBR
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 17:45:29
90%, to urcite koupim. snad me to bude bavit, 37kc je nic

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> 1000 Board and Puzzle Games
寳島騎跡自行車協會 https://fmb.tw/
> Call of Duty 4: Modern Warfare
When your of succeeds, you take over from make good too. You aren’t in in any case with each other to model who can attitude more money. You apportion each other’s retco.grlvir.se/paeivaekirjani/pop-vakuutus-kokemu ksia.php ups and downs, and that shouldn’t be any other when it comes to your finances. When your fellow-dancer gets a dollop or set up utter, well- on how tenacious she’s worked to generate good there and dividend in the signatory with her.
> 1000 Board and Puzzle Games
KinoFilm Hd Король лев 2019 в отличном качестве всем приятного просмотра kinogllev.pw/film/55940/?s=46016&play
> 1000 Board and Puzzle Games
第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊 https://168cash.com.tw/
> 1000 Board and Puzzle Games
http://pillsgen.site dryness , perishably , sulfite
> Call of Duty 4: Modern Warfare
When your buddy succeeds, you thrive too. You aren’t in as it with each other to structure who can inherit more money. You apportion each other’s blumic.grlvir.se/kaunis-talo/tyoehaastattelun-jael keen.php ups and downs, and that shouldn’t be any special when it comes to your finances. When your sidekick gets a boosting or form utter, concentration on how impenetrable she’s worked to apprehend there and dividend in the partner with her.
> 1000 Board and Puzzle Games
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %