Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ŘÍJNU 2008 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2008-10-03 22:33
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.21 - Edice PC Her
Vychází: 07.10.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Night Watch (2006)Hodnocení hry Night Watch (Noční Hlídka)

Night Watch - oficiální trailer

ABC č.22 - Edice PC Her
Vychází: 21.10.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
UnderCover (2007)
Hodnocení hry Undercover: Operation Wintersun

UnderCover - oficiální trailer

SCORE 177
Vychází: 23.10.2008
Cena :199Kč / 299Sk

Obálka:

(thx Games.Tiscali.cz)

Plná hra:
Elder Scrolls: Morrowind GOTY CZ
(2002)
Hodnocení hry Morrowind CZ

Mortyr 2 (2004)
Hodnocení hry Mortyr 2

Vampire World (2008)
Hodnocení hry Vampire World

Morrowind - GamePlay s přidanou hudbou

Mortyr 2 - GamePlay s neoriginální hudbou

LEVEL 171
Vychází: 24.10.2008
Cena :199Kč / 349Sk

Obálka:

Plné hry:
Hitman: Blood Money
(2006)
Hodnocení hry Hitman 4: Blood Money

Hitman 2: Silent Assassin (2002)
GameRankings.com = 86%

Upoutávka:

Hitman: Blood Money - GamePlay


Hitman 2: Silent Assassin
- GamePlay


Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

PC-FUN
Vychází: 06.10.2008
Cena: 199Kč

Plná hra:
Code of Honor 2: Conspiracy Island (2008)
Hodnocení hry Code of Honor 2: Conspiracy Island
Code of Honor 2 - GamePlay
PC-CD
Vychází: 10.10.2008
Cena: 99Kč

Plná hra:
Terrorist Takedown: War in Colombia (2005)
Hodnocení hry Terrorist Takedown: War in Colombia




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Lumpus) - neregistrovaný
Datum:2008-11-11 19:03:28
Ve SCORE 178 je Space Rangers 2 Shadow Vault Korea Political Machine
[Odpověz]

Titulek: Pro 777
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-11-10 22:21:42
Taky bych nečekal až bude u SC když u XK gold je F.E.A.R 269 a F.E.A.R.: Extraction Point149 Kč za super ceny a tak to bude asi i u Sc 178-179 datadis do fearu asi tak na 50%
[Odpověz]

Titulek: DVD u SC 178
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-11-10 21:40:16
Budou jen 3dvd na webu http://send.cz/index.php?action=newspaper_details&lang=cs&paper_id=290
[Odpověz]

Titulek: Plné Hry u SC 178
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-11-10 19:45:37
Je to Fear na 50% VIZ Titulek: Email od Mikoláš Tuček Nick: (IC008) - neregistrovaný Datum:2008-08-28 10:07:35 To je hodne dlouha historie. Nicmene my jsme ho nikdy na konkretni datum neuvadeli, jenom ze ho mame predslibeny. M > Ahoj proč nebude F.E.A.R ani u dvd176? >
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné Hry u SC 178
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-11-10 21:58:37
Take bych se k tomu priklanel, zvlaste v okamziku, kdyz jsem si jej po marnych slibech ze bude ve Score konecne z XK gold edice i s datadiskem poridil...Tak bych se nedivil, ze jim to pro tentokrate vyjde.

Titulek: score
Nick: (Lachlan)
Datum:2008-11-09 16:02:39
mrknul jsem na ten tvůj odkaz na předplatný score. To číslo kde je splinter cell je sice starý, ale vedle je nabídka předplatnýho a to číslo s left4dead ještě nevyšlo (pod ním je totiž fallout 3 - minulá obálka). Pokud někdo přečte co je na obálce budeme vědět jaký vyjdou hry
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-11-09 16:34:58
Podle infa ze Score fóra by hlavní fullka mohl být skvělý Swat 4 Gold, ale berte to s rezervou, redakcí to zatím nebylo potvrzeno

Titulek: Re: score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-11-09 17:06:46
o to jsem se snažil, ale je to v tak malém rozlišení že to rozluštit nejde..

Titulek: Re: score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-11-09 17:18:57
specialisti ze seriálu CSI by určitě zvládli přečíst i ten čárový kód :-)

Titulek: Re: score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-11-11 01:21:31
Takže... vím že Swat to jisto jistě nebude

Titulek: Re: score
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2008-11-11 01:37:20
hhmm tak co bude teda :)

Titulek: Hry na listopad
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2008-11-07 17:13:19
Kdy budou oznameny hry na listopad?, vzdyt uz je 7.11...
[Odpověz]

Titulek: Re: Hry na listopad
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-11-07 18:22:47
až bude známá plná hra alespon jednoho z časáků Level / Score

Titulek: Re: Hry na listopad
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-09 03:20:49
SCORE: http://send.cz/index.php?action=newspaper_details&lang=cs&paper_id=290. Myslím, že je tam napsáno jako plná hra Fallout 2 ? a Original War, dál už nerozluštim))

Titulek: Re: Hry na listopad
Nick: (john_rock) - neregistrovaný
Datum:2008-11-09 03:26:08
Až na to, že to score co tam maj vyfocený je nejméně rok starý

Titulek: Re: Hry na listopad
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-09 04:03:10
máš pravdu, omlouvám se))

Titulek: Re: Hry na listopad
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-11-11 18:30:54
Podle infa ze Score fóra budou tyto hry na 100% 4 Plné hry:Space Rangers 2,Shadow Vault,Korea,Political Machine

Titulek: level is best!!!!
Nick: (anonym) - neregistrovaný
Datum:2008-10-29 14:04:28
Level je nejlepsi a nejvic cool casak o hrach
[Odpověz]

Titulek: painkiller ve score
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-10-28 06:07:19
všiml jsem si že se tu myslim rozmazával ten painkiller hra je to vynikající ale chyba byla že tam nedali CZ lokalizaci když je
[Odpověz]

Titulek: Re:Re kukura
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-10-28 06:04:57
ano uznávám přehnal jsem to to máš pravdu ..ale hlaf life 2 dávat k abc by m nenapadlo zas tak blbej nejsem a ceny her znám a vím že o trošku lepší tituly by se našli
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-28 02:34:49
Hry v Levelu na listopad neohlášeny?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-10-28 06:59:32
kdyby tomu bylo jinak, už bys o tom na našich stránkách našel info :)

Titulek: Morrowind
Nick: (Berzeger) - neregistrovaný
Datum:2008-10-26 17:39:48
Pokud si chcete precist clanek, v nemz jsem Morrowind ve Score rozebral trochu vic a bez sprostych slov, zkuste zabrousit na muj web http://berzeger.ic.cz/blog/morrowind-ve-score-177-lze-hovorit-o-triumfu
[Odpověz]

Titulek: Re: Morrowind
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-27 19:27:27
No, tos mě ale dojal. Že prý rozebral trochu víc. Hahaha, si chudák. No to je názor jak Brno a detailní rozbor. Eště, že máš svůj web. LOL

Titulek: Re: Morrowind
Nick: (Berzeger) - neregistrovaný
Datum:2008-10-27 19:41:44
Jeste jsem mel mozna dodat, ze Score fanatici budou pravdepodobne brecet a nadavat :)

Titulek: Re: Morrowind
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-28 00:07:51
Lol, a kde je nějaká nová věc co by z toho článku vyplývala? :-)

Titulek: Re: Morrowind
Nick: (Berzeger) - neregistrovaný
Datum:2008-10-28 01:41:54
Cti trochu mezi radkama, urcite to casem pochopis :)

Titulek:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-10-22 13:46:12
Prosím Vás o trochu slušnosti a méně sprostých slov v diskusi. Nerad bych to tu nějak více cenzuroval, ale pokud to bude přibývat, nebudu mít jinou možnost. Díky za pochopení...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-22 18:51:57
Viz. Morrowind? Omlouvám se za všechna sprostá slova v mém příspěvku, ale na druhou stranu, slušných slov nenacházím a žádné zcela jistě nepadlo vedle :-))

Titulek: Re:  
Nick: (Gun)
Datum:2008-10-22 21:04:51
jo poslouchejte velkého šéfa.

Titulek: Morrowind?
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-22 11:48:37
Vzkaz pro ty, co tady opakovaně nadávají na Morrowind, či vykládají, jak jsou zklamáni Morrowindem: Co jste asi mohli čekat od časopisu, pro který je nejlepší hrou Painkiller !? Do vedení Score se prostě dostala banda debilů, se kterýma jde celé Score doprdele - viz. posledních několik čísel - nejlepší hra Painkiller, neustálé odkládání čísla s Dungeon Lords, další zpoždění čísla s nejdražší hrou - Morrowindem. Co ale jiného chcete u nás kupovat? Pište nasrané maily Tučkovi, že to vždy tak přehypujou, a pak to stojí za velké hovno.
[Odpověz]

Titulek: Re: Morrowind?
Nick: (Gear) - neregistrovaný
Datum:2008-10-23 10:35:23
Já mám Morrowind rád, ale Painkiller - to byla fakt síla. Vejdeš do místnosti, naběhne kilo potvor, vykosíš je, otevřou se dveře, přejdeš vedle, vykosíš znova, pustí tě to o kousek dál - a tak furt pryč. Starej zlatej Doom jednička.

Titulek: Re: Morrowind?
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-23 23:48:29
Takových her jako je Painkiller jsou jistě stovky, často i jako freeware, ale kolik je her jako Morrowind? Série Gothic, serie The Eld. Scroll, Two Worlds, no celkem velmi velmi málo, tak do 20. Nepočítám izometrická RPG staré školy. A je některá z nich zdarma? To už vůbec ne. Takže stokrát lepší Morrowind než Painkiller. Ještě tady někdo psal jako, že kdo ho chtěl hrát, tak už si ho dávno koupil, atd. a další věci, ale to samé se týkalo Painkillera, navíc který už vyšel v Levelu, ve Score byl jen s 1 datadiskem, Morrowind je se dvěma a navíc je to mnohem, mnohem lepší a "trvanlivější" hra. I když se mi na ní spousta věcí taky nelíbí.

Titulek: Re: Morrowind?
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-23 23:51:53
Ještě dodatek - Painkiller je síla tak pro lidi s IQ tykve, pro ostatní je to tak maximálně hra na krátké odreagování, rozhodně nenabízí nic jiného, než bezduché střílení. Když už nějakou 3D akci, tak rozhodně ne bezduchou střílečku, ale např. Hitmana z Levlu.

Titulek: Re: Morrowind?
Nick: (john_rock) - neregistrovaný
Datum:2008-10-24 02:50:02
Tak každý má jiný styl a nepříde mi fér tady pořád kritizovat SCORE za painkillera,když má pokaždé v zásobě ještě 3 hry.Mě například rozsáhlá rpg prostě nebaví a radší si zastřílim v pohodovém painkillerovi,třeba jenom jednu úroveň a potom další až za týden.Ale Level teď docela boduje s Hitmanem,těším se.

Titulek:  
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 02:20:38
takže milí drazí dnes jsem nahlédl do abc a co jsem neviděl hrůzu na 4 listopad opět velké hovno v abc jako cpát tam plnou hru ufo aftermatch už je vážně ubohý příště tam bude ufo 2 pak moment of silence takže 3 píčoviny za sebou aspoň tak sem to vyčetl v jednom s čísel abc dnes jsem jim napsal do redakce ať to změní a daj tam krucifix něco pořádný a ne samí hovna nejdříve nás zlákali Flatoutem 2 a el matadorem a stalin subway to byli 3 špičkové hry a pak jen hovno za hovnem takže posuďte sami prostě hrůza , s abíčkem když jsem to zjistil jsem mrsknul o zem protože už mi to nebaví když vim že se dočtu že tam nacpali zas na příště nějakej shit doufejme že do posledního čísla dají nějaký nářez a když ne tak snad ten rok 2009 bude mít lepší tituly když ne beru auto jedu do redakce abc a budu jednat za vás všechny co jsou s tímto nespokojeni
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 02:55:54
njn, co bys taky chtěl za 37 kaček, Flatouty a EL Matador byly jen promo - a náhodou Night Watch docela ujde za tu cenu....

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 03:53:21
Ty si kupujes ABC kvuli PC hre? Radeji si precti, co tam pisi, a hru ber jako bonbonek navic. ABC stoji 37 Kc, co bys chtel za ty penize? Half-Life 2? Nekteri pubertalni jedinci maji snad zcela hladke mozky. Navic, nikdo te nenuti kupovat ABC. Prijde mi to stejne, jako kdybych ja se vztekal, co davaji za filmove blbosti treba v edicich AHA ci Blesk. Proste si to nekoupim a nekomentuji to podobnymi vyblitky, ktere jsi tu predvedl.

Titulek: Re:  
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 11:36:20
Tak tyhle Ufa jsou náhodou velmi dobře udělaný. Jen poslední díl trilogie se jim moc nevyvedl. Ten poslední titul raději nekomentuju. Každýmu sedí jinej styl her. Třeba pro mě naopak byly hovna zmiňovaný Flatout 2 a el matador.... Buďme rádi, že za tuhle cenu aspoň něco vychází.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-22 21:00:18
pán je náročnej

Titulek: Re:  
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 22:44:54
Stare odepsane hry ktere nikdo nehraje a kdyby nevysli za tech 37kc tak by je ani nikdo nehral. Tak se da abc edice her charakterizovat

Titulek: Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-21 13:11:40
Hlavně, že ti čur.ci ve Score zase psali, že vyjde 16.10. a místo toho zase posun na 23.10.2008. Už se z toho stává tradice. Plné hry nemá cenu blíže komentovat, mně se například celkem líbí.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Gun)
Datum:2008-10-16 17:55:40
tak dík
[Odpověz]

Titulek: hitman
Nick: (Gun)
Datum:2008-10-15 22:06:50
Hitman blood money vypadá dobře,nevíte jestli bude s českýma titulkama?
[Odpověz]

Titulek: Re: hitman
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-16 03:18:37
podus vim tak cestina este neni hotova ale slovenstina je a tady je odaz kdyby to na dvd v LEVELU nahodu nedali :-) i kdys si myslim ze to tam bude http://www.slovenciny.com/index.php?func=dlinfo&mit=583

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-15 21:47:59
když napíšu do hledej v seznamu jaké plné hry objeví se nabídka stránek a tam to je ale nějak mi to nevadí maš to tu super.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (jaké plné hry budou přiloženy v září...) - neregistrovaný
Datum:2008-10-15 21:54:24
tak jsem zjistil že v google je napsaný říjen ale na seznamu ne ale to je detail.

Titulek: Osobní preference
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-10-15 18:34:06
Kdybych měl mluvit o osobních preferencí, tak ty jasně mluví pro Level s Blood Money, vysvětlím proč. Morrowind mám fakt rád, hrával jsem ho jak ďas, ale je to takovej ten typ hry, která poněkolikátý zahrátá fakt nebaví, ten začátek je pořád stejnej. Blood Money už jsem dohrál, a i když se to zdá dost často lineární hra, tak právě taková není, Hitman 4 exceluje různorodostí plnění misí a velice rád si ji zase zahraju, nějakým jiným stylem. A btw docela mě štvou ty řeči: u score vyjde morrowind za 199kč, v kk edici by ste to měli za 249kč, je to ksakru jedno jde o to, že teď už ten morrowind fakt není dobře hratelnej (viz příspěvek dole) takže je jedno, že je levnější a je jako bonus k časáku, když už se stejně moc nebude dát hrát (kdysi dal, stále považuju morrowind za parádní hru 9/10). Toto vrhá pro mě dost posměšný stín na score, který se chlubí nejdražší hrou v historii, hrou dobrou, ale starou a již ne moc hratelnou (ty řeči že si to zahrajete si nechte, jsou to stejně jen plané řeči, a bavit vás morrow nebude, vo pětku)
[Odpověz]

Titulek: Re: Osobní preference
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2008-10-15 22:08:43
Dlužíš mi pětku..:-)) Koupil a rozjel jsem Oblivion a ten mě tak znechutil, že jsem si zpětně nainstaloval Morrowind, oba datadisky a osobní výběr pluginů a pařím už pěkně dlouho. Nicméně s názorem na Score souhlasím, nebo asi takhle - kdyby se Score nechlubilo nejdražší hrou, tak neřeknu ani popel a celkem uznale pokývám hlavou - starší, ale kvalitní hry schvaluju. Takhle každej čekal bůhvíco a potom samozřejmě nadává.

Titulek: Score a Level
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-10-14 22:55:35
Tak Morrowind je pro mě celkem zklamání, myslím že score tentokrát moc u fullek nezabodovalo, navíc ani RPG moc nemám rád no takže současné číslo s dungeon lords je pro mě taky nic moc. Navíc si myslím že Level se teď poslední dobou celkem rozjel - Commandos Strike force, Sniper elite, a teď Hitman 2 + 4, pro mě všechno parádní hry. Bohužel už delší obu kupuji Score ( jsem předplatitel ) takže se mi nechce dávat ještě další 200 kč za Level.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score a Level
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-10-15 16:49:34
Pravda ,i Level se trochu rozjel ale jelikož mám krom Blood Money (ten mám od kámoše pálenej) všechno originály, tak pro měnic moc no. Ale jinak jako pařby dobrý.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-14 22:51:46
už je říjen a máš tam furt napsaný září pokud budeš mít čas tak to přepiš
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-10-14 23:36:27
můžeš to upřesnit (kde přesně) ?

Titulek: SCORE
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-10-14 03:11:08
Super hra i s datadisky, moc se tesim. Konecne zase poradne RPG a pujde mi narozdil od Gothic 3.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 23:19:58
Já nevím proč to tady pořád řešíte ? Sice Morrowind mám (dokonce 2x ale bez datadisků a češtiny a vypadal dobře i na starší hru), ale za 199 kč a u Score. Buďte rádi, že vám "aspoň něco" dají ne ? Já jsem na 100 % spokojen.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-16 03:16:23
Jak dají?...Prodají!

Titulek: Re:
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-10-17 22:51:07
Jak se to vezme. Podle všeho se platí jen za časák a DVD je jako příloha zdarma (i když všichni víme, že to není tak úplně není pravda), ale budiž.

Titulek: Blodmoon
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 22:47:11
Na TG v newskach psali, ze by mel byt Morrowind vc. obou datadisku to je chapu-li to spravne i Blodmoonu v cestine, je to pravda?
[Odpověz]

Titulek: Re: Blodmoon
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 23:21:34
Jinak je to komplet, takže sepciálně u Score bude česky i datadisk Bloodmoon. Takže pro nás, kdo angličtinu zas tak dobřeneovládají, je to super ne ?

Titulek: Koupě
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 21:47:33
Je paradox, že Score koupím tak jako tak, ale ne kvůli Morrowindu, kterej už dávno mám, ale kvůli Vampire World.(ta hra mě fakt docela zajímá, jako raritku bych si ji nechtěl nechat ujít).Jinak je to od Score krok docela vedle - sice je hezký, že Morrowind je skvělá hra s výborným hodnocením, ale jak už tu bylo napsáno - kdo ji chtěl, tak už ji dávno má a ten zbytek to moc nevytrhne. Spíš bych preferoval hry, který byly ve svý době míň profláklý (v minulém čísle DL se mi docela trefil do vkusu, např.), nebo se jedná o starší hry, který už dnes nejsou k sehnání (z adventur Gabriel Knight série apod.).Jsem ale natolik realista, aby mi bylo jasný, že by to koupilo asi jen málo lidí.
[Odpověz]

Titulek: Re: Koupě
Nick: (sk_edwin) - neregistrovaný
Datum:2008-10-26 19:04:53
presne tak, sam by som to lepsie nenapisal :)

Titulek: morrowind
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-13 20:10:07
možná sice starší ale dobrá hra já mám oblivion docela dobrý přidám do sbírky.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-13 13:16:32
Zajímavá slova od Mynnyho, Score ať si nechá hype pro sebe! Hlavně, že je tu několikrát velmi velmi velmi omlouval - viz. u nejlepší hry, i jinde. A teď najednou otočí!!! No nevím, co si o něm mám myslet - kam vítr, tam plášť ?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-14 02:09:26
Kam vítr tam plášť? Zase tu budu za někoho, co neustále poučuje, ale takový jaký tvrdíš bych byl, kdybych svoje názory orientoval podle ostatních, a to opravdu nedělám. Naopak jsem Score mockrát hájil proti dost rozzuřené přesile neregistrovaných pisálků (jak sam zmiňuješ), ale to neznamená, že jsem zavilý scorácký fanatik, a k Morrowindu napíšu "super hra, i když už mám, Score zazářilo". To prostě imho není pravda, Morrowind nepovažuji za vhodný cover (přestože jde o geniální hru), bohužel nejdřív hypovali (už jsem se omlouval že jsem to zrovna já zatáhl jejich hype sem na fórum) a pak vytasili hru, kterou většina lidí má...

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-13 00:04:15
NO jo těšil jsem se na nějákou pecku a voni tam Daj morriwind kterej de za 250Kč koupit už rok no jo HITMAN 2+4 to je jiný kafe
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 02:18:27
Kdepak rok - už skoro 2 roky, kupoval jsem to bráchovi k vánocům 2006 a kdovíjaká novinka ta levná edice nebyla :-(

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-13 20:25:54
sorry ale stejně

Titulek: Morrowind ano, ale už ne
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-10-12 23:34:23
Uznávám, Morrowind je dobrá hra, ale popravdě, byla. Kdysi jsem ji hrával jak ďas, ale teď už bych si ji asi nezahrál, a myslím, že ani mládež odebírající score si ji už taky moc ráda nezahraje. Vkus se vyvýjí, a dát k šasopisu přes pět let starou hru, i když dobrou... A co víc, každý milovník Morrowindu ho určitě už v poličce dlouho má.
[Odpověz]

Titulek: Re: Morrowind ano, ale už ne
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-13 02:24:53
Vynikající a na zakoupení licence drahá hra, co má každý = nejhorší možnost. Já chci zapomenuté hry, které téměř všechny ohromí (Vampire The Masquerade Bloodlines, Spellforce, Richard Burns Rally atd.). Ach jo, příště radši ať si Score nechá hype pro sebe, ničemu to neprospívá - tímto se omlouvám, že jsem ho bohužel pomáhal šířit...

Titulek: Re: Morrowind ano, ale už ne
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 02:26:21
Ehm, vypadl mi nick, ale mě určitě jste podle poslední věty poznali :-)

Titulek: Re: Morrowind ano, ale už ne
Nick: (Mistr Yoda) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 02:53:48
Ty jako já slova skládat skoro, já toto ti odpustit nehodlám smrti do nejdelší....

Titulek: Re: Morrowind ano, ale už ne
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 11:55:40
No, tak tímhle teda dost zklamali. Ač RPGčka u mě vedou, tohle je slabota. (vzhledem k dostupnosti jinde)

Titulek: Re: Morrowind ano, ale už ne
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 16:18:15
Re: Marlone; nelze nez souhlasit, take to tak vidim, skvela hra Morrowind, ale kazdy milovnik RPG zanru ji uz dozajista davno ma, a mlade-neznale hrace jiz diky svemu stari dle meho uz toliko neprilaka (cest vyjimkam)...

Titulek: to snad ne
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2008-10-12 19:46:26
To snad ne, zase u skore takovy sracky :-(((
[Odpověz]

Titulek: Re: to snad ne
Nick: (eXi3)
Datum:2008-10-12 19:55:12
Ja.........opravdu....nevim....co.....na.......to.....rict........

Titulek: Re: to snad ne
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 00:11:06
Tady je jasně vidět, že Roman má velmi nízké IQ. Protože každý hráč, který říká, že Morrowind je sračka je buď hodně malý (tzn hru nezná) nebo je to prostě debil. I když se občas najdou vyjímky. Ale hned nemusíš říkat o tak skvělé hře, ikdyž je starší (btw hra má rating kolem 91 %), že je to sračka. A další hry Vampire World - slušný a Mortyr 2 (sice do počtu ale taky zabaví) takže IMHO je toto číslo Score jedno z nejnadupanějších co se týče DVD přílohy. A pozor ! Score je hlavně časopis !!! Konec, tečka !

Titulek: Re: to snad ne
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2008-10-14 20:39:09
Takze mortyr II - Tupa strilecka s hnusnou grafikou Vampire world - nevim co to je ale rok 2008 a to ze u nas nesla ani do distribuce mluvi za vse - snad jeste hrosi nez mortyr Morrowind - sice kvaltini rpg ale kazdy ho uz hral a kdo ne ten o asi tezko bude hrat ted ale level: 2 dily hitmana, kazdy v prumeru 80%, to mi prijde mnohem lepsi

Titulek: Re: to snad ne
Nick: (Gun)
Datum:2008-10-15 22:01:12
nemachruj

Titulek: Další hry
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-10 17:24:22
Hodilo by se dopsat i další hry, které vycházejí v jiných edicích - např. Stalin subway 2, Code of honor 2, ... i když to nejsou moc kvalitní tituly. Prosím editora o doplnění :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-09 21:18:53
Klidne taky bych si to rád zahrál ale ne jako hlavní plnou hru respektive nedam za to 200
[Odpověz]

Titulek: asd
Nick: (asd) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 23:12:02
mohl vy tam nejaky casopis dat Prisoner of War
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: ({STORM}-CZ-) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 03:34:44
nejdrazsi hra v historii score?crysis? :D..mno kazdopadne to zni fakt slibne :) tesim se
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-08 13:40:08
No doporučuji moc se netěšit, aby to zase nebylo velké zklamání, tak jako s nejlepší hrou. Aby to náhodou nebyla nejdražší super skvělá nejlepší báječná chytlavá ..... adventura !!!!! To by zas bylo. Je lepší počítat dopředu s nejhorším - bude tam nějaká pi.ovina a ještě Score vyjde se zpožděním 14 dnů, takže to bude zklamání roku. Ale doufat můžeme v nejlepší - nějaká super akce, nebo skvělé RPG (Morrowind s datadisky?).

Titulek: Re:  
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 15:28:05
Re: neregistrovany; to jsi napsal vystizne, docela si me pobavil :)

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-13 13:12:22
Já sem to s tím Morrowindem uhod'.

Titulek: hmm
Nick: ({STORM}-CZ-) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 02:07:41
to mynny: tim nejdrazsim coverem si myslel co?
[Odpověz]

Titulek: Re: hmm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 02:54:55
že Score prý za příští plnou hru zaplatilo nejvíc peněz ve své historii, což ještě nemusí nic znamenat když ti třeba nesedne žánr, ale určitě to zní slibně

Titulek:  
Nick: (hitman) - neregistrovaný
Datum:2008-10-07 20:36:32
level kupuju super hra
[Odpověz]

Titulek: Score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-10-07 15:11:15
Jsem zvedav co bude ve Score...
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-10-07 19:23:57
Nechci tu zas rozpoutat flame Level/Score, ani diskuzi o tom jak Score neplní sliby, ale podle Tukana (pokud se nic nepose*e) bude v příštím Score jejich zatím nejdražší cover - a F.E.A.R. to není. Takže si zaspekulujte (a pak nebuďte zklamaní když to nevyjde)....

Titulek: Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v SRPNU 2008 u PC magazínů ?
Nick: (Rudobijec) - neregistrovaný
Datum:2008-10-05 01:09:24
Zaspals dobu soudruhu,jiz tu mame Rijen.
[Odpověz]

Titulek: Re: Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v SRPNU 2008 u PC magazínů ?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-10-05 01:24:25
xakra, díky něco na tom bude. Nějak to nestíhám sledovat tedkon :)

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-04 02:44:32
hitman super
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-07 23:53:58
já sohlasím Level postoupil o žebříček

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %