Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > SCORE 176: Obsah čísla

> Datum vydání: 2008-09-24 01:47
> Autor: Braveman / zdroj: score.cz
>




Hodnocení hry Jagged alliance 2: Wildfire
Hodnocení hry Dungeon Lords
Hodnocení hry KnightShift: Příběh rytíře
Hodnocení hry Berušky 2
Obsah čísla 176

Září. Konečně začínají vycházet pořádné pecky – tento měsíc jsme si zchladili žáhu na Brothers in Arms, vyšla ale i Viktorova milovaná Colonization, vyšlo dlouhá léta vyvíjené Spore, Mercenaries 2, Bionic Commando Rearmed a řada dalších her, které najdete v rubrice recenzí. Přesto jsme ani na přelomu léta a podzimu nemohli zapomenout na hry teprve dokončované – obzvláště, když jsme pro vás získali na lipské Games Convention informace přímo z první ruky – rozhovory s Blizzardem, Willem Wrightem, dojmy z hraní Falloutu 3, nebo z betaverze World of Warcraft: Wrath of the Lich King (možná leckoho překvapíme, ale Blizzard si tenhle článek za rámeček nedá), to všechno a ještě mnohé více si můžete přečíst v novém SCORE.

Na DVD vás i tentokrát čeká SCORE Live (opět s velmi atraktivním obsahem z Lipska), navrch už tradičně čtyři plné verze. Předně jde o RPG Dungeon Lords (ve speciální sběratelské edici, která je již prosta jakýchkoliv chyb – žádné strachy!), pamětníky určitě potěší Jagged Alliance 2: Wildfire, jedna z nejslavnějších taktických strategií. Nejen do počtu tu pak jsou i realtime strategie s prvky RPG KnightShift a logická oddechovka Berušky 2.

Takže neváhejte. SCORE 176 je právě v prodeji!

Podrobný obsah:
Preview
Call of Duty: World at War
Diablo III
ArmA II
Dragon Age: Origins
Warhammer Online
Godfather II
Far Cry II
Tomb Raider: Underworld
Grand Theft Auto IV
Pure
C&C: Red Alert 3
LotR: Conquest
Gothic 3: Forsaken Gods
Saints Row 2
Dead Space
Necrovision
Battlefield Heroes

ZOOM
Fallout 3
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Recenze
Brothers in Arms Pekelná dálnice
Sid Meier's Civilization IV: Colonization
Spore
American McGee's Grimm
Mercenaries 2: World in Flames
Shattered Suns
Dimensity
GTR 2 Evolution
Bionic Commando Rearmed
Zaklínač Rozšířená Edice
Penumbra Requiem
Euro Truck Simulator
Code of Honor 2: Conspiracy Island
The Abbey

TÉMA
Games Convention 2008
Tichý útok Electronic Arts
Hotshots speciál

ONLINE
Novinky
MMO Deníček

EXTRA
Underground
Mod scéna
Mobilní hry

TECHBOX
Novinky
Testy
Sestavy
Software
Velký test zvukových karet
Téma
Jak na…


OBSAH DVD 176

DVD LIST
SCORE LIST

PLNÁ HRA
Jagged Alliance 2: Wildfire
KnightShift
Dungeon Lords
Berušky 2

Demoverze
Galactic Dream: RW
Nikopol: SoI
Birth of America II
Euro Truck Simulator
Legend: Hand of God
Romance of the 3 Kingdoms XI
Time of War

Mody
BF2: Project Reality Core
BF2: Project Reality mapy
Close Combat: Op. Just Cause
Flatout 2 Custom Car
Flatout 2 Formula 1
Flatout 2 FOJ Snow
Flatout 2 Dirt Bike
Flatout 2 Mott Catpack
HL2 Powerstation 17
Quake IIIA Tanks and Rogues

Half-Life 2 Insurgency
TESIV Qarl's Texture Pack 3

Underground
Alien Abduction
Archibald's Adventures
Batty Builders
Ben There, Dan That
Crumb
Cruxade
DreamBall64
Farm Frenzy 2
Floating Islands
Gemstars
Gravitron 2
Home Sweet Home 2
Make Bouncy Bouncy
Mission Extreme
Summer Session

Patche
EU3: Rome 1.3
Spore
UT3 1.3

EXTRA
Tapety
SCORE list

OD ČTENÁŘŮ

Nálož dynamitu

TIPY A TRIKY
ABC Games Cheater

SOFTWARE
Media
Blender
CloneDVD mobile
Scribus
Ashampoo Photo Com. 6

Internet
Psi
Readon Free TV and Radio
Google Chrome
Naja
Systém
Free Commander
Last Pass
Sandboxie
Unreal Commander

Klasika
DOSBox
Fraps
Total Commander
Win RAR

OVLADAČE
ATI Catalyst 8.8
DirectX 9.0c
XP Codec Pack

VIDEA
Herní
Anno 1404
A Vampyre Story
Black Mirror 2
Bionic Commando
Captain Blood
Cryostasis
Dark Void
Death Track
Empire: Total War
Far Cry 2
Hearts of Iron 3
Jumpgate Evolution
Men of War
MotoGP 08
NecroVisioN
NFS Undercover
NWN2: Storm of Zehir
Penumbra: Requiem
Prince of Persia
Runes of Magic
Sacred 2: Fallen Angel
Saints Row 2
Spore
Theatre of War II
The Godfather II
Tomb Raider: Underworld
War Leader
Warhammer 40k: DoW II
Warhammer Online

Videa extra
5x in-game Fallout 3

Filmové trailery
Max Payne
Labyrint lží
Rychlí a zběsilí





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: jgjjkjkjhjk
Nick: (0hjjjjjjjjjjjjjjjljůkklůlůjlkjjků) - neregistrovaný
Datum:2011-04-13 19:13:34
jses kej?
[Odpověz]

Titulek: Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-01 12:36:30
No konečně!
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (eXi3)
Datum:2008-10-01 19:29:55
Ano, konečně, Score je opravdu už k dostání. Berte to malé zpoždění z lepší stránky: další Score vyjde dřív, a fullky ještě nebyly oznámeny, tudíž se máme na co těšit...

Titulek: Tak se nato vyserte
Nick: (ghfghf) - neregistrovaný
Datum:2008-09-30 15:56:41
Tak se nato vyserte a přejděte k Levelu beztak je lepší, jsou tam lepší hry a nepamatuju se, že by někdy snim byli takový problémy jako se score. Kdyby to bylo jednou za čas, ale u Score to je pořád něco.
[Odpověz]

Titulek: Re: Tak se nato vyserte
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-30 17:11:41
(p)Level je naprosto nečitelný, špatné články a otřesná grafická úprava.

Titulek: Re: Tak se nato vyserte
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-30 19:17:36
No mně je jedno jestli Level nebo Score, rozhoduje plná hra, takže tento měsíc jsem pro Score, jestli teda někdy vyjde. Jinak kvalita časopisů je celkem srovnatelná, i když vysvětlujte to horlivým zastáncům Levlu či Score.

Titulek:  
Nick: (Nordmark) - neregistrovaný
Datum:2008-09-30 12:50:29
Přesně, je 30.9. a stále SCORE nikde nemají, do jedné trafiky jim sice SCORE dovezli, ale bylo to číslo 174!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-30 13:40:23
Jo, to mi taky několikrát nabízeli.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-30 15:41:51
Všude mají jen 174 a 175 :-(((

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-30 11:45:07
Tak je 30.9. ráno a Score na stáncích stále není. Co dodat? Další extempore (= něco nečekaného nepřipraveného atd. - to je pro některé nechápavce užití tohoto slova). Ještě, že na svých stránkách píšou červeně, že vyjde 29.9.Jsou to prostě ču.áci! Na druhou stranu co kupovat v nulové konkurenci (2 časopisy jako skutečnou konkurenci nepočítám). Zřejmě vydání vylepšují k naprosté dokonalosti :-) Score forever.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-30 19:13:09
Co dodat? Počkáme na odpověď Mynnyho, ten určitě něco vymyslí. Je nejchytřejší a vždy má po ruce správnou odpověď, která na 100 % platí :-)))

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-30 20:03:23
Co ti mám odpovědět? Já už si týden hraju Dungeon Lords :p

Titulek: Score Live
Nick: (ja) - neregistrovaný
Datum:2008-09-26 12:50:47
Je u tohodle vydání? V seznamu sem ho nenašel...
[Odpověz]

Titulek: Jagged Alliance 2: Wildfire
Nick: (PO) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 22:13:12
Je u Jagged Alliance 2: Wildfire čeština?
[Odpověz]

Titulek: Re: Jagged Alliance 2: Wildfire
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 22:25:35
Není, nikdy bohužel žádná pro Wildfire neexistovala .

Titulek: Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-24 22:08:00
Nevíte, jestli už je na stáncích? Pořád ho nemůžu sehnat. Rady typu - tak si ho předplať - nechci.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 22:28:20
Bludr psal že bude až v pondělí, prý kvůli těm chybějícím DVD-klíčům - asi je nalepuje redakce ručně :-)

Titulek: Re: Mynny
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-25 16:45:22
Chápu tě dobře, že bude až 29.9.? Pokud ano, tak co dodat? Místo 18.9. až 29.9. ? Napadá mě jenom asi tak 10 sprostých slov na adresu vydavatele, redakce, atd. Hlavně netvrďte, že si to nezaslouží, nebo ať Score nekupuju.

Titulek: Re: Score
Nick: (daveva) - neregistrovaný
Datum:2008-09-25 22:44:18
no nezaslouží :D.Tak se to opozdilo no.Mě to nevadí a jeslti tobě jo tak jim to v redakci bude stejně jedno :D

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-26 04:00:44
je to jako když se zpozdí autobus - většinou za to nemůže řidič, ale je nejvíc na ráně. Myslíš že redakce tam fakt lepí kód po kódu a tentokrát na to zapomněli? Nejspíš to zvrzla externí firma co vyrábí obaly na DVD ale může za to redakce ;-)

Titulek: Re: Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-29 16:33:34
Furt není. A asi nebude - Score Forever.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %