Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v PROSINCI 2008 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2008-11-14 05:01
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.25 - Edice PC Her
Vychází: 09.12.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Moment of Silence (2004)Hodnocení hry The Moment of Silence

The Moment of Silence - GamePlay

LEVEL 173
Vychází: 12.12.2008
Cena :199Kč / 349Sk

Obálka:
Level 173

Plné hry:
Tomb Raider: Legend
(2006) Hodnocení hry Tomb Raider : Legend

Upoutávka:
Level 173

Tomb Raider: Legends - GamePlay

ABC č.26 - Edice PC Her
Vychází: 16.12.2008
Pozor změna!: 12.01.2009
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
X2: The Threat (2003)
Hodnocení hry X2: The Threat

X2: The Threat- GamePlay

ABC č.27 - Edice PC Her
Vychází: 30.12.2008
Pozor změna!: 26.01.2009
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
ScrapLand (2004)
Hodnocení hry Scrapland

ScrapLand - CZ GamePlay

SCORE 179
Vychází: 13.12.2008
Cena :199Kč / 299Sk

Obálka

plné hry:
Neverwinter Nights Platinum Edition CZ=
Hodnocení hry Neverwinter Nights +
Hodnocení hry Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark
+datadisk Shadows of Undertide

Cross Racing Championship 2005 (2005)
Hodnocení hry Cross Racing Championship

Polda 5 (2005)
Hodnocení hry Polda 5

Polda 1 (1998)

Winter Challenge 2008 (2007)
Hodnocení hry Winter Challenge 2008

Neverwinter Nights - Hordes of the Underdark -
GamePlay s neoriginální zvukovou stopou

Neverwinter Nights - Shadows of Undertide - GamePlay

Cross Racing Championship 2005 - GamePlay

Polda 5 - Gameplay



Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

PC-CD
Vychází: 03.12.2008
Cena : 99Kč

Plná hra:
Dusk-12 (2008)

Dusk-12 - GamePlay
PC-FUN
Vychází: 05.12.2008
Cena : 199Kč

Plná hra:
SAS - Secure Tomorrow (2008)
GameRanking.com = 65%

ABC 25-26
(klasické ABC)
Vychází: 09.12.2008
Cena : 55Kč

Plná hra:
TrackMania Sunrise (2005)
Hodnocení hry Trackmania Sunrise

Trackmania Sunrise - Gameplay
PC-Hra (Počítačová Hra)
Vychází: 09.12.2008
Cena : 49Kč

Plná hra:
Soccer Manager Pro (2003)

PC-Hra (Počítačová Hra)
Vychází: 16.12.2008
Cena : 49Kč

Plná hra:
Transport Giant (2004)
Hodnocení hry Transport giant

Transport Giant: Down Under (2006)
Hodnocení hry Transport Giant: Down Under

Transport Giant - GamePlay bez zvuku

 PC-Premiera
Vychází: 30.01.2008
Cena :99Kč

Plná hra:
Industry Giant 2 (2002)
GameRankings.com = 74%

Industry Giant 2 - Trailer s ingame prostředím




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: lol
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 22:37:18
No uznávám, Neverwinter Nights není tak špatný kýčovitý RPG, ale jinak musím říct, že za ty ostatní hry bych se už jen styděl je mít xD xD xD Proč Score musí narvat na DVD úplný srágory ? Asi protože aby zaplnila to prázdé místo, jinak nechápu
[Odpověz]

Titulek: Re: lol
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-12-04 20:29:37
CRC 2005 by ses styděl mít? Vždyť je to jedna z nejlepších závodních her, bavila mě určitě víc než Colin McRae Rally 2005 nebo Toca Race Driver 2, navícmá i na dnešní dobu slušnou grafiku a...co se tu vůbec snažím, smajlík "xD" mi napovídá, že pro tebe jsou nejlepšími závody každoročně "nový nýdfospýdy"

Titulek:  
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 20:13:24
Neříkám že staré hry jsou špatné... Rozhodně jsou hry který sou dobrý a starý, ale myslím že oproti konkurenci ( levelu ) s fullkama dost zaostává ( kupuji score ). Například poslední dobou jsou v levelu samý dobrý hry - legend, call of juarez, sniper elite, commandos strike force, hitman 2 + 4. Všechny tyhle hry bych hodně chtěl a tak mě štve že je dává level a né score...
[Odpověz]

Titulek: Score
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 14:47:45
Tak pokud tohle dopadne, tak beru vsema deseti.
[Odpověz]

Titulek: to Venan
Nick: (reunion) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 14:46:49
A já už roky vysvětluji volům jako ty,že absolutně nezáleží jak ta hra je levná v obchodě,ale jestli je distributor nebo výrobce ochotný ji uvolnit jako cover.A pořád čtu ty samé kecy.A jestli staré znamená u tebe špatné,tak jsi ztracený případ...To že byl Timeshift u zahraničního časopisu ještě nic neznamená(vychází v mnohem větším nákladu než SCORE)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 11:54:43
Hmm tak todle jestli bude ve score... opět samý kraviny, proč doprdele musí score vždycky jako hlavní fullky vyhrabat tu nejstarší hru jakou je může napadnout. A ostatní - Polda 5, toho asi nikdy hrát nebudu, CRC 2005 - to jsem nehrál, ani neviděl, ale zas tak moc šancí tomu nedávám, Winter Challenge 2008 - to neznám, ale je to očividně nový tak se uvidí. Proč am nemůžou někdy dát nějaký nový FPS, třeba Time Shift nebo Gears of War - tyhle hry se dneska už prodávaj dos levně tak nevidím důvod proč je tam nedat, možná leda to že určitě se najdou čtenáři score kteří mají starší pc a tyhle hry by jim nejely...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MikeyM) - neregistrovaný
Datum:2008-12-02 22:59:08
Neverwinter Nights Platinum Edition (oba datadisky, vše česká verze) Cross Racing Championship 2005 Polda 5 (plus profláklej Polda 1 jako bonus) Winter Challenge 2008
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 05:17:43
Super fullky ve SCORE. Parádní klasické RPG i s datadisky, podceňované, ale skvělé závody CRC 2005(tiscali 86%), můj oblíbený Polda (jedničku mám, ale pětku jsem nehrál) a sice asi šitoizní hra, ale pro zasmání proč ne.

Titulek:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2008-12-02 20:26:40
Dneska se asi dovime fullky ve SCORE.....
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Private Martin) - neregistrovaný
Datum:2008-11-30 18:25:59
Neviete aké hry budú v PC FUN a PC CD ?
[Odpověz]

Titulek: Level
Nick: (CJ) - neregistrovaný
Datum:2008-11-30 18:24:12
Najviac sa asi tesim na Level.
[Odpověz]

Titulek: Extra PC
Nick: (piego) - neregistrovaný
Datum:2008-11-29 20:41:39
Doplnil bych, že v listopadovém čísle ExtraPC jsou plné hry The Suffering a Area 51.
[Odpověz]

Titulek: Re: Extra PC
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-30 18:12:16
The Suffering a Area 51 jsou freeware hry ktere si muzes kdykoliv stahnout na netu. Takze nevidim duvodo přidavat sem ExtraPC

Titulek:  
Nick: (emperor) - neregistrovaný
Datum:2008-11-23 04:24:46
tu to dako zije co tak doplnit hry zo score ??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-11-23 05:36:44
Přijde mi, že na tomhle webu se poslední dobou SCORE trochu ignoruje.

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-11-23 15:14:35
není ignorován schválně, ale to je na delší vyprávění ... v nejbližší době by to mělo být vše doplněno. thx

Titulek: Re: Level na prd
Nick: (PRIVATE MARTIN) - neregistrovaný
Datum:2008-11-18 16:54:01
Proč naprd? Teda Legend som ešte nehral, ale po odskúšaní Anniversary si to určite pôjdem kúpiť, už len kvoli tej prílohe.
[Odpověz]

Titulek: Level na prd...
Nick: (Kubas) - neregistrovaný
Datum:2008-11-18 00:39:43
Tentokrát LEVEL teda stojí za prd :(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (WWinki)
Datum:2008-11-16 20:27:57
Abc by mohlo vydat treba nejakou zavodni nebo strategickou hru!
[Odpověz]

Titulek: HAHA
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-11-16 20:09:36
Tak to je drsný před pár číslama byly ve score hry X2 a Scrapland a teď v prosinci je bude vydávat abc !!!! Scrapland i X2 jsou samozřejmě parádní hry ( mě chytl hlavně scrapland, je to naprostá paráda ), ale kdybych veděl že budou i v abc, tak bych si je radši koupil za těch cca 40 kč než za 200 kč. Za scrapland a x2 sem takhle zaplatil dohromady 400 kč a z abc bych je měl za 80 kč, celkem velkej rozdíl... Naštěstí nejsem z řad lidí kteří si score nebo level kupují jen kvůli fullkám...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (WWinki)
Datum:2008-11-16 03:07:26
Score podle me vida zas nejakou hovadinu !!! ale Level je ted jak pod stromecek!!! (uldes)!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Goldy) - neregistrovaný
Datum:2008-11-16 01:25:39
Tenro měsic jsou lepsi hry v abc nez v listopadovym score
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-11-16 02:00:52
Nebude to tím, že všechny hry z ABC už ve SCORE byly?

Titulek:  
Nick: (Reno Raines) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 16:48:09
no hlavně abc se pochlapilo
[Odpověz]

Titulek: Morrowind
Nick: (Gear) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 12:03:31
Ještě se vrátím k minulému Score - tohle je upozornění pro všechny, kteří hrají Morrowind. Morrowind je určitě skvělá hra, ale čeština na Bloodmon je neodtažená (ona vám taky při instalaci vyběhne hláška, že čeština je testovací BETA). S češtinou se Bloodmon dohrát nedá, zhruba v polovině datadisku se v dialozích přestanou objevovat hlášky, které by vás posunuly dál v ději a vy se ocitnete na mrtvém bodě. Zpátky do angličtiny se z rozehraného datadisku vrátit NELZE. Takže bacha, abyste nedopadli tak, jako já.
[Odpověz]

Titulek: prosinec
Nick: (Gun)
Datum:2008-11-14 20:39:22
na měsíc prosinec jsou připraveny skvělé hry.abc scrapland to je super hra já ji mám od levelu.
[Odpověz]

Titulek: Re: prosinec
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-11-14 22:26:25
kdybyste náhodou měli odpor k levelu nebo nechtěli čekat, tak na stránce http://www.gametap.com/play/gameDetails/000436950 najdete TL:Legend zcela zdarma a legálně (stáhnete klienta podobného Steamu a hru)- to samé se týká i X2 a mnoha dalších her

Titulek: Re: prosinec
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 00:22:12
Akorát že mam dojem, že to fachá jen v USA nebo se pletu?

Titulek: Re: prosinec
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 01:58:48
Pleteš se :-) - totiž free hry bez věkového omezení můžeš hrát jako "host" z jakéhokoli státu, placený účet nebo free účet pro přístup k 17+ hrám si můžou založit jen amíci a kanaďani. Zdarma je jich cca 150, většinou vykopávky, ale najdou se tam i zajímavé kousky, třeba: už zmiňovaný TR Legend, X2, Psychonauts, Colin McRae Rally 2005, Fallout 1, Sacred Gold, Commandos 3 nebo Disciples 2

Titulek: Re: prosinec
Nick: (eXi3)
Datum:2008-11-15 03:05:33
Takze v prosinci Level sucks a uvidime Score...

Titulek: Re: prosinec
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-11-16 00:33:04
A kdo by to měl krucinál stahovat, když to dostanu k časáku ?

Titulek: Re: prosinec
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-11-16 00:53:40
Někdo, kdo nechce časák, ale chce hru, skopová hlavo?

Titulek: Re: prosinec
Nick: (dark) - neregistrovaný
Datum:2008-11-30 13:32:23
sám si skopová hlava Mynny

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %