Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS) > 3DS > Adventury

Kde koupit ?

(X)zone  1081 Kč  Český manuál

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euMartin Paytok8/1080 %2011-09-08
Sector.skkorec9.5/1095 %2011-07-08
Games.czTomáš Marný9/1090 %2011-07-08
Eurogamer.czPavel Oreški9/1090 %2011-07-05
BonuswebJan Bros---80 %2011-07-04
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2011-06-30
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2011-06-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.29 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 308 z 5875 Žebříček
3DS: 4 z 60 Žebříček
3DS/Adventury: 1 z 6 Žebříček
Vše/Adventury: 15 z 430 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2739x - statistika
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS) 89 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-30
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

Průměrné hodnocení z médií:

89.29 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Nintendo
Distributor: Nintendo
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 9/10
Nabízí neuvěřitelné množství nádherných lokací, tunu nepřátel, vyzývavé bossfighty, řadu zbraní, parádní grafiku a intuitivní ovládání, plus ještě úctyhodnou hrací dobu pohybující se v řádu hezkých pár hodin, možná desítek hodin, s přihlédnutím k možnosti znovuhratelnosti bossfightů. Škoda jen otřesné kamery a ne zrovna přesvědčivé zvukové stránky. Nebýt těchto dvou neduhů, byla by Ocarina of Time dokonalé veledílo. I tak jde ale o fantastickou hru, již můžu směle doporučit všem vlastníkům 3DS. A nejen jim.
> Konzolista.cz : 10/10
The Legend of Zelda: Ocarina of Time je i po téměř třinácti letech pořád tou skvělou hrou, ke které se budete neustále vracet. Nintendo tuto legendu oživilo pro její největší fanoušky, ale i pro nové hráče, kteří s ní doposud neměli zkušenost. Je až neuvěřitelné, jak se dokázal vybrousit tento klenot až do téměř dokonalé hry, na které jen těžko bude někdo hledat nějakou chybu. Fanoušky asi nemusím nabádat k nákupu. Ti už do obchodu běželi. Ostatní by měli zvážit nákup nejen Zeldy, ale i nové konzole Nintendo 3DS. Ocarina of Time je totiž titul, který za nákup nové konzole rozhodně stojí.
> Bonusweb : 80 %
Kvalitní předělávka legendy se zbytečným 3D zobrazením, výborným ovládáním a bezchybnou hratelností, ale s velkou příchutí minulosti. I tak je to ale pořád herní skvost.
> Eurogamer.cz : 9/10
Asi nejlepší předělávka staré hry do nového kabátu, jakou jsem kdy zkoušel. Je věrná originálu, ale přesto voní novotou. Ocarina of Time pro mě není nejlepší hrou všech dob, ale o výjimečný titul jde jednoznačně a nedivím se, že ve své době vyvolala takový rozruch. Na Nintendo 3DS zatím není kvalitnější hry a pro všechny majitele téhle mašinky je povinnost si ji koupit. Zároveň jde o nádherné okno do minulosti, ve kterém vidíte, proč dospělejší hráči tak často vzpomínají na starou dobrou hratelnost.
> Sector.sk : 9.5/10
Sadnúť si so Zeldou na hodinku, dve či sedem je ako dať druhú šancu a ísť na rande s krásnou ženou z tínedžerských čias. Možno ste sa zmenili vy, a nie je žiadne tajomstvo, že aj ona. Ale je ešte krajšia, zmyselnejšia a boli by ste blázni, ak by ste túto šancu premeškali. Pretože máte toľko spoločné, azda budete spomínať alebo vytvoríte nové pamätné momenty. Tak kašlite na súčasné povrchné krásky a vráťte sa k starej známej.
> Games.cz : 9/10
Výtečná hra, která z vás sice vyždímá poslední kapky dovedností i trpělivosti, ale zato vás odmění úžasným dobrodružstvím, které chytne a nepustí. Navíc se na ni krásně dívá a díky novinkám je stravitelnější než originál i pro dnešního zmlsaného hráče.
> Recenzeher.eu : 8/10
Dovedeme si představit, že si kvůli The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D pár fanoušků série rádo zakoupí handheld Nintendo 3DS, ale přímo ji doporučit nezaujatému hráči asi nelze. Zvlášť ne nadšenci do dnešních RPG, která už jsou přeci jen o dost přístupnější, ale kdo touží po pořádně hardcore žánrové hře, nemůže šlápnout vedle. Pro každého to ovšem není.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5874
Recenze: 24029
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3025
Průměrné hodnocení z
23411 recenzí: 71,766 %