Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Star fox 64 3D > 3DS > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czPavel Oreški5/1050 %2012-09-09
DoupěPetr Baum7/1070 %2011-11-29
ZingMartin Cvrček / Cvrnda7/1070 %2011-11-27
GameSite.skthe-GURU-man---75 %2011-11-22
Recenzeher.euMartin Paytok7/1070 %2011-10-19
BonuswebJaromír Chvalíček---80 %2011-09-19
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-09-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

70.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2809 z 5973 Žebříček
3DS: 31 z 64 Žebříček
3DS/Akční: 7 z 15 Žebříček
Vše/Akční: 368 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Star fox 64 3D
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Star fox 64 3D
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2235x - statistika
Star fox 64 3D 71 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-09
Star fox 64 3D

Průměrné hodnocení z médií:

70.71 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Q Games
Distributor: Nintendo
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 8/10
Star Fox 64 3D je velmi povedeným remakem, který jako Zelda obsahuje několik moderních prvků, ale ty zároveň nenarušují onu majestátní hratelnost, pro kterou si hráči hru před čtrnácti lety zamilovali. Jen je škoda, že vedle vylepšené grafiky a přidání několika ovládacích prvků zde nenajdeme online multiplayer, který by byl onou mističkou na vahách, aby se známka mohla přehoupnout ještě o stupínek výše. Každopádně pokud máte doma Nintendo 3DS, je Star Fox hrou, kterou byste měli alespoň vyzkoušet.
> Bonusweb : 80 %
Reinkarnace nejlepšího dílu série Star Fox se povedla výborně. Super grafika, výrazný 3D obraz a spousta zábavy dávají dohromady zatím jednu z nejlepších her pro Nintendo 3DS.
> Recenzeher.eu : 7/10
Audiovizuální stránka se povedla na jedničku a není jí moc co vytknout. Prostředí, které během hraní navštívíte, jsou různorodá a pocit z pilotáže stíhačky budoucnosti dokonalý. Pokud navíc existuje titul, jenž byl stvořen pro 3D efekt, je jím právě Star Fox, jenom s jeho aktivací musíte zapomenout na ovládání pomocí gyroskopu.
> GameSite.sk : 75 %
Starfox 64 3D je len o málo viac, než obyčajným remakom starej klasiky. Ponúka len lokálny multiplayer, lepšiu grafiku a 3D, ale stále je to jedna a tá istá hra ako spred štrnástimi rokmi. Poteší hardcore hráčov, ale má čo ponúknuť aj nováčikom, ktorí sa ešte s touto klasikou nestretli. Škoda, že za cenu novej hry ponúka tak malú pridanú hodnotu...
> Zing : 7/10
Star Fox útočí na Nintendo 3DS. Nabízí sice bezproblémovou hratelnost, supr grafiku nebo intuitivní ovládání, ale v první řadě ho dohrajete za přibližně hodinu a půl, což je neuvěřitelný průšvih. I přes nespornou kvalitu hry proto koupi zvažte, nebo si aspoň počkejte na slevu.
> Doupě : 7/10
StarFox 64 3D je bezesporu kvalitní titul, který by ve sbírce žádného 3DS hráče neměl chybět. Jeho největšími problémy jsou: absence online multiplayeru a příliš vysoká cena za krátký singleplayer. Skvělé ovládání, zábavný lokální multiplayer, pestré světy, slušná replayabilita a objevování alternativních cest vás však pobaví dostatečně na to, abyste o StarFoxovi aspoň uvažovali. A jakmile jej uvidíte ve slevě, kupujte bez váhání.
> Eurogamer.cz : 5/10
Star Fox 64 3D není špatná hra, ale je vidět, že už má nejlepší léta za sebou. Jako stahovatelný titul by určitě měla úspěch, ale za plnou cenu to není žádná výhra.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %