Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aktuality > Polda 1 je FreeWare !

> Datum vydání: 2005-11-17 20:13
> Autor: Braveman
>



PLNÁ HRA POLDA 1 KE STAŽENÍ ZDE!



D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nejde to!
Nick: (ahcjo:-() - neregistrovaný
Datum:2008-12-21 14:23:29
ja kdyz se to snazim nainstalovat tak mi to hodi chybu : v aplikaci polda.exe doslo k problemu a je treba ji zavrit.Omlouvame se za vznikle poize :-(nevite co s tim?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kuna) - neregistrovaný
Datum:2006-06-21 22:43:18
Blbne mi barva,háže to takové zrůdné barvy=o(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Czechlink) - neregistrovaný
Datum:2006-05-25 10:00:00
Nefunkcni seka se to jak svine..
[Odpověz]

Titulek: ahoj
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-06 10:00:00
mam problem stahnout poldu 1 nevim co stim je neziju v CR tak mam problem stouto hrou stahnout ji s netu jen tak jsem si zahral demo polda 3 a uz jsem ujel ted to shanim od jednicky miluju adventury a je nejlepsi co jsem za sve hrani zazil.zima softwear ma muj obdiv dobra prace hosi uz tuhle hru hraji i kanadani!!!cau roman
[Odpověz]

Titulek: Re: ahoj
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-07 10:00:00
Na té stránce na kterou vede odkaz stačí zvolit ,,Bonus FREE Server,, a mělo by se ti to začít stahovat

Titulek: nejdou mi loudovat hry
Nick: (pick) - neregistrovaný
Datum:2006-02-24 11:00:00
jestli něgdo ví co s tim tak bych byl moc rád aby ste mi napsali příznaky:sejvnu-hraju-odejdu-zapnu-chci loudovat a tam NIC předem děkuju za odpověd moc prosim napošte
[Odpověz]

Titulek: Super!!!
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-22 11:00:00
Je to snad nejlepší logická hra na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Super!!!
Nick: (pick) - neregistrovaný
Datum:2006-02-24 11:00:00
super to vážně je ale jak si mam uklada hry aby šly loudovat?

Titulek: POTÍŽE
Nick: (Píďa) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
No, toho Poldu 1 sem stahoval asi 100 minut a pak se prostě dozvim, že to nefunguje. No, to je fakt pecka.
[Odpověz]

Titulek: Re: POTÍŽE
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
Možná by pomohlo víc rozepsat slovo ,,nefunguje,,

Titulek: ahoj
Nick: (elesar) - neregistrovaný
Datum:2006-02-16 11:00:00
je to prostš božííííí
[Odpověz]

Titulek: re:nefunguje
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-04 11:00:00
Promin.
Předělal jsem link na jinou adresu kde lze poldu také stáhnout.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (KesslerCZ) - neregistrovaný
Datum:2006-02-04 11:00:00
NEFUNGUJEEEEE!!!!!
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %