Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Super Mario 3D Land > 3DS > Arkáda

Kde koupit ?

FunStore  235 Kč  
(X)zone  899 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  1059 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameSite.skthe-GURU-man---90 %2012-01-07
BonuswebJaromír Chvalíček---90 %2011-12-24
Recenzeher.euMartin Paytok9/1090 %2011-12-15
Games.czTomáš Marný9/1090 %2011-12-12
Sector.skkorec9/1090 %2011-12-07
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2011-12-06
DoupěPetr Baum9/1090 %2011-11-24
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2011-11-18
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-11-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.89 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 338 z 5797 Žebříček
3DS: 5 z 58 Žebříček
3DS/Arkáda: 1 z 1 Žebříček
Vše/Arkáda: 11 z 143 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Super Mario 3D Land
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Super Mario 3D Land
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1235x - statistika
Super Mario 3D Land 89 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-18
Super Mario 3D Land

Průměrné hodnocení z médií:

88.89 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Není to sice takový odvaz jako Super Mario Galaxy, ale přenosná varianta nedělá sérii ostudu. Trochu zamrzí přílišná jednoduchost první poloviny hry, ale celkově jde o patnáct hodin skvělé zábavy ušité na míru mobilní platformě s chytrým využitím 3D efektu. Rozhodně jde o zatím nejlepší původní titul pro Nintendo 3DS.
> Konzolista.cz : 9/10
Super Mario 3D Land se jednoduše povedl a je povinností pro každého fanouška, ale i hráče, který má rád kvalitní plošinovky. V balení totiž dostanete skvěle navržené levely s originálními nápady, vynikající a návykovou hratelnost, spolu s perfektním audiovizuálním zpracováním. Navíc než vše projdete a vysbíráte, uběhne klidně několik desítek hodin, a to se určitě počítá. Super Mario 3D Land je tak společně s remakem The Legend of Zelda: Ocarina of Time největším důvodem vlastnit Nintendo 3DS.
> Doupě : 9/10
V hradech vás pak čekají nádherně zpracované bossfighty, které sice s výjimkou posledního nepředstavují až tak šílenou výzvu, ale jejich obtížnost spočívá spíše v tom, že před nimi většinou není umístěn žádný checkpoint – pokud tedy umřete, musíte si posbírat mince a vůbec proskákat celou úroveň znovu. Ale i přes občasnou frustraci vás to bude bavit a ke hře se s radostí vrátíte. Super Mario 3D Land totiž představuje jednu z nejlepších her na 3DS a i když vás třeba nemusí přesvědčit ke koupi handheldu, určitě vás při hraní nezklame.
> Zing : 9/10
Mario je zpět, a to ve velkém stylu. Chcete na 3DS kvalitní skákačku, která vám vydrží na dost dlouhou dobu, nabídne určitou výzvu a to všechno v pohledném kabátu? Pak sáhněte jedině po Super Mario 3D Land.
> Sector.sk : 9/10
Super Mario 3D Land je určite jeden z najlepších zástupcov v sérii a čím dlhšie ho hrám, tým vyššie ho posúvam na pomyselnom rebríčku Mario hier až na vrchol. Handheld mu náramne sedí a niekedy poráža všetky verzie s gamepadmi či Wii Remote pre chytľavosť zábavy. Jasné, neprináša do žánru veľa revolúcie, i keď 3D a gyroskop sú fajn obohatenia. Vytknúť sa mu dá jedine absencia príbehu (až trestuhodne rozprávaný cez pohľadnice s citoslovciami miesto animácií) a občas opakovanie prvkov, najmä pri bossoch. Inak sa tešte, na jeden z najlepších Mario titulov všetkých čias i hier tohto roka.
> Games.cz : 9/10
Pokud fandíte sérii a princeznu Peach máte odjakživa na ploše namísto obrázku své slečny, není, co řešit. A jestli se sérií nemáte absolutně žádné zkušenosti, přišel čas tuto velkou chybu odčinit a naskočit do rozjetého vlaku. Super Mario 3D Land vám to nejenom umožní, ale zároveň se postará o to, aby to bylo naskočení opravdu příjemné.
> Recenzeher.eu : 9/10
Super Mario 3D Land si své hodnocení skutečně zaslouží a není třeba v jeho případě šetřit superlativy. Proti tvrzení, že jde pravděpodobně v současnosti o vůbec nejlepší hru pro danou konzoli, se nedá nic moc namítat a kvůli jeho kvalitám se i vyplatí zainvestovat a Nintendo 3DS si pořídit. Šlápnout vedle s tímhle titulem zkrátka nejde.
> Bonusweb : 90 %
Super Mario 3D Land neustále mění perspektivu kamery, hraje si s 2D hratelností ve 3D světě a okouzluje stereoskopickým obrazem. Je těžké mu odolat.
> GameSite.sk : 90 %
Celkovo je Super Mario 3D Land bez výraznejších inovácií a námietka, že hra len berie to najlepšie z predošlých dielov, je na mieste. To však nič nemení na tom, že všetko je vyvážené a skombinované tak majstrovským spôsobom, že sa neobávam vyhlásiť túto hru za najlepšieho Maria na vreckových platformách vôbec - s tým, že je to s najvyššou pravdepodobnosťou najlepší Super Mario od skvelého Super Maria 64. Z kladov chcem vyzdvihnúť špičkovo spracované 3D, skvelú grafiku, vyváženú hrateľnosť, motiváciu hrať znovu a znovu a možnosť hrať kedykoľvek a kdekoľvek, keďže každá úroveň sa dá ľahko prejs

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %