Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > LEVEL 170: Posvátný časopis na mušce snipera

> Datum vydání: 2008-09-23 23:37
> Autor: zdroj: level.cz
>





Level 170: Posvátný časopis na mušce snipera

Měsíc uplynul jako nic a již brzy se na stáncích objeví nové číslo časopisu Level. Opět jsme se snažili, abyste v časopise našli to nejlepší a nejzajímavější. Čas, který jsme po ukončení Games Convention 08 měli, jsme využili na to, abychom na DVD zpracovali všechna videa a také jsme díky všem navštíveným prezentacím mohli sepsat dojmy do novinkové sekce časopisu. A aby toho nebylo málo, vydali jsme se na setkání s Willem Wrightem do německého Hamburku, kde jsme si popovídali nejen o Spore. Co dalšího nabídne Level, který se na stáncích objeví již tento pátek 26. září? Pojďte nahlédnout pod pokličku...


SNIPER TĚ MÁ NA MUŠCE!
Plnou hrou říjnového Levelu je válečná akce Sniper Elite, kterou na DVD naleznete s českým překladem. Příběh hry je zasazen na konec druhé světové války, kdy Rusové vnikají za hradby Berlína a očekává se grandiózní finále. V tento moment americká zpravodajská služba vysílá svého specialistu na delikátní misi. Musí zajistit, aby se německé tajné dokumenty týkající se výzkumu vodíkové pumy a technologie V2 nedostaly do rukou Stalina. Jak již název hry napovídá, hlavní společnost vám bude dělat odstřelovací puška. Ale nebojte se, na řadu přijde i kontaktní boj a pár stealth misí s tlumičem vybavenou pistolí. Sniper Elite nabízí bohatou hratelnost a zábavné mise. V červencovém Levelu z roku 2006 jsme hře udělili velmi pěkných 8 bodů z 10 a navrch stříbrnou hvězdu. Kvalita je pro všechny milovníky válečných akcí zajištěna.


SVATÉ RPG?
Říjnové číslo už předznamenává vánoční nálož a na zásobě zajímavých her je to znát. Podle obálky už fanoušci RPG žánru poznali, že recenzujeme druhý díl u nás populárního RPG Sacred. Velmi očekávaný titul jsme důkladně proklepli, protože na pořádné akční RPG jsme dlouho čekali. Ale tím nálož recenzí zdaleka nekončí. Posvítili jsme si na akci s taktickými prvky Brothers in Arms, jejíž nový díl nese český název Pekelná dálnice. Stranou by také nemělo zůstat pokračování „grafického benchamrku“ Crysis, jež přichází pod názvem Crysis Warhead. Tento měsíc si na své přijdou i adventurně ladění hráči – Petr Ticháček zrecenzoval dvojici Fenimore Fillmore’s Revenge a Hříšné opatství (v originále The Abbey). Další recenzovanou adventurou je Dracula 3: The Path of the Dragon. Z výčtu už jen ve zkratce: Mercenaries 2, WorldShift či GTR Evolution. A to nemluvíme úrodě na konzolovém poli – sporty od EA, WipEout HD či nová Viva Piñata...


MINORITY REPORT
Zamysleli jste se někdy nad tím, jak nás obsah her ovlivňuje? Zamysleli jste se nad tím, kdo vlastně pro nás hry vyvíjí? Proč nám vývojáři vnucují některé obecně zažité stereotypy? Nebo jsou to jen jejich představy? Hry jsou totiž takové, jací jsou jejich vývojáři. Hry mají také moc formovat názory hráčů, aniž by to tušili. Podobně jako třeba sdělovací prostředky. Honza Horčík se v tématu Minority Report pozastavil nad menšinami a jejich vyobrazením ve hrách a v dalších souvislostech. Jako obvykle, Level přináší i druhé, technicky zaměřené téma. Tentokrát se v rubrice hardware věnujeme specifické skupině přenosných počítačů, tzv. netbooků. Jistě jste v poslední době zaznamenali stoupající oblibu těchto malých zařízení, které vedle úsporných rozměrů nabízí i slušnou výdrž na baterie. V článku jsme shrnuli přednosti a nedostatky netbooků a zmapovali nabídku na českém trhu.


LARA TO MÁ TĚŽKÝ...
V novinkové sekci jsme zařadili první dojmy ze hry Tomb Raider: Underworld. Radek Friedrich měl příležitost si na vlastní kůži vyzkoušet jaké nové prvky bude „nová Lara“ obsahovat. Z her, jimž jsme se v novinkách věnovali, můžeme jmenovat velmi očekávané akční RPG Fallout 3, válečnou akci Call of Duty: World at War, která se vrací zpátky do druhé světové. Dále jsme si posvítili na PC verzi GTA IV a také jeho konkurenci Saints Row 2 a řadu dalších.


VIDEA, DEMA,...
Ani DVD příloha nezaostává. Vedle stálice v podobě Level TV (další díl seriálu Redakce je tady) na video DVD naleznete bohatý obsah speciálu – zde jsme zpracovali materiály z GC 08, ale také jsme zde umístili záznam z rozhovoru s Willem Wrightem. Konkrétně můžeme na tomto místě vypíchnout kompletní rozhovory s tvůrci Carrier Command, Dark Void, Diablo 3, Fracture nebo Starcraft 2, přičemž na ukázky z nich se můžete již nyní podívat na stránkách Hrej.cz. Vynechat byste neměli ani videorecenze na Brothers in Arms nebo Mercenaries 2, první tři díly animovaného komiksu Dead Space a tradiční hromadu trailerů. Na datové placce najdete vedle plné hry Sniper Elite aktuální demoverze (např. FIFA 09), mody pro hru Freelancer, jíž se věnujeme v rubrice Restart, či třeba výběr zajímavých her zdarma.


NOVÝ LEVEL 170 VYCHÁZÍ JIŽ TENTO PÁTEK, TEDY 26. 9. 2008





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: gnh
Nick: (mnchn) - neregistrovaný
Datum:2008-10-02 02:34:30
kolik stoji
[Odpověz]

Titulek: Re: gnh
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-10-02 02:55:21
199Kč - je to vidět při přiblížení obálky

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-30 01:54:43
Fakt .Kde sto zjistil je možný že to bylo napsáno v časáku ja nevim protože jsem ho tendle měsíc nekoupil
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-09-30 07:04:25
jj, je to avizováno na poslední stránce v časopisu

Titulek: Level 171
Nick: (hipocrisy) - neregistrovaný
Datum:2008-09-29 21:05:15
v levelu 171 bude Hitman 2 a BONUS hra Hitman Blood Money !!!
[Odpověz]

Titulek: SCORE
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 12:39:40
No, upoutávat na SCORE ani nemá cenu, protože bude na stáncích bůhví kdy - viz. Tukan na dotaz kdy bude: "Resime, bohuzel zrejme az pozdeji:(". A k Levelu, moc se mi nelíbí ten nový styl obálek, kdy je skoro každý nadpis překryt obrázkem a ještě je to celé našikmo atd.
[Odpověz]

Titulek: jj
Nick: (john_rock) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 23:51:51
dobrá připomínka, taky mě to zaskočilo
[Odpověz]

Titulek: Pro admina
Nick: (eXi3)
Datum:2008-09-23 23:48:25
Chtěl bych jenom vzkázat adminovi, že upoutávka na nové Score je na www.score.cz asi už 3 dny, zatímco ta levelovská asi půl dne a ta se tu hned objeví. Přijde mi to trochu nefér. Nebylo by možné sem dávát obě upoutávky?
[Odpověz]

Titulek: Re: Pro admina
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 03:09:05
Chudák admin, jak mohl čekat že se tam ta upoutávka neobjeví třeba po čtvrt roce?

Titulek: Re: Pro admina
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-09-24 05:25:41
doufám že spokojen...

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> 1000 Board and Puzzle Games
Приветик всем, я тут новенький "352"
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Заботитесь о безопасности своего объекта и сроках сдачи? Решение ваших задач — материал от опытного производителя без посредников Бетон низкого качества — бич современного строительства в Москве и регионе. Низкопробный раствор приводит к плачевным результатам вплоть до обрушения готовых конструкций. А это не только колоссальная потеря средств застройщика, но и прямая угроза жизни людей. Вторая, не менее сложная ситуация, связанная с бетоном, — задержки его поставок на объект. Отсюда простои в работе, срывы плана и в конечном итоге
> Call of Duty 4: Modern Warfare
PROFESSIONAL server hosting. The minimum server cost is only $ 3 per month for 1GB RAM and 30GB NVMe disk. Free increase in resources at any time. Pay as you grow! Tariffs and services: Standard VDS Hi-CPU VDS Dedicated Servers SSL Domains We do not provide services for "space" prices, our advantage is that we provide the highest quality services at the lowest possible prices. Thus, we will help you earn money, not spend money. VIRTUAL VDS / VPS SERVERS: High Performance VDS / VPS Optimal VDS / VPS VDS / VPS with a large SSD Cloud VDS / VPS Budget VDS / VPS Comparison of all our VDS / VPS Official website: http://bit.ly/vdsinaru Similar service: http://bit.ly/cpzomro
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Jak odzyskac dziewczyne https://poradnikfaceta.com/odzyskac-byla-dziewczyn e/ Jak odzyskac kobiete
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Что делать, если РЅРµ хватает средств РґРѕ зарплаты? Форс-мажоры Рё РЅРµРїСЂРµРґРІРёРґРµРЅРЅС ‹Рµ расходы различной степени тяжести - РѕС‚ потери сотового телефона РґРѕ заболеваний – вынуждают задуматься Рѕ том, чтобы безотлагател СЊРЅРѕ взять деньги РІ займы. Этот сайт облегчает РїРѕРёСЃРє быстрых денег: Р
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Все виды страхования в ДНР: - Автостраховка ОСАГО для поездок в Россию - ЗЕЛЕНАЯ КАРТА для выезда за границу - Страхование туристов - Страхование спортсменов Все полисы обязательно вносятся в систему РСА и международную базу данных! Консультация и сопровождение по страховым случаям. Представляем ведущую страховую компанию с представительствами во всех регионах России. Большая сеть на территории ДНР. Лучшие условия для жителей ДНР. Центральный офис: г.Донецк.ул Постышева 99 офис 4 тел: 071 496 76 60 https://vskdnr.ru info@vskdnr.ru
> 1000 Board and Puzzle Games
7777777777777777777777777777777777 5555555555555555555555555555 333333333333333333333333333333333333

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %