Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > SCORE 177: Obsah čísla

> Datum vydání: 2008-10-26 17:00
> Autor: Braveman / zdroj: score.cz
>




Hodnocení hry Vampire World
Hodnocení hry Mortyr 2
Hodnocení hry The Elder Scrolls 3: Morrowind
(+datadisky)
Obsah čísla 177
Pokud bychom měli SCORE 177 charakterizovat jediným slovem a vynechali všechny přívlastky jako grandiózní, mistrovské či spektakulární, byla by to Bethesda. Vývojáři Bethesda, ptáte se? Inu je to tak. Hlavními taháky jsou totiž exkluzivní recenze asi nejočekávanější hry roku Fallout 3, druhou pak plná hra Morrowind v edici Game of the Year, to znamená včetně dvou datadisků a poprvé v ČR bude i třetí díly ságy The Elder Scrolls kompletně přeložen! Je potřeba něco dodávat?

Není, ale my jsme dodali! Zrecenzovali jsme pro vás vynikající hororový Dead Space, po pár měsících hraní vynesli verdikt nad Warhammer Online, pochválili jsme Crysis Warhead, méně Sacred 2 a LEGO Batman, v recenzích najdete i skvělou heroesovku King`s Bounty, závody Pure a Moto GP 08 a mnoho dalších.

V preview jsme se zaměřili na „GTA ze školních škamen“ Bully, Prince of Persia, Legendary, Red Faction Guerilla, Empire: Total War, zazozomovali jsme na nového Wolfensteina a zahráli si konečně několik úrovní v Mirror`s Edge.

Kromě povídky s příběhem Half-Life 2 čekejte pravidelné rubriky, plakáty, soutěže a na DVD mnoho demoverzí jako třeba Pro Evolution Soccer 2009, Mercenaries 2, Sacred 2, FIFA 09,
Quantum of Solace nebo již zmíněné King`s Bounty: The Legend.

Přestože Morrowind de facto přichází ve trojbalení se dvěma plnohodnotnými datadisky, přihodili jsme mezi plné verze Mortyr II, FPS z druhé světové války, a u nás nikdy nevydaný mix adventury a RPG Vampire World. Tři – pět plných her! A také deset nejlepších modů pro Morrowind, zajišťujících, že do Vánoc budete mít co hrát. Umí tohle váš spořící účet?

SCORE 177 umí a na stáncích ho seženete právě teď!!!

Podrobný obsah:
ZOOM
Wolfenstein
Mirror's Edge

Téma
GDC 2008: Austin
Povídka Half-Life 2
TES: Morrowind

Preview
Bully: Scholarship Edition
Prince of Persia
Legendary
Tom Clancy's HAWX
Red Faction: Guerilla
Rage
Bionic Commando
Empire: Total War
Stormrise

Recenze
Fallout 3
Dead Space
Warhammer Online
Crysis Warhead
Sacred 2
FIFA 09
MOTO GP 08
Multiwinia
Prison Tycoon 4
King's Bounty: The Legend
Peggle Nights
LEGO Batman
Mount and Blade
Pure
The Hardy Boys: The Hidden Theft
4 Elements
Dark Horizon
War Leaders: Clash of Nations
Officers
Igor
Pipemania

Online
Novinky
Multiplayer zápisník
MMO deníček

Extra
Underground
Mod scéna
Mobilní hry

Techbox
Novinky
Testy
Sestavy
Software
Velký test pevných a SSD disků.
Téma "Notebook, nebo stolní počítač?"
Jak na… postavení domácího PC kina.

Obsah DVD 177
PLNÁ HRA
The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY
Mortyr II
Vampire World

Demoverze
Pro Evolution Soccer 2009
Mercenaries 2: WiF
Motorm4x
Multiwinia
Sacred 2: FA
FIFA 09
Quantum of Solace
Kings Bounty: The Legend

MODY TES III
Balmora Expansion
Better Bodies
TR Map1: Telvannis
Rin's Beauty Shop
Vampire Embrace
Building Up UG
Visual Pack
Water Life
Sea of Destiny
Atmospheric Sound

NÁVOD TES III

Mody

CoH Battle of the Bulge
Crysis Vulcano
Crysis Castaway
Crysis Operation Neodym
Crysis Airfield
Crysis Cybirth
Doom 2 PsychoPhobia
HL2 Zombie Panic: Source
HL2 Compromised
UT3 The Ball: Pehua
Zaklínač Deception

Patche
S.T.A.L.K.E.R CS 1.005
Zaklínač 1.4 CZ
Zaklínač Vedlejší účinky
Zaklínač Cena neutrality
Zaklínač češtiny

EXTRA
Tapety
Score List

OD ČTENÁŘŮ
Heliumball
Cactus

TIPY A TRIKY
ABC Games Cheater

SOFTWARE
Internet
Rapget.RS
Prioritizer
IE7Pro
SpamBayes

System
Glary Utilities
KillProcess
Magic Boss Key
SkinStudio Free

Klasika
DOSBox
Fraps
Total Commander
Win RAR

VIDEA
Herní
Burnout Paradise
Cross Fire
Damnation
Dead Space
Disciples III: Renaissance
Empire: Total War
Fallout 3
Gothic 3 - Forsaken Gods
King's Bounty: The Legend
Legendary
Mirror's Edge
Mount & Blade
Need for Speed Undercover
NHL 09
Red Alert Remix
Saints Row 2
Shellshock 2: Blood Trails
Starcraft II
Stormrise
Tomb Raider: Underworld
The Sims 3

Filmové trailery
International
Madagaskar 2

Underground

Alien Assault
Cooking Dash
City Racing
Gang Garrison II
Gravitron 2
Jewel Match 2
Kudos 2
Nuts About Nuts
Peggle Nights
Squish
Sokoban Dash
Tank Universal
Temporal
The Hobbit
The Spirit Engine 2





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Neverend
Nick: (peterson) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 14:12:23
pls poradte mi nekdo jak pomstit ty duchy abych ostal tu kost koukam ze to pry nekdo dohral ale sem asi nikdo nechodi ja chci napsat navo na neverend ale mam ho jen po tu kost dal se nemuzu dostat napiste mi to pls jak ji dostat na email ObstPetr@seznam.cz nebo icq 404106992 jinak se zblaznim navod nikde neni ja to chci zmenit
[Odpověz]

Titulek: navod
Nick: (peterson) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 17:19:17
hele jestli nekdo vite jak dostat tu kost pro donxiana tak mi dejte vedet pisu navod na neverend a az to dohraju tak to hodim na nejaky stranky her a bude uz naporad jen potrebuju vedet jak dostanu tu kost je vim ze se mam pomstit za ty 2 duchy v grenegaru u nejaky baraku je kostra a prej to mam pochopit ale nevim no tak kdo vi jak dostat kost tak napiste na ObstPetr@seznam.cz nebo ICQ: 404106992 diky moc budu cekat a odepisu vsem na otazky k jekekoliv hre
[Odpověz]

Titulek: zhovadilost
Nick: (LordV) - neregistrovaný
Datum:2009-01-31 16:14:48
Doufám, že si alespoň někdo přečte to, co ze sebe teď vypotim. Jednak si tu píšu sám se sebo již několik měsíců a marně hledám někoho, kdo by mi poradil klidně i nějakou fintu, jak dohrát hru Vampire worlds. Inu, nemám rád nedohrané hry z jakékoli příčiny. Hledám a brouzdám takhle po netu a klidně bych i s čistým svědomím použil cheaty, abych porazil to druhé své já, které jak mi bylo napovězeno naprogramoval člověk mající rád zlé postavy a to takovým způsobem, aby tato hra nešla dohrát.......... vážená přemilá redakce Score, prahnu tělem i duší celý svůj ne jen filosofický život stát se profi testovacím hráčem her. Být mě, tak se tato nedokonalá hra nikdy na obsah Score dvd nedostane, leda do sekce Nervové (nedohratelné). Hrál to vůbec někdo? Když už byla potřeba patche po padání v baru po cca 20 minutách hry ??? Těžko..... někdo bobkuje svoji práci....jež já bych miloval :( ...... konec .....
[Odpověz]

Titulek: Re: zhovadilost
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-01-31 19:31:12
nebylo třeba nit vypotit, stačilo kliknout na kartu Vampire World a tam stáhnout patch, který tento problém řeší...

Titulek: Re: zhovadilost
Nick: (LordV) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 03:57:51
Pane Mynny ... děkuji za radu, bohužel ji však nebylo třeba, to bylo jasné(je tady vlákno o kousek níže), radši mi prosím poraďte, jak porazit sama sebe, jako protivníka na konci sekce zvané Loď Normandie, podle mě to nejde, rád bych se mýlil, tak prosím o radu jak na to,proto se pořád potím :)

Titulek: Nedohratelné
Nick: (LordV) - neregistrovaný
Datum:2009-01-05 04:30:55
Dostal jsem se k boji se svou rozdvojenou osobností (po tom co jsem na dně lodi), ale ať dělám cokoli, nemohu jej porazit. Hrál jsem s malými zbraněmi. Má někdo nějakou radu? Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Nedohratelné
Nick: (LordV) - neregistrovaný
Datum:2009-01-10 17:19:39
Nakonec jsem to zkusil všemi technikami boje a končím na tom jednom a samém místě, po rozdvojení nemám šanci ani na lehkou obtížnost.... musím konstatovat, že tato hra je nevyvážená a nakonec zoufale trapná(smrt v 2 kole skoro jistá)!!! , jestli se někdo chce nas..t tak vřele doporučuji.

Titulek: DIk
Nick: (LordV) - neregistrovaný
Datum:2009-01-03 22:54:06
Diky za uvedení cesty k patchi na chybu ve Vampire world, byla tady jako poslední příspěvek, když jsem se rozhodl si tuto hru zahrát. Vážně děkuji :) a pak že nejsou hodní lidi . V
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-29 15:37:39
Díky za odpovědi. Neverend katastrofální nebyl. Byla to jediná hra, kterou jsem z toho čísla Score hrál déle a dokonce dohrál. Například Painkiller mě po odehrání asi 1. kapitoly už vůbec nebavil. Navíc, kdo chtěl tuto hru hrát, hrál ji (koupil, vypálil) již v r. 2004, pochybu ale, že si někdo koupil nebo jinak sehnal Neverend. Takže Neverend hodnotím pozitivně, nemá cenu tu rozebírat klady a zápory, to by bylo na dlouho. Náhodná generace nepřátel mi nevadila a pobíhání po plácku - co je to za kecy, vždyť ve VW už nemůžeš pobíhat prakticky nikde, prostředí je ještě více omezené. Dále, jak to tady čtu, tak hodnotit Vampire world nemůže nikdo, protože se nikdo nedostal přes bar. Kdoví, jestli vůbec recenzent ve Score tuto hru dohrál :-)) Dle začátku by si zasloužila tak 45% max.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Gear) - neregistrovaný
Datum:2008-10-29 17:20:02
Na Neverendu je zvláštní to, že jaksi "neexistuje". Nikdo se o něj nezajímá. Na webu je jen pár nemastných recenzí a pod nimi (v diskuzích) pár zoufalých výkřiků "nevíte, jak dál?" Podpora autorů je nulová: Neverend je slovenský, ale slovenština není k dispozici (jenom angličtina), jediná webová stránka hry je ve francouzštině. Věnoval jsem Neverendu cca 5 hodin a pak jsem ho dost vztekle odinstaloval. S Vampire Worldem, který je (jak tady čtu) víceméně klonem Neverendu už to ani zkoušet nebudu. Překvapuje mě, že Neverend někdo dohrál - o čem to vůbec bylo?

Titulek: Vampire world
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-29 01:13:59
Tak jsem si koupil Score a chtěl vyzkoušet tuto hru, protože někdo (žeby Mynnny) ji tady hodnotil pozitivně (jako že se na ní těší nebo co). Takže, hra prakticky totožná s Neverend, jen ze zcela jiného prostředí, tedy nic moc. Nikde sem nesehnal žádný návod, určitě by se hodil. Proto pokud někdo tuto hru hraje - prosím o radu - hned ze začátku, když se dostanu do baru a chci promluvit s jednou postavou, tak hra spadne do Windows - co s tím, nechce se mi věřit, že by do Score dali nefungující hru?
[Odpověz]

Titulek: Re: Vampire world
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-10-29 02:22:43
Stává se to všem, takže někde je chyba. Snad dají do SCORE nějaký opravný patch.

Titulek: Re: Vampire world
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-29 05:13:44
Hodnotil pozitivně? Žádné osobní hodnocení Vampire Worldu jsem tu až doteď nepsal, jen že ve Score dostal 65%. Takže: oproti Neverendu je výrazně vylepšená grafika (mj. až 8x antialiasing a rozlišení 1680*1050) a zmizela otravná náhodná setkání s nepřáteli, i atmosféra mi přišla lepší, ale samozřejmě mi padá v baru. Už jsem poslal mail do Score, snad to brzo vyřeší, taky mě to docela naštvalo....

Titulek: Re: Vampire world
Nick: (Gear) - neregistrovaný
Datum:2008-10-29 11:26:25
Neverend byl katastrofální: pobíháš po plácku velkém jako školní zahrada a hra co chvíli generuje protivníky, takže máš chvíli pocit, že se něco děje. Po hodině zjistíš, že takhle to bude ž nafurt, páč tě hra z toho plácku nikam nepustí. Neverend mi nepřipadal jako hra, ale jako podvod.

Titulek: Re: Vampire world
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-29 21:18:11
Kvuli Vampire world jsem zvazoval koupi Score (ostatni jiz mam a upiri tematika je mi velice blizka), a jak tak ctu dobre jsem udelal, ze jsem do nej nesel...Painkiller myslim ze z minuleho mesice byl udajne zase bez CZ lokalizace (i kdyz je to jen strilecka) - take jsem jej zvazoval a tektez do nej nesel, a to mi slo jen o datadisk BOOH...No nic, jsem zvedav co bude v listopadu, v poslednich 4-5 mesicich me hry v casopisech bud vubec neoslovuji a nebo je jiz davno mam.

Titulek: Re: Vampire world
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-30 20:43:53
Tak podle šéfredaktora už se pracuje na nápravě, prý jde o pravděpodobně o problém s češtinou. Škoda, právě kvůli češtině už bylo vydání Vampire Worldu jednou posunuto, klidně bych si zahrál EN verzi, která je prý v pohodě

Titulek: Re: Vampire world
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-11-01 00:11:00
http://dwn.ubik.sk/kayman/mayhem/Vampire%20World%20Score%20Patch.zip -> odkaz na patch opravující padání v baru, díky patří Kaymanovi z Mayhem Studios

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %