Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEDNU 2009 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2008-12-09 20:02
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

LEVEL 174
Vychází: 16.01.2008
Cena :199Kč / 349Sk

Upoutávka
Obálka


Level 174

Plné hry:
Psychonauts (2005) CZ
Hodnocení hry Psychonauts

Advent Rising (2005)
Hodnocení hry Advent rising


Psychonauts
- (zřejmě) konzolový gameplay


Advent Rising - GamePlay

ABC č.26 - Edice PC Her
Vychází: 24.01.2009
Cena: 47Kč
(s časopisem 80Kč?)

Plná hra:
X2: The Threat (2003)
Hodnocení hry X2: The Threat


X2: The Threat
- GamePlay

SCORE 180
Vychází: 29.01.2008
Cena :199Kč / 299Sk

Upoutávka
Obálka


SCORE 180

plné hry: (změna!)

Operation Flashpoint (2001) CZ
Hodnocení hry Operation Flashpoint

Operation Flashpoint: Resistance (2002) CZ
GameRankings.com = 81%

City Life Deluxe (2007) CZ
Hodnocení hry City Life: World Edition (Deluxe)

ShadowGrounds (2005) CZ
Hodnocení hry Shadowgrounds

Star Assault (2007)
Hodnocení hry Star Assault

Fahrenheit (2005) CZ
RollerCoaster Tycoon 3 (2004)

Operation Flashpoint - Gameplay

Operation Flashpoint Resistance-
GamePlay ukázky s neoriginální hudbou


City Life Deluxe -
Prolet městem

ShadowGrounds - Gameplay

ABC č.27 - Edice PC Her
Vychází: ??.??.2009
Cena: 47Kč
(s časopisem 80Kč?)

Plná hra:
ScrapLand (2004)
Hodnocení hry Scrapland


ScrapLand
- CZ GamePlay



Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:
Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry

PC-Premiera
Vychází: 09.01.2008
Cena :99Kč

Plná hra:
Marine Heavy Gunner (2004)
Hodnocení hry Marine Heavy Gunner Vietnam

Marine Heavy Gunner - Gameplay video





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Xspy) - neregistrovaný
Datum:2009-02-26 05:22:51
Scrapland nebyl :(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dexter666) - neregistrovaný
Datum:2009-02-01 17:52:06
Aku budu hry v Score 181 ?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-01 18:44:33
Jako hlavní buď Fahrenheit nebo GTR, El Matador, Archibald´s Adventures (neděs se názvu, jde o kvalitní indie hopsačku od Rak in Grass) a nějaká čtvrtá do počtu na kterou je lepší se netěšit :-)

Titulek: Re:  
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-02-03 21:56:11
Mylim ze neni se co tesit ani na jednu z techhle. El matadora uz kazdy ma a ten zbytek nic moc

Titulek: Re:  
Nick: (Tojefuk) - neregistrovaný
Datum:2009-02-03 22:14:37
Fahrenheit a GTR ti prijdou nic moc?

Titulek: Re:  
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 16:47:02
ne, OF mi neprijde nic moc, navic je to tak rok, dva co byla u levelu

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 22:16:58
A proč OF, když se mluví o příštím čísle?

Titulek: Na smiech
Nick: (Misho8723)
Datum:2009-01-30 19:41:49
To co sa opatovne stalo v score, mna vobec neprekvapilo.. len som sa mohol na tom pekne zasmiat..kvoli fahrenheitu som si zase po dlhom case chcel kupit score ale vidim, ze by sa mi to nevyplatilo.. takze ako kazdy mesiac moja volba je jednoznacne Level a teraz ma velmi milo prekvapili, ze v buducom cisle bude super bomba menom Call Of Cthulhu.. zase score sklamalo ale istota menom Level vzdy vsetko zachrani
[Odpověz]

Titulek: Re: Na smiech
Nick: (Flynn) - neregistrovaný
Datum:2009-01-31 19:59:17
Na smiech je akurát tvoj príspevok :)

Titulek: Re: Na smiech
Nick: (Misho8723)
Datum:2009-01-31 21:54:21
chcel by som vediet preco by mal byt moj prispevok na smiech.. ci zase napisal niekto, co miluje len svoje score, ci co?

Titulek:  
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2009-01-30 18:49:08
V Levelu se to stalo tuším jen dvakrát, že přimo avizovanou hru nevydali, omluvili se a pokusili se co nejdříve ji opravdu sehnat, což se vždy povedlo (Revenant). Mno jo no, sázejí na jistoty a pořádný hry
[Odpověz]

Titulek: RE: Mynny
Nick: (Spajdr) - neregistrovaný
Datum:2009-01-28 18:29:49
Máš pravdu, uvedený příklad není nejtrefnější, ale i na koncert nemusím kupovat lístek v předprodeji. Upřímně, kvůli obsahu si časopis kupují jen opravdu věrní čtenáři, kterým nevadí jednání nakladatelství. Je sice hezké (pokud se budu držet tvých ´výpočtů´), že mě hra vyjde na dvacet - třicet korun, ale k čemu to? OF vyšla již v Levelu, takže opravdový fanda si ji koupil již před necelými 4 roky (nebo ještě dříve v době vydání). Takže já v tom zvýšení prodejnosti nevidím. O ostatních hrách (kromě CITY LIFE, ten snad zaujme) nemá cenu se zmiňovat (některé bych nechtěl ani zdarma k bagetě). Dnes si již většina lidí nekupuje Score kvůli tomu, že se dobře čte (což se o Levelu říci nedá), ale právě kvůli plným hrám. A pokud nějaký synáček pošle svoji maminu v pátek do trafiky pro nové číslo, protože je tam FAHRENHEIT A RC3, bude asi hodně zklamaný. Hlavně mi jde, ale o PRINCIP. Není to poprvé, kdy se ve Score objevila upoutávka na hru, která se pak na placku nedostala (GUN, GC2 atd.), tak proč o tom měsíc dopředu žvatlají? Pokud nemají fulku jistou, tak ať to nezveřejňují. Jenom tim spoustu lidí na...ou. To je taky důvod, proč si tento měsíc časák prostě nekoupím. HAND
[Odpověz]

Titulek: SCORE
Nick: (Spajdr) - neregistrovaný
Datum:2009-01-28 00:59:53
Tak už mě to neustálé rušení avizovaných plných her ve Score přestává opravdu bavit (a to ho kupuji celkem pravidelně už od 2. čísla). Fahrenheit je perfektní neprofláknutá adventura a vydavatelství by zvýšila prodejnost minimálně o mých 200,- Kč. S O.Flashpoint se o ně připravila. RC3 byla taky sázka na jistotu. Místo ní získáte, dle redakce, snad ještě lepší CITY LIFE, o čemž bych mohl polemizovat. Je to podobné, jako když si koupíte lístek na Depeche Mode a na pódiu vám vystoupí reinkarnovaní Kelly Family. Takže já dávám tento měsíc palec dolů, protože čtení je to sice pěkné, ale: 1. NESTALO SE TO POPRVÉ 2. za 2 kila s tak chabou přidanou hodnotou (nic proti OF, které už stejně vyšlo v Levelu tuším v roce 2005), je to příliš drahé.
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-01-28 01:11:02
Jen s tím rozdílem, že tě nikdo nenutí zaplatit za Score měsíc předem, takže ten příklad vlastně nesedí :-) btw Si to spočítej, tu přidanou hodnotu: za časopis tohoto formátu bys zaplatil 80kč, za DVD s demy třeba 40 a tak ti na jednu plnou hru vychází 20kč, což není např. za OPF Platinum nebo Shadowgrounds vůbec příliš (i když nepočítáš mizerný Star Assault tak ti to vychází na 27kč/hra)...

Titulek: Re: SCORE
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2009-01-29 16:33:31
Že bych nakonec to SCORE přece jen koupil. Příjemná změna titulů... Ale holt: "Všem sa nezachováš."

Titulek: Fahrenheit
Nick: (dexter666) - neregistrovaný
Datum:2009-01-27 14:13:40
Velka škoda ,že nevýde v novom Score Fahrenheit . Ja som sa tak tešil. No nič aspon ušetrim peniaze
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Cloud) - neregistrovaný
Datum:2009-01-25 02:39:28
level boduje. tenhle měsíc dvě parádní hry. navíc pro psychonauts udělala REDAKCE češtinu, aby si tuhle pecku plnohodnotně užili i neangličtináři. je vidět, kdo tu myslí na čtenáře. už se těšim příští měsíc na call of cthulhu :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Langustyn) - neregistrovaný
Datum:2009-01-27 19:03:29
čeština od redakce levelu je jen opožděnou (a ubohou) reakcí na FPScore. jinak OF platinová edice je podle me lepší než Fahrenheit

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-28 01:42:33
jo, to je jiste (uboha) reakce na ten (ubohy) Quake3 mod ;)

Titulek: Re:  
Nick: (já) - neregistrovaný
Datum:2009-02-09 21:36:07
jo...OF je lepší než nějaká adventura

Titulek: abc
Nick: (Gun)
Datum:2009-01-22 00:26:52
V abc je asi nějaká změna vyšel ski jumping wintercup edition a u toho ještě alpine skiing wintercup edition.
[Odpověz]

Titulek: Re: abc
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-01-29 20:55:19
beztak tam zas budou dávat přes rok samé kraviny

Titulek: Level - únor
Nick: (napakorto)
Datum:2009-01-21 16:42:06
V únorovém Levelu mábýt Call of Cthulhu
[Odpověz]

Titulek: Re: Level - únor
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-22 18:21:34
Call of Cthulhu To už mam. Level moc nekupuju, protože většinu her co jsou v Levelu už mam. občas si stáhnu nějakou tu hru a šup jako na potvoru je to příští měsíc v Levelu.

Titulek: Re: Level - únor
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-01-23 02:01:37
Říkat "už mám" je dost divné, když mluvíš o pirátské verzi :-)

Titulek:  
Nick: (Xspy) - neregistrovaný
Datum:2009-01-20 09:05:37
Já bych si vybral asi tohle - Fahrenheit , Shadowgroounds , X2,a Scrapland je pro mne překvapením ( dodneška jsem si myslel , že to je nějaká diablo stupidita )
[Odpověz]

Titulek: SCORE FUJ
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-17 13:33:44
Já nevim taky.Já už odmítam věřit score že existuje
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-17 19:28:23
ty jsi chuj

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: (anonym) - neregistrovaný
Datum:2008-12-20 17:57:58
Naprosto s tebou souhlasim

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2009-01-08 03:44:04
Ste chujové. Score 4ever !

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2009-01-19 23:23:24
Jo, john ma pravdu. Score ctyri ever

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: (Cloud) - neregistrovaný
Datum:2009-01-26 20:12:49
jak už sem tu jednou řekl: score sou mystifikační č*ráci až na půdu

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-01-26 20:43:29
mě ti tvoji mystifikační č*ráci tentokrát docela potěšili :-)

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: (Cloud) - neregistrovaný
Datum:2009-01-30 17:57:09
pokud nehledíš na principy, tak to ti už není pomoci. stal ses "skalním čtenářem score", kterýmu nevadí si stále dokola nechat srát na hlavu

Titulek: Re: SCORE FUJ
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-01-30 18:00:55
Chápej že když mě Operace Flahpoint potěšila víc než Fahrenheit, tak na ně nadávat nebudu!

Titulek: Tak kterej.....
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2008-12-16 01:26:11
Tak ja nevim jak se mam rozhodnout.Mam jit do Levelu (Psychonauts jsou zdarma,ale pres gametap mi to nejde,advent rising vypada slusne) nebo Score (Fahrenheit je teda TOP adventura, ale zas RollerCoaster Tycoon 3 mam,shdowgrounds vypadaj jako slusna oddychovka)??Tak a ted babo rad :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Tak kterej.....
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-12-16 20:01:08
Asi bych sel spise do Score, uz jen kvuli Fahrenheitovi nemel-li si s nim kdy tu cest. Ale zalezi co tebe vice bavi/tobe se za herni zanr libi...

Titulek: Psychonauts
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2008-12-14 02:22:31
Tak musím říct, že jsem to ani nevěděl, že jdou Psychonauts takhle stáhnout. Co mi na tom ale opravdu vadí, je nutnost připojení k internetu. Z mýho asi zastaralýho hlediska to beru takhle - jestli je někde požadovaná jakási aktivace přes net, tak jí může kdykoliv kdokoliv zrušit nebo přerušit. Tzn. že mám najednou hru, kterou už si nezahraju. Zatímco u hry, kterou mám na DVD, mi tohle až tak nehrozí. Ty dvě kila mě nestrhnou, čili to rád vypláznu. nicméně díky za tip, určitě to tam prolezu, co maj zajímavýho..:-)))
[Odpověz]

Titulek: Remíza
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2008-12-13 19:54:41
Z mýho hlediska Level tentokrát boduje. Psychonauts jsou skvělá hra (opravdu doporučuju), Advent Rising je velmi slušná akčárna s příběhem z pera O.S. Carda (milovníci sci-fi už vědí) Na druhou stranu tu máme Fahrenheit, což je pojem sám o sobě (ale každej, kdo to myslí s adventurama trochu vážně, už ho má), Rollercoaster Tycoon 3 (vyšel v Levelu 154), Shadow Grounds (asi slušná akčárna, ale nic světobornýho) a Star Assault (co to je sakra za hru??). Ale to nic, minulej měsíc to u mě zase vyhrálo Score, já nejsem vyhraněnej..:-))
[Odpověz]

Titulek: Re: Remíza
Nick: (Flynn) - neregistrovaný
Datum:2008-12-13 20:38:06
Psychonauts zdarma na Gametape.

Titulek: Re: Remíza
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-12-13 23:44:31
JJ, Psychonautsa taky můžu doporučit ale radši bych je stáhnul z Gametapu jako Flynn nade mnou, je to opravdu zdarma a není v tom žádný zádrhel (stáhnout cca 20mb klienta - přihlásit se jako guest - stáhnout cca 1,5gb hru - hrát). Takže Psychonauts mám z Gametapu už od léta a jsou skvělí, jen teď moc nemám čas. Jediné mínus vidím v tom, že musíte být po dobu hraní připojeni k netu, ale to je v době pevných připojení a adsl docela jedno...

Titulek: Re: Remíza
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-12-15 02:52:36
Nechci se s*át se stahováním, a Gametap mi stejně nejede, takže těch pár kaček za to... mno a na ten Advent Rising jsem docela zvědavej. U Score, mno, pravda, Fahrenheit už dlouho mám, RC3 taky a zbytek je hovadina jako obvykle

Titulek:  
Nick: (Gun)
Datum:2008-12-13 18:59:04
Tenhle měsíc je podle mě lepší score.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-28 00:16:12
SCORE je lepší pořád

Titulek:  
Nick: (Reno Raines) - neregistrovaný
Datum:2008-12-11 02:42:17
score vyborny! fahrenheit a shadowgorunds! díky! :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-12-10 20:21:04
Tak score poprvěé po dlouhé době konečně přineslo pořádnou hru. Fahrenheit je jedna z mých nejoblíbenějších kusů, asi před rokem jsem ho koupil ve výprodeji v Tescu za 38 kč, originální verzi v krásném obalu. Je to ale dost specifická věc, takže se ale stejně podle všeho nebude líbit mnohým čtenářům ...
[Odpověz]

Titulek: a zase :-D
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2008-12-10 02:15:59
Skore opet neprekvapilo nic moc hrami, uvidime co vyda level. Jinak z ABC doporucuju Scrapland, kompletně v CZ dabingu, navic je to chytlava hra ktera chvili pobavi. A za 37kc je to luxus
[Odpověz]

Titulek: Re: a zase :-D
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-12-10 02:48:32
JJ souhlasím, v Scrapland v ABC je fakt parádní, měl jsem ji ve score a je to opravdu parádní hra, stavění a vylepšování lodí, lýtání po městě, plnění úkolů... fakt super.. Kdybych ji neměl ve score hned bych ji bral - za 37 Kč je to párada, navíc v obchodech stojí myslímže 150 nebo 200 kč teď si nejsem jistej. Jinak v současným score ( 179 ) jsou parádní recenze, dnes sem celý odpoledne čet :D doporučuji na ně mrknout.

Titulek: Re: a zase :-D
Nick: (Mek) - neregistrovaný
Datum:2008-12-10 21:47:09
Nic moc hrami?? Fahrenheit je nářez všech nářezů, takový příběh tu už od té doby nebyl. Nemůžu se dočkat Heavy Rain, snad dostanou rozum a předělají to nakonec i na tu mou plečku (X360).

Titulek: ujde
Nick: (anonym) - neregistrovaný
Datum:2008-12-09 21:07:16
Score celkem dobry
[Odpověz]

Titulek: Re: ujde
Nick: (tazatel) - neregistrovaný
Datum:2008-12-09 21:52:08
vime i jazykove verze techto her u score?

Titulek: Re: ujde
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-12-10 02:40:06
Fahrenheit bude s českými titulky určitě, rollercoaster tycoon 3 bude pravděpodobně taky s českými titulky a ostaní prvaděpodobně v angličtině - zdroj = současné (nové - 179) číslo score.

Titulek: Re: ujde
Nick: (napakorto)
Datum:2008-12-10 16:09:19
ShadowGrounds by mohlo být taky v češtině, když je normálně na pultech v češtině

Titulek: Re: ujde
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2009-01-11 19:15:45
s tim už nemůžete počítat třeba painkiller je na pultech taky v cz i s dabingem a Tuček tam dal en verzi Score jsou vydřiduši

Titulek: Re: ujde
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-01-11 22:26:57
jj, opravdu přínosné, mít místo anglického: "Shoot them all" české "Zastřel je všechny" :-)

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %