Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY jsou přiloženy V ZAHRANIČNÍCH PC magazínech ? (SRPEN 08)

> Datum vydání: 2008-09-15 22:41
> Autor: Braveman
>


Turecko

Zde uvádíme seznam plných her v počítačových časopisech, které naleznete za hranicemi.
Jako zdroj pro tento seznam nám velmi pomohla stránka http://www.markolf.pl/
Námět k diskusi: Který zahraniční magazín Vás v tomto měsíci zaujal se svými plnými hrami a obálkou?

Polsko (Poland)

CD-Action 08/08

5.8.2008 14.99 105Kč
Gods: Lands of Infinity PL
Loki
PL
Summer Athletics PL

Click 09/08

20.8.2008 8.50 60Kč
Call of Juarez
FearZone: Strefa 22
Crazy Machines

CyberMycha 9/08

5.9.2008 9 .99 75Kč

Runaway 2: Dream of the Turtle
Frater
Alex Gordon
Turtix

Komputer Świat Gry 8/2008

6.8.2008 6.90 50Kč
The Guild 2
Metin 2

Play 09/08

20.8.2008 9.99 75Kč

Call of Cthulhu
Arena Wars
Airport Tycoon

Italie (Italy)

Giochi Per Il Mio Computer 145 (1xDVD)

16.8.2008 3.9Euro 100Kč

Warhammer 40.000: Dawn of War

Giochi Per Il Mio Computer 145 (2xDVD)

16.7.2008 7.9Euro 200Kč

Warhammer 40.000: Dawn of War - Dark Crusade

The Games Machine 238

18.8.2008 7.9Euro 200Kč
Empire Earth 2

Win Magazine Giochi nr.49
Basic
Premium

19.8.2008 3.9Euro (Basic)
6.9Euro (Premium)
100Kč
170Kč
Basic:
Just Cause

Premium:
Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Maďarsko (Hungary)

GameStar 8/2008

26.8.2008 1995Ft 205Kč
Psychotoxic

PC Guru 10/2008

29.8.2008 1895Ft 195
Attack on Pearl Harbor

Německo (Germany)

Computer Spiele Bild 09/08

5.8.2008 4.99Euro 125Kč
Elder Scrolls 3: Morrowind
+ datadisky Tribunal a BloodMon
Paradise

GameStar 09/08

26.8.2008 6.30Euro 160
Atlantis 3
FlatOut 2
Colonization
The Guilde GOLD

PC Games 10/08

27.8.2008 5.30Euro 125
Thief 3

PC Action 10/08

20.8.2008 5.30Euro 135
Celestian Impact
Full Spectrum Warriors: Ten Hammers
UFO: Alien Invasion

Slovensko (Slovakia)

Hráč 92

5.8.2008 200Sk ?Kč
Vampire World

Rumunsko (Rumunia)

Level Septembrie 08 (09/08)

25.7.2008 14.99Lei 110Kč
Race - The WTTC

(Turecko (Turkey)

Level 140 - Září 08

29.08.08 6.5Euro 170Kč
Etherlords II





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Cenová politika vs Politika cenová?!
Nick: (mastikula) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 15:29:58
Opět je vidět,že v zahraničí,maj za dobrou cenu,dobré tituly!Tady za 200kč,jako vždy samej *** S.H.I.T ***
[Odpověz]

Titulek: Re: Cenová politika vs Politika cenová?!
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 18:28:32
Ale tak zle bych to snad nevidel, malokdy se mohou zavdecit vsem, kazdy ma rad neco jineho. I kdyz je pravdou, ze posledni 3-4 mesice me z fullek nezaujmulo nic ani ve Score ani v Levelu, bud to jiz mam, a nebo to neni muj herni zanr jez vyhledavam. Tesil jsem se na Feara, z toho nejpise seslo a byla to jen plana slova, tak uvidime co daji v dalsich mesicich.

Titulek: Re: Cenová politika vs Politika cenová?!
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-10-01 20:55:26
Tobě to nedochází ? Český trh je malinkatej oproti třeba polskýmu či německýmu, časopisy si zde nemusí konkurovat, takže cena není tlačena tak intenzivně dolu. A to samý platí u her, za prvé: časopisy nejsou tlačenz hrozbou konkurence přikládat k časopisu ty největší pecky, a za druhé, což je mnohem důležitější, všechno ZÁVISÍ NA VYDAVATELY ! Pokud je vydavatel hajzl a parta cigošů mu třeba ukradla na karlově mostě peněženku, nebo se špatně vyspal, nemusí vůbec dát svolení k přiložením hry k časopisu. Hra tak může vyjít u časáku třeba v celým světě, ale pokud vydavatel nechce, tak u nás nevyjde nikdy.

Titulek: morrowind
Nick: (Storm-CZ-) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 07:27:19
pokud myslis cestinu na morrowind tak ta funguje.jenom je tezke ji nainstalovat.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-17 02:14:25
tak to de nastesti bydlim u hranic takze mam Morriwind doma a za 125 kč slušná koupě
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-18 19:01:45
Jo taky ho mam, ale v nemcine to neni ono a cestina na to nefunguje. Skoda.

Titulek: ...
Nick: (Sonny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-16 04:19:05
no ty woe... husté
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Bodo) - neregistrovaný
Datum:2008-09-16 03:01:05
Ach jo s tim morrowindem a call of juarez me nastvali
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (bbbb) - neregistrovaný
Datum:2008-09-16 00:03:40
Tak Morrowind z datadiskama a Race jsou parádní kousky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-16 01:19:39
Mě zaujal hlavně Just Cause a GRAW2, kde jsou ty časy kdy byly co do plných her Score a Level vysoce nad světovým průměrem....

Titulek: Re:  
Nick: (Tukan) - neregistrovaný
Datum:2008-09-29 05:32:02
Tak bylo to i proto, že svět na covermount dlouhou dobu koukal skrz prsty a tady jsme byli jako jedni z mála, komu se to dařilo. Jinak obzvláště v Itálli vypadá, že s tím obštrukce nedělají:) Co se týče FEARu, který je zde zmíněn, tak ho ve SCORE máme podepsaný a zaplacenou zálohu, bohužel z dvou velkých firem se stala obrovská a tím se některé ohromné obchody (ajko třeba náš covermount) odsunuli do pozadí. Bohužel na moloch jako Activision Blizzard nemáme příliš páky, takže nám bohužel nezbývá než čekat:( O plané řeči ale rozhodně nešlo.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Half Life 2
New about stage instead of project: http://shelia.web1.telrock.net
> Half Life 2
Sissy tales blog sissy enemas sissy sons hardcore young and old http://sissies.purplesphere.in/?view.allie aproned husband man fuck gay boy dragon tatoo dictionary definition of love the catholic prayer beauty salons in sydney free medical images baby online shops
> Call of Duty 4: Modern Warfare
gastrointestinal distress definition arthritis alternative treatment http://onlinedrugstore.us.org online canadian pharmacy
> 1000 Board and Puzzle Games
http://bit.ly/2wHzeG6 Элитные мужские часы от легендарного бренда Diesel. Брутальный дизайн, высочайшее качество сборки и просто шикарный внешний вид. Отличный подарок для ценителей солидных аксессуаров.
> Call of Duty 4: Modern Warfare
regrow hair products acupuncture asthma http://onlinedrugstore.us.org canada pharmacy
> Fallout Tactics: Bratrstvo oceli
Fallout tactics je jedna z nejlepších her hral sem ji uz tolikrat ze bych to ani nedokazal spočítat.kdyz sem na zacatku tesim se abych mnel uz nergeticke zbrane miluji je hlavne laserovy gatling tak s toho sem primo uchvaceny.taky gausova puska je super mam i gausuv gatling ale nepouzivam jej protože ma brutalni spotřebu uz tak vzácného streliva.gausova puska davam ji jedine ice me nejoblibenejsi holce v mem timu robin umi skvele používat dalekonosnou laserovou pusku.chcete vedet koho si beru do tymu?vudce je wilna uzasna holka které sala tolik pozitivni energie ze to člověka uplne nabije jo vilma ma obrovske charizma.dalsí samozrejmne nepostradatelny medik a vedator stich bez jeho vedatorskeho mozku se nedostanete do podzemí bueny visty ani neproniknete ke kalkulatorovi abyste ho poslali navecnost kam svine patri.robin umi také otevřít kazde dveře a dostane se do trezoru nektere trezory nejde otevřít i když se porad marne snažíte je to udelane tak v programu a
> Call of Duty 4: Modern Warfare
supplements for asthma common bowel problems http://viagrawithoutadoctors.net/ viagra without a doctor prescription

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %